Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

To avoid any spamming, we have decided to remove some categories that is no longer being used. Hopefully this would make it easier for compers to focus on the contest info and improve the site loading time.
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:53 PM) Please show your support by visiting this link! Not Spam! http://bit.ly/11yUjas
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:52 PM) Get Free RM25 Credit! http://goo.gl/rtX27j
@  Contest : (21 November 2014 - 02:07 PM) "ZESPRI is amazing because.....”
@  Contest : (21 November 2014 - 02:06 PM) Give me idea, i want join this clogan contest. Want submit 10 entry..haha
@  Iswara96 : (21 November 2014 - 03:44 AM) alhamdulillah. hujan yang berterusan dari jumaat lepas baru reda. mudah2an esok mentari akan bersinar di kuala terengganu.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) tapi hadiahnya menarik 26 hadiah setiap bulan
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) pemenanng dikira berdasrkan mata tertinggi.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:01 PM) tadi ada jumpa borang peraduan darlie kat kedai
@  chopperman : (19 November 2014 - 08:27 PM) hehe...
@  Contest : (19 November 2014 - 05:28 PM) atau lebih senang jangan join perdauan yg jenis macam tu.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:25 PM) tu la.. kalau ada bajet lebih je sesuai nak join yg jenis macam tu.. x la rasa kecewa sangat dan boleh bg2 free je barang2 kat kawan
@  minibot : (19 November 2014 - 05:04 PM) HP contest banyak risiko yer kengkawan.. kalau tak bersedia sure kuciwa.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:02 PM) ooo :)
@  minibot : (19 November 2014 - 05:00 PM) @Contest : nestle yang sambil beramal tu.. heheh takde rezki disitu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:58 PM) berkaitan contest HP tu.. sangat sukar untuk predict berapa banyak pemenang GP hantar.. CHK otai HP pun, contest mamee no. 1 result 17/11 winner dapat no. 3 je..
@  Contest : (19 November 2014 - 04:56 PM) @minibot:  peraduan apa hntar banyak jawapan salah tu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:55 PM) @Contest : untuk aiskrim drumstick tu saya jawab no.1 betul, no.2 salah. semoga geng emenang berjaya. tapi jawapan kena betul dulu. kalau salah macam saya aritu hantar byk pun tak guna.. rezki saya kat tempat lain agaknya.
@  Contest : (19 November 2014 - 04:35 PM) https://www.facebook...elevant_count=1
@  Contest : (19 November 2014 - 04:27 PM) https://www.facebook...52746677759654/
@  Contest : (19 November 2014 - 04:23 PM) Jawapan no.2, betul atau salah?
@  Contest : (19 November 2014 - 04:22 PM) Aiskrim Drumstick contest http://www.nestle.co...contestform.pdf
@  Contest : (19 November 2014 - 04:21 PM) https://www.facebook...8502265/?type=1
@  Contest : (18 November 2014 - 05:54 PM) atau kalau ada jamuan hari jadi, sesuailah beli banyak2 potato chips bg tetamu makan.
@  Contest : (18 November 2014 - 05:52 PM) peraduan tu sesuai untuk tokei kedai makan je,
@  minibot : (18 November 2014 - 05:44 PM) heheh.. betul tu @Contest. susah.. kalau dapat iphone6 je berbaloi, kalau tak berjaya.. mmg makan mamee je la..
@  Contest : (18 November 2014 - 03:45 PM) macam susah je nak menang
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) hadiah utama pun 1 je sehari
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) contest mamee tu pemenang ditentukan berdasarkan mata tertinggi
@  minibot : (18 November 2014 - 02:12 PM) go..go... en. chopp. keep up the grrrreat work maintaining emenang. :D
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) link yang betul https://www.facebook.../mymameemonster
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) Raikan No. 1 Mamee Contest.
https://www.facebook...eemonster  klik pada tab Raikan No. 1 Mamee Contest. hadiah sebuah IPhone 6 untuk 100 hari.
@  chopperman : (17 November 2014 - 04:01 PM) tx boon n tx all for the support. :)
@  Boon : (17 November 2014 - 01:16 PM) http://www.ikcontest.com.my
@  Contest : (16 November 2014 - 04:13 PM) Peraduan Beli & mnnang http://belimenang.ep....com/terma.html
@  Iswara96 : (16 November 2014 - 03:33 AM) lega rasa
@  Contest : (15 November 2014 - 08:46 AM) Peraduan SMS & Menang Dutch Lady at Giant http://www.biarbetul...sms_contest.php
@  chopperman : (15 November 2014 - 06:52 AM) Hi guys. We finally fix the login form. Sry for the troubles.
