Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

To avoid any spamming, we have decided to remove some categories that is no longer being used. Hopefully this would make it easier for compers to focus on the contest info and improve the site loading time.
@  Contest : (03 April 2018 - 11:50 PM) Peraduan Daisuki Nutrigen http://emenang.com/c...isuki-nutrigen/
@  AzizMostafa : (23 March 2018 - 04:10 PM) سلام کاونکو, ڤنداي بوات فون؟ ݢونا تيليݢرم؟ https://telegram.org/؟ سيلا منروک https://t.me/fonjawi سموݢ برجاي
@  AzizMostafa : (23 March 2018 - 03:56 PM) Salam Kawanku, Pandai Jawi? Guna Telegram? https://telegram.org/? Sila memeroka https://t.me/FonJawi Semoga Berjaya
@  Contest : (16 March 2018 - 12:51 PM) Peraduan Little Moments Bond To Menang http://emenang.com/c...ts-bond-menang/
@  Contest : (16 March 2018 - 12:51 PM) Peraduan Gantikan Alat Memasak Lama Anda http://emenang.com/c...18/03/13/25658/
@  Contest : (16 March 2018 - 12:50 PM) Peraduan Nescafé Dulu Barulah Bola http://emenang.com/c...e-barulah-bola/
@  Iswara96 : (26 February 2018 - 04:58 AM) Baru buka balik selepas hampir 20 bulan.
@  Contest : (11 January 2018 - 12:13 PM) Winners Giant 73 Anniversary Spend & Win Contest http://www.emenang.c...nd-win-contest/
@  Contest : (10 January 2018 - 08:22 PM) Peraduan Pos Laju Prepaid Xtravaganza http://emenang.com/c...id-xtravaganza/
@  Contest : (01 January 2018 - 07:17 PM) Mighty White OMBAHWA Giveaway (Grand Prize) http://emenang.com/c...ay-grand-prize/
@  Contest : (01 January 2018 - 07:17 PM) Magnolia “Drