Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

To avoid any spamming, we have decided to remove some categories that is no longer being used. Hopefully this would make it easier for compers to focus on the contest info and improve the site loading time.
@  Contest : (03 April 2018 - 11:50 PM) Peraduan Daisuki Nutrigen http://emenang.com/c...isuki-nutrigen/
@  AzizMostafa : (23 March 2018 - 04:10 PM) سلام کاونکو, ڤنداي بوات فون؟ ݢونا تيليݢرم؟ https://telegram.org/؟ سيلا منروک https://t.me/fonjawi سموݢ برجاي
@  AzizMostafa : (23 March 2018 - 03:56 PM) Salam Kawanku, Pandai Jawi? Guna Telegram? https://telegram.org/? Sila memeroka https://t.me/FonJawi Semoga Berjaya
@  Contest : (16 March 2018 - 12:51 PM) Peraduan Little Moments Bond To Menang http://emenang.com/c...ts-bond-menang/
@  Contest : (16 March 2018 - 12:51 PM) Peraduan Gantikan Alat Memasak Lama Anda http://emenang.com/c...18/03/13/25658/
@  Contest : (16 March 2018 - 12:50 PM) Peraduan Nescafé Dulu Barulah Bola http://emenang.com/c...e-barulah-bola/
@  Iswara96 : (26 February 2018 - 04:58 AM) Baru buka balik selepas hampir 20 bulan.
@  Contest : (11 January 2018 - 12:13 PM) Winners Giant 73 Anniversary Spend & Win Contest http://www.emenang.c...nd-win-contest/
@  Contest : (10 January 2018 - 08:22 PM) Peraduan Pos Laju Prepaid Xtravaganza http://emenang.com/c...id-xtravaganza/
@  Contest : (01 January 2018 - 07:17 PM) Mighty White OMBAHWA Giveaway (Grand Prize) http://emenang.com/c...ay-grand-prize/
@  Contest : (01 January 2018 - 07:17 PM) Magnolia “Drink & Win Contest” at AEON http://emenang.com/c...n-contest-aeon/
@  Contest : (01 January 2018 - 07:16 PM) Peraduan Slogan “Cheese Tarik Kembali” Domino Pizza http://emenang.com/c...18/01/01/25150/
@  Contest : (06 December 2017 - 02:17 PM) Peraduan 'Cabaran Gaya Ayam Epik' Marrybrown http://www.emenang.c...pik-marrybrown/
@  AzizMostafa : (28 September 2017 - 12:03 PM) سلام برکوڠسي سهاج https://t.me/FonJawi سموݢ برجاي
@  magna_imperial : (12 June 2017 - 11:56 AM) Download this app to help save your money before buying, https://smartshopper...link/adeN49OITD
Enter your phone number (Eg.: +601xxx...)
@  magna_imperial : (12 June 2017 - 11:53 AM) Download this app to help save your money before buying, https://smartshopper...link/adeN49OITD
@  matpc : (11 June 2017 - 12:06 AM) Menangi Sebuah Vespa S150 Atau Samsung Galaxy A7! https://t.co/TddUTWKXdr
@  matpc : (11 June 2017 - 12:05 AM) Win A Vespa From Caltex! https://t.co/lvSCUZDu9c
@  Iswara96 : (19 December 2016 - 11:19 PM) 03-51013000. Sape tau no sape ni?
@  Ngu Hing : (31 October 2016 - 05:11 AM) WIN Macbook, Ipad Air 2 & LV Bag with Bandoru. Join now at: http://v.bandoru.com/ref/R3896644
@  Ngu Hing : (31 October 2016 - 05:10 AM) WIN Macbook, Ipad Air 2 & LV Bag with Bandoru. Join now at:
@  Iswara96 : (21 July 2016 - 03:58 AM) Peraduan sekarang pun masih lagi dlm mood berhari raya. Olimpik nanti mungkin akan muncul banyak peraduan. Selamat hari raya Aidilfitri kpd sume warga forum e-menang.
@  Iswara96 : (26 June 2016 - 04:04 AM) membuat "peraduan" tp pd...
@  Iswara96 : (26 June 2016 - 04:02 AM) Betul ke kilang roti High 5 ditutup. Macamana mereka boleh membuat tp pd masa yg sama memberhentikan pekerja?
@  Contest : (12 June 2016 - 11:37 PM) Tahniah..
@  Iswara96 : (11 June 2016 - 05:34 AM) Alhamdulillah, menang hadiah harian (RM400.00) utk Peraduan Milo. Terimakasih Milo.
@  Iswara96 : (06 June 2016 - 04:10 AM) Kpd rakan2 yg beragama Islam saya ucapkan Selamat menyambut bulan Ramadhan & 1 Syawal yg akan menjelang. Semoga ibadah puasa kita diberkati n dirahmati oleh Allah s.w.t. In shaa Allah.
@  AzizMostafa : (19 May 2016 - 12:52 PM) Salam  http://www.emenang.c...re-worth-rm500/
@  AzizMostafa : (09 May 2016 - 06:31 PM) Kawanku! Minat Jawi http://www.jawipatani.com/ dan Mobile http://murasu.com/mobilejawi/ ? Jumpa sana? Jangan Terlepas http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Selamat Maju Jaya
@  Iswara96 : (09 May 2016 - 04:37 AM) Kat borang tu ada tulis laman web Nestle tp belum update lagi rasanya. http://www.nestle.com.my
@  portskye311 : (08 May 2016 - 03:24 PM) peraduan balik kampong bersama maggi tu.. nk tgk kt mana ek.. web ada x
@  Iswara96 : (07 May 2016 - 04:15 AM) Menang kereta Perodua Myvi dlm Peraduan Nestle Raya Vaganza. http://www.nestle.com.my
@  Iswara96 : (07 May 2016 - 04:13 AM) Menang kereta Nissan Grand Livina dlm Peraduan Balik Kampung Bersama Maggi.
@  mabeal : (29 April 2016 - 11:01 AM) [WIN ICE CREAM] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (29 April 2016 - 10:57 AM) [WIN LUXURY KITCHENWARE] http://my.fiveminute...ife.net/p/cQxLk
@  mabeal : (26 April 2016 - 11:00 PM) [WIN WIPES] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (26 April 2016 - 10:59 PM) [WIN SUPER HEROES FIGURES]https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (26 April 2016 - 10:58 PM) [MENANG ALBUM] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (25 April 2016 - 04:32 PM) [WIN TICS TO THE NEON RACE] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (25 April 2016 - 04:30 PM) [100PLUS CONTEST] http://mabeal.sharet.../my-478172-8876
@  mabeal : (23 April 2016 - 11:39 AM) [SNAP, TAG & WIN]  http://mygravytrain.com/64857/712026
@  mabeal : (19 April 2016 - 04:43 PM) [WIN CASH PRIZES & FLIGHT VOUCHERS] http://my.fiveminute...ife.net/p/cLqkc
@  mabeal : (15 April 2016 - 06:28 PM) [HOLIDAY GIVEAWAY] http://my.fiveminute...ife.net/p/cJhTy
@  mabeal : (14 April 2016 - 12:59 PM) [EAT AT FREE AT NANDO'S] http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  mabeal : (14 April 2016 - 11:46 AM) [WIN A TRIP TO FRANCE] http://mygravytrain.com/64857/687607
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:56 AM) [MENANG PLAYGROUND] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:55 AM) [PERADUAN YEO'S] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:53 AM) [DARLIE VOUCHER] http://mabeal.sharet.../my-478172-8770
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:51 AM) [PERADUAN DUTCHLADY] http://my.fiveminute...ife.net/p/cIDgQ
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:51 AM) [PERADUAN COCA COLA] https://www.facebook...?type=3
@  4zi : (05 April 2016 - 12:53 PM) Tq....area tempat saya x jumpa produk F&N Nutrisoy Lite
@  Iswara96 : (05 April 2016 - 04:26 AM) Soalan no 2 saya jawab BETUL
@  mabeal : (04 April 2016 - 10:23 AM) [Inilah Pilihanku contest!] http://my.fiveminute...ife.net/p/cFagG
@  mabeal : (04 April 2016 - 10:21 AM) [REDEEM COOL GIFTS] http://my.fiveminute...ife.net/p/cFafo
@  mabeal : (04 April 2016 - 10:14 AM) [RM50k TO BE WON] http://my.fiveminute...ife.net/p/cFaha
@  4zi : (03 April 2016 - 11:16 PM) Peraduan F&N Nutrisoy......jawapan No. 2  Betul ke Salah?
@  4zi : (03 April 2016 - 11:14 PM) Peraduan F&N Nutrisoy....jawapan no 2  Betul ke Salah?
@  mabeal : (02 April 2016 - 11:05 PM) [WIN DINING VOUCHERS]https://www.facebook...?type=3
@  Iswara96 : (30 March 2016 - 02:35 AM) Keputusan rasmi Peraduan Nestle Hou Fatt dah keluar. Melepas. X de rezeki. Cuba lagi.
@  mabeal : (29 March 2016 - 05:32 PM) [MONTHLY CONTEST] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (28 March 2016 - 10:44 AM) [Power Packed Prizes] http://my.fiveminute...ife.net/p/cBHX6
@  Contest : (27 March 2016 - 05:49 PM) Call pulak Air Asia.. cakap ada terima hadiah dari Harian Metro.. bawak sekali dokumen  pengesahan dari Harian Metro tu..
@  4zi : (26 March 2016 - 09:44 PM) Dah follow up dgn Harian Metro, tapi masih hampa......melibatkan Air Asia yg menaja trip ke Melbourne. Ada x mber2 compers yg pernah mengalami kes mcm ni.......
@  Contest : (24 March 2016 - 11:20 PM) @4zi kenapa tak call penganjur (Harian Metro)..
@  4zi : (23 March 2016 - 11:53 PM) Salam....wife saya mng hadiah utama Projek Metro 2013, tapi hingga kini x dpt hadiah lagi. Minta pandangan rakan2 apa perlu dilakukan?Nama pemng ada diumumkan di Harian Metro.
@  mabeal : (23 March 2016 - 11:26 AM) [WIN GREAT PRIZES] Collect 8 barcodes and stay a chance to win a holiday adventure for 4 pax.http://my.fiveminutesofyourlife.net/p/cAov6
@  mabeal : (23 March 2016 - 11:03 AM) [WIN RM50,000 WORTH OF PRIZES] http://my.fiveminute...ife.net/p/cAlLA
@  AzizMostafa : (18 March 2016 - 07:09 PM) Salam Kawanku! Kenapa merumitkan Jawi taipset ? http://www.mudah.my/...489.htm  Jangan lepaskan http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Semoga Berjaya
@  mabeal : (18 March 2016 - 01:03 PM) [JOIN NOW] Win an all-expense paid holiday trip worth RM15,000 http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  AzizMostafa : (16 March 2016 - 01:43 PM) Salam Kawanku! Cari Font Jawi http://www.jawipatani.com/ macam http://www.macarabia...tachments/12995 ? Unik @ dinamik http://www.macarabia...tachments/13105 ? Jangan lepaskan http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Semoga Berjaya
@  sukitena : (11 March 2016 - 04:43 PM) Whatsapp me 012 6305578 to purchase, serious buyer only, thanks
@  sukitena : (11 March 2016 - 04:43 PM) Read reviews of her book http://www.amazon.co...s/dp/1515183084
@  sukitena : (11 March 2016 - 04:43 PM) I am selling an ebook called "Superlucky Secrets:Tips for winning competitions, contests and sweepstakes" from Di Coke, popular
comper.You will get a pdf version for RM 35 only (actual price GBP 9.99)
Read her tips to polish you comping skill, all are relevant to Malaysia
comping/contest scene. I have won many prizes, some of which following her
tips, including trips to Paris/Amsterdam, Korea, Singapore and cash prizes.
Read reviews of this book:
http://www.amazon.co...s-sweepstakes/d
p/1515183084Please whatsapp me.
@  Iswara96 : (11 March 2016 - 01:01 AM) Menang hadiah utama RM50k dlm Peraduan F&N Nutrisoy Lebih Sihat Lebih Mewah.http://www.facebook/F&NNutrisoy.com.my
@  Iswara96 : (07 March 2016 - 02:10 PM) Dekat Petronas ada Peraduan Milo, dekat Shell ada Peraduan Nescaffe. Aduhai. http://www.nestle.com.my
@  Contest : (04 March 2016 - 02:18 PM) VITAGEN Creative Art contest! https://www.facebook...9481001/?type=3
@  Contest : (04 March 2016 - 01:30 AM) Peraduan Bulanan Mac-Apr Yeogurt & Yeo's https://www.facebook...7538072/?type=3
@  Contest : (04 March 2016 - 01:29 AM) Pos Laju Hantar & Menang https://www.facebook...?type=3
@  AzizMostafa : (02 March 2016 - 11:55 AM) Salam Kawanku! Minat Grafik Jawi? http://www.jawipatani.com/ Jangan lepaskan http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Semoga Berjaya
@  mabeal : (28 February 2016 - 12:18 AM) Win FREE passes to watch 'Zoolander 2'http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  mabeal : (16 February 2016 - 10:59 PM) [Maharaja Lawak Mega Minggu ke-4 Tiket X 3 Pasang] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (16 February 2016 - 09:05 PM) [WIN 100 CONCERT TICKETS] http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  mabeal : (15 February 2016 - 01:16 PM) [LOIS PROMOTION] http://www.tribeupla...ois/instantwin/
@  mabeal : (15 February 2016 - 01:01 PM) [Hair Promotion] http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  chopperman : (14 February 2016 - 11:13 PM) test 123,.. eppy cny!
@  Contest : (12 February 2016 - 12:01 AM) Pertandingan Melukis Kartun Pengguna http://www.emenang.c...artun-pengguna/
@  mabeal : (04 February 2016 - 09:07 PM) Menang GoPro https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (03 February 2016 - 02:02 PM) Pertandingan mencipta LOGO https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (01 February 2016 - 10:36 PM) Share a memorable experience you’ve had during the holidays with yr kids and win tickets http://my.fiveminute...ife.net/p/cj6vy
@  AzizMostafa : (28 January 2016 - 01:35 PM) Many still exchanging Peraduan Tek Silangkata? http://koopnstp.my/f...angKata2016.pdf
Why nobody exchanges Flowers?! http://www.sistemgur...-jawi-oleh.html
@  himmatsj : (26 January 2016 - 09:47 PM) did somebody interviewed him before to ask him about how he did it?
@  Contest : (24 January 2016 - 04:23 PM) i think.. money is the 'tricks'.. so can spend more.. :money:  :money:
@  himmatsj : (24 January 2016 - 03:51 PM) did he have any tricks?
@  Iswara96 : (24 January 2016 - 04:28 AM) Salute n respect
@  Iswara96 : (24 January 2016 - 04:27 AM) Salute n respect
@  Contest : (23 January 2016 - 02:29 PM) hadiah grand2 dia selalu menang https://www.google.c...iw=1024&bih=611
@  Contest : (23 January 2016 - 02:28 PM) @Iswara96 Tak kan pernah dengar kut.. dia kan selalu menang hadiah kereta dan hadiah grand prize https://www.google.c...=utf-8&oe=utf-8
@  Contest : (23 January 2016 - 02:28 PM) @Iswara96 Tak pernah dengar kut.. dia kan selalu menang hadiah kereta dan hadiah grand prize.. https://www.google.c...=utf-8&oe=utf-8
@  Iswara96 : (23 January 2016 - 04:13 AM) Tak pernah dengar pun. Cer cite.
@  himmatsj : (22 January 2016 - 06:42 PM) Is Chee Hin Kiat the most legendary pro comper in Malaysia? Anybody know this legend?

Photo
- - - - -

[Purchase + Photo] Peraduan Lol Lot100 Gula Gula Kenyal (Gummy)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Contest

Contest

    Expert Comper

  • Exclusive Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,751 posts

Posted 09 January 2018 - 03:36 PM

lol.png
 

 

Tempoh Peraduan

Peraduan‘LOL Lot100’ dianjurkan oleh Cocoaland Industry Sdn Bhd (Co. No. 203054-X) (Penganjur) ini akan berlangsung dari 1hb Disember 2017 hingga 28hb Februari 2018 (Tempoh Peraduan).

 

Nasihat dari eMenang: Pastikan gambar yang anda ambil dan upload dalam peraduan ini tidak menededahkan 'aurat'. Setiap gambar yang di share adalah tanggungjawab masing-masing.

 

 

 

Contest Mechanism – How to join:

 

Kriteria Kelayakan


1. Peraduan ini terbuka kepada semua penduduk Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas pada tarikh permulaan peraduan iaitu 1hb Disember 2017 kecuali kakitangan Penganjur, anak-anak syarikat serta syarikat bersekutunya, ejen-ejen dan pengedarnya serta ahli keluarga mereka yang terdekat.

2. Produk yang terlibat ialah Lot 100 Gummy 33g, 150g, 320g; Lot100 Sour+ 28g, 100g, 280g.

Penghantaran Penyertaan


Langkah 1: Beli salah satu produk berikut: Lot 100 Gummy 33g, 150g, 320g; Lot100 Sour+ 28g, 100g, 280g.

Langkah 2: Ambil 1 gambar peserta yang sedang menikmati Lot100 Gummy dengan senyuman yang paling manis dan kreatif.

Langkah 3: Ambil 1 gambar tarikh luput (Expiry date) produk yang dibeli dengan jelas.

Langkah 4: Hantar kedua-dua gambar melalui WhatsApp (01X-XXXX XXX) dengan menggunakan format berikut:

LOT100 <Jarak> NAMA PENUH <Jarak> NO. KAD PENGENALAN


Peserta boleh menghantar lebih dari satu penyertaan, tetapi setiap penyertaan hendaklah mematuhi terma dan syarat yang dinyatakan dan apa-apa syarat lain sebagaimana yang dikenakan oleh pihak Penganjur pada bila-bila masa dan dari semasa ke semasa.

 

 

Hadiah

 

hadiah1.jpg


a) Hadiah Utama: Sejumlah 5 pemenang akan memenangi 2-hari Legoland Pakej iaitu 2 hari kombo tiket Legoland dan 1 malam penginapan di Hotel Legoland untuk 2 orang dewasa dan 2 orang kanak-kanak

b) Hadiah Paling Disukai: Sejumlah 20 pemenang yang ‘paling disukai’ akan memenangi Tiket Sunway Lagoon Theme Park untuk 2 orang dewasa dan 2 orang kanak-kanak

Hadiah Bulanan
a) Hadiah Pertama: Wang Tunai RM 200 x 10 Pemenang setiap bulan. Sejumlah 30 pemenang akan dipilih dari Disember 2017 hingga Februari 2018.

b) Hadiah Kedua: Wang Tunai RM 100 x 20 Pemenang setiap bulan. Sejumlah 60 pemenang akan dipilih dari Disember 2017 hingga Februari 2018

 


Terma & Syarat

 

Kriteria Kelayakan


1. Peraduan ini terbuka kepada semua penduduk Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas pada tarikh permulaan
peraduan iaitu 1hb Disember 2017 kecuali kakitangan Penganjur, anak-anak syarikat serta syarikat bersekutunya, ejen-ejen dan pengedarnya serta ahli keluarga mereka yang terdekat.

2. Produk yang terlibat ialah Lot 100 Gummy 33g, 150g, 320g; Lot100 Sour+ 28g, 100g, 280g.

Penghantaran Penyertaan
Langkah 1: Beli salah satu produk berikut: Lot 100 Gummy 33g, 150g, 320g; Lot100 Sour+ 28g, 100g, 280g.

Langkah 2: Ambil 1 gambar peserta yang sedang menikmati Lot100 Gummy dengan senyuman yang paling manis dan kreatif.

Langkah 3: Ambil 1 gambar tarikh luput (Expiry date) produk yang dibeli dengan jelas.

Langkah 4: Hantar kedua-dua gambar melalui WhatsApp (01X-XXXX XXX) dengan menggunakan format berikut:

LOT100 <Jarak> NAMA PENUH <Jarak> NO. KAD PENGENALAN

Peserta boleh menghantar lebih dari satu penyertaan, tetapi setiap penyertaan hendaklah mematuhi terma dan syarat yang dinyatakan dan apa-apa syarat lain sebagaimana yang dikenakan oleh pihak Penganjur pada bila-bila masa dan dari semasa ke semasa.



Pemilihan Pemenang
3. Pemenang-pemenang akan dipilih berdasarkan 100% kreativiti kecuali pemenang ‘paling disukai’

4. 20 pemenang ‘paling disukai’ akan dipilih berdasarkan jumlah ‘suka’ (like) pada 12 tengah hari 10hb April 2018 di Facebook “Lot 100 Malaysia”. ‘Suka’ yang didapati selepas 12 tengah hari 10hb April, ‘Kongsi’ (Share) ataupun ‘suka’ selain dari Facebook “Lot 100 Malaysia” adalah tidak sah dan tidak akan diambi kira.

Tarikh Tutup Penyertaan dan Pengumuman Pemenang Bulanan
5. Tarikh pengumuman pemenang dan tarikh tutup penyertaan bulanan adalah seperti berikut:
a. Tarikh tutup untuk penyertaan: Tengah malam (11:59pm) hari terakhir setiap bulan
b. Tarikh pengumuman pemenang: 10hb bulan yang berikut

6. Penganjur akan mengumumkan pemenang-pemenang di Facebook “Lot 100 Malaysia” pada tarikh pengumuman dan menghubungi pemenang melalui sms atau WhatsApp.

Terma & Syarat


7. Pembungkusan dengan tarikh luput seperti dalam gambar mestilah disimpan sebagai bukti pembelian.

8. Pemenang-pemenang dikehendaki menghantar melalui Pos Laju/WhatApp bungkusan produk dengan tarikh luput seperti dalam gambar dan satu salinan kad pengenalan dalam jangka masa 14 hari bekerja selepas Tarikh Pengumuman.

9. Pemenang yang gagal menghantar butir-butir yang dikehendaki akan dibatalkan penyertaan dan kemenangan tersebut.

10. Para Pemenang mesti menuntut Hadiah mereka sendiri and menghadiri aktiviti-aktiviti promosi terpilih yang dianjurkan oleh Penganjur bersempena Peraduan ini.

11. Hadiah yang dimenangi tidak boleh dipindahmilik.

12. Keputusan hakim adalah muktamad

13. Penganjur berhak menerbitkan dan/atau menggunakan nama, gambar, No Kad Pengenalan dan alamat Peserta Peraduan untuk tujuan promosi, komersial dan publisiti yang difikirkan sesuai oleh pihak Penganjur untuk tempoh masa sebagaimana yang dikehendaki oleh pihak Penganjur tanpa notis dan tanpa memohon sebarang persetujuan awal daripada Peserta dan Peserta bersetuju tidak akan membuat sebarang tuntutan terhadap Penganjur untuk royalti, pampasan atau sebarang bentuk pembayaran. 

14. Para Peserta yang gagal memenuhi atau mematuhi terma dan syarat peraduan ini sebagaimana yang dikenakan oleh Penganjur pada bila-bila masa dan dari semasa ke semasa akan dibatalkan penyertaannya serta-merta.

15. Penganjur berhak menggantikan mana-mana hadiah dengan hadiah lain, dalam apa-apa bentuk yang setara nilainya pada bila-bila masa tanpa notis awal.

16. Dengan menyertai Peraduan ini, Peserta bersetuju untuk bertanggungjawab dan melindungi Penganjur, ejen-ejen, kakitangan serta wakil daripada sebarang dan semua tuntutan, saman, penghakiman, gantirugi, liabiliti dan kerugian, yang berpunca daripada atau akibat daripada penyertaan Peserta di dalam Peraduan ini atau penggunaan Hadiah yang ditawarkan. Para Peserta juga bersetuju tanpa syarat untuk mematuhi terma dan syarat Peraduan dan keputusan Penganjur serta panel hakim Peraduan. Penganjur berhak mengubah terma dan syarat ini, prosedur Peraduan dan/atau sebarang perkara lain berkenaan Peraduan ini atas budi bicara mutlaknya dan tanpa sebarang notis.

17. Terma dan syarat yang terkandung di sini akan diguna pakai apabila ada sebarang ketidakserasian terma, syarat, atau ketetapan lain yang terkandung di dalam bahan promosi yang mengiklankan Peraduan ini.

Layari www.cocoaland.com atau Facebook “Lot 100 Malaysia” untuk keterangan lanjut mengenai Peraduan ini. Sila ambil perhatian bahawa Penganjur TIDAK menganjurkan sebarang peraduan pengguna melalui SIM card telefon bimbit, SMS atau sebarang cara lain selain daripada yang dipaparkan di dalam www.cocoaland.com dan Facebook “ Lot 100 Malaysia”

Tempoh Peraduan


Peraduan ‘LOL Lot100’ dianjurkan oleh Cocoaland Industry Sdn Bhd (Co. No. 203054-X) (Penganjur) ini akan berlangsung dari 1hb Disember 2017 hingga 28hb Februari 2018 (Tempoh Peraduan).

Penganjur berhak untuk memendekkan atau melanjutkan Tempoh Peraduan tanpa notis. Keterangan lanjut mengenai peraduan ini boleh didapati di www.cocoaland.com dan Facebook “Lot 100 Malaysia”.


Link to the official contest page:
https://www.facebook...lot100malaysia/

Akta Perlindungan Data Peribadi 2010

Notis Di Bawah Seksyen 7 Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (“PDPA”) kepada pengguna Cocoaland Industry Sdn Bhd.

Pengguna yang dihormati,

Di bawah PDPA, terdapat beberapa syarat yang mengawal pemprosesan data peribadi anda sebagai individu (“Individu”). Ia memaklumkan Individu tentang hak-hak anda di bawah PDPA, termasuk tindakan yang boleh diambil oleh Individu untuk melaksanakan hak-hak tersebut dan akibatnya, dan secara khususnya:

a. Bahawa kami [“Penganjur”] mengumpul data peribadi daripada penyertaan anda
b. Data peribadi Individu dikumpul untuk Peraduan LOL Lot100 Gummy [“Peraduan”];
c. Individu mempunyai hak untuk mengakses dan membetulkan data peribadi anda;
d. Data peribadi Individu akan dikongsi dengan Agensi yang dilantik untuk tujuan pemprosesan;
e. Data peribadi Individu akan diguna untuk tujuan Peraduan sahaja;
f. Data peribadi yang diminta adalah wajib, dan jika maklumat yang diberikan tidak lengkap, penyertaan Individu tidak akan diterima;
g. Sekiranya Individu telah disahkan sebagai Pemenang, sebarang perubahan kepada data peribadi individu harus dimaklumkan kepada Penganjur


Link to the official contest page: https://www.facebook.com/lot100malaysia/


 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


    Google (1)