@  Boon : (09 November 2014 - 10:11 PM) http://www.chipsmore.com.my/funhunt/
@  Contest : (08 November 2014 - 10:39 PM) ada umumkan mungkin kita terlepas pandang.. selalunya peraduan yg besar2 diorang umumkan.. hadiah yg kecik je kut yg x umumkan.
@  AFAH4185 : (08 November 2014 - 07:11 PM) selama korang masuk peraduan ni, ada x peraduan yg xde keputusan pemenangnya. Aku rasa ada beberapa peraduan yang aku masuk rasanya x umum2kan pun pemenangnya. Perlu x ada satu badan bebas / khas sebagai pemantau dalam peraduan ini. ianya bagi mengelakkan penipuan dikalangan peminat2 peraduan ini. setuju tak?
@  Contest : (08 November 2014 - 07:09 AM) Peraduan dimana kau peraduan.. peraduan dah kurang sekarang ni. :sick:
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:35 PM) Power of Vaseline Contest! http://bit.ly/VaselinePowerContest
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:33 PM) Kiss Me Malaysia Selfie Contest! http://goo.gl/XlgJKS
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:32 PM) iProperty People's Choice Awards 2014 Contest! http://bit.ly/iPropPCA2014
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:30 PM) Firefly 'Count the Aircraft' Contest! http://www.fireflyz....nt-the-aircraft
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:29 PM) TGIF Contest! http://bit.ly/1zdxcas
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:23 PM) Please lend your support by clicking http://bit.ly/11yUjas (not spam)
Thank you!
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:23 PM) Please lend your support by clicking bit.ly/11yUjas (not spam)
Thank you!
@  shahida : (27 October 2014 - 07:13 AM) salam... selamat pagi kawan2 semua... Lama tak boleh nak masuk forum... opis blok....
@  Contest : (26 October 2014 - 10:10 PM) http://www.nestle.co...contestform.pdf
@  Contest : (26 October 2014 - 09:53 PM) 30 november
@  AFAH4185 : (26 October 2014 - 03:15 PM) bila tarikh tutup mat kool tu. bleh gak cuba.... jemu dah mkn magnum je.
@  Contest : (26 October 2014 - 12:42 PM) lepas jumpa stick yang tulis 'mat kool' tu kemudian stick tu perlu hantar pulak.. dan  lepas hantar, stick tu, baru diberikan no. siri untuk menentukan pemenang..
@  Contest : (26 October 2014 - 12:39 PM) mat kool pun macam payah gak nak menang..
@  minibot : (26 October 2014 - 10:11 AM) me nak cuba mat kool. mana la tau dapat ps4 lagi beharga dari emas 1g tu.. hehehe.. ( my personal opinion yer tuan puan.)
@  minibot : (26 October 2014 - 10:05 AM) hello afah4185. gold coin lum rezki lg. tapi bila dapat tahu gold coin nyer hanya 1g terus tawar hati. rasa cam tak berbaloi kalau setakat nak dapat gold coin. emmm.. anyway gud luck.
@  AFAH4185 : (25 October 2014 - 05:39 PM) hi minibot. TQ atas jwpn. highest score aku pun cmtu gak. dh masuk games ke empat dh ni. jenuh dah mkn aiskrim. rasa nk mengatasi 4550 tu susah gak. Gold coin ada dpt x minibot. Takat ni aku x dpt gi.
@  Contest : (24 October 2014 - 10:47 AM) http://www.kopikomalaysia.com/
@  Contest : (24 October 2014 - 01:23 AM) slogan + hadiah wang tunai RM100 2x setiap hari http://www.zespri.co...iveaway-how.asp
@  Contest : (24 October 2014 - 01:22 AM) http://www.zespri.co...iveaway-how.asp
@  zuss : (23 October 2014 - 12:37 PM) https://www.facebook...?type=1
@  minibot : (23 October 2014 - 08:26 AM) sesaper yang finalis tu, bleh share jawapan anda disini. tq
@  minibot : (23 October 2014 - 08:25 AM) Results "Pilihan Bijak, Kesihatan Dijamin - Southernlion. http://southernlion....4_finalist.html
@  minibot : (23 October 2014 - 08:23 AM) hi afah4185. for markah tertinggi me got 4550 point but still not enough. me think you need to have the bonus 1000 (first time player) and use the facebook friend help. hope this membantu.
@  AFAH4185 : (21 October 2014 - 10:34 PM) sape de masuk magnum gold. brape markah highest korang.
@  zuss : (20 October 2014 - 11:08 AM) https://www.facebook...411987818892742
@  zuss : (20 October 2014 - 11:06 AM) http://mbg.com.my/MB...in-contest.html
@  zuss : (20 October 2014 - 11:05 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (20 October 2014 - 11:04 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (20 October 2014 - 11:03 AM) http://www.recycle-e...estLanding.aspx
@  zuss : (20 October 2014 - 11:02 AM) https://www.facebook...?type=1
@  Iswara96 : (20 October 2014 - 05:36 AM) Dah nak masuk hujung tahun biasanya takda peraduan gan hadiah besar. Ini jangkaan saya aje. Kena buat persediaan tuk tahun baru mungkin ada hadiah besar. In shaa Allah.
@  Contest : (19 October 2014 - 12:28 AM) share peraduan hadiah wang tunai please.. :biggrin:
@  magna_imperial : (13 October 2014 - 04:03 PM) Get free points to redeem free gifts! http://www.whohaa.co...?referral=51141
@  magna_imperial : (13 October 2014 - 04:01 PM) Get free RM25 credits! http://goo.gl/rtX27j
@  matperaduan : (10 October 2014 - 04:26 PM) Win an iPad Air http://bit.ly/mygravyt
@  Contest : (10 October 2014 - 02:07 PM) http://www.moe.gov.m...an-view?id=4446
@  zuss : (02 October 2014 - 04:18 PM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (02 October 2014 - 06:46 AM) https://www.facebook...cbeauty?fref=ts
@  Contest : (01 October 2014 - 07:47 AM) http://igemconferenc...my-green-ideas/
@  Contest : (29 September 2014 - 12:20 PM) dah beli 5 pek Dutch lady 1kg, Lima2 xde logo DL..
@  zuss : (29 September 2014 - 07:41 AM) https://www.facebook...846808008662927
@  zuss : (29 September 2014 - 07:37 AM) https://www.facebook...RedBullMalaysia
@  Contest : (29 September 2014 - 04:07 AM) x perlu borang, submit online je kat website dia.. kemudian simpan resit pembelian RM80 dan keatas.
@  chopperman : (28 September 2014 - 09:06 PM) jom cari borang kat kedai tu, contest
@  Contest : (27 September 2014 - 06:21 PM) semoga menang 10k.. :money:  :money:
@  zuss : (27 September 2014 - 02:19 PM) bagus lah u x mata duitan...kurang 1 saingan  :laugh:
@  Contest : (26 September 2014 - 07:57 PM) @zuss produk ni lain macam pulak, nak lalu dekat kedai dia pun dah segan. :lolu:
@  zuss : (26 September 2014 - 03:57 PM) @Contest....sini ada contest hadiah cash...tp u guna ke produk dia?  :biggrin:  https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (26 September 2014 - 03:51 PM) nestle ada kontes kt giant...pop rm35....hadiah shopping spree..
@  Contest : (26 September 2014 - 10:59 AM) x jadi join peraduan tu..huhu
@  chopperman : (26 September 2014 - 09:13 AM) nope.. biasa org jual cash voucher tu dgn org lain.. so baru dpt tunai.. hehe
@  Contest : (26 September 2014 - 08:18 AM) cash vuacher tu boleh tukar dengan wang tunai ke?
@  zuss : (25 September 2014 - 10:02 PM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (25 September 2014 - 10:01 PM) https://www.facebook...626272830774426
@  Contest : (22 September 2014 - 02:52 PM) tu susu untuk kanak-kanak la..kalau minum satg mana tau asyik tidur je nanti..haha
@  chopperman : (22 September 2014 - 02:09 PM) minum susu anda jadi sihat dan kuat!
@  zuss : (22 September 2014 - 07:44 AM) jual balik susu tu kt kwn2 yg ada anak kecil ..
@  Contest : (21 September 2014 - 10:58 PM) xde ke peraduan yang best yg tawarkan hadiah wang tunai.. ingat nak join promosi ducth lady tu, tapi nanti beli susu tu xtau nak buat apa pulak.. dah la susu untuk budak2..
@  zuss : (21 September 2014 - 07:32 AM) https://www.facebook...SAFI.MY?fref=ts

Today's Top 20 Posters


  Member Joined Total Member Posts Posts Today % of today's posts  
trushalvora's Photo trushalvora 14-February 14 3 1 100.00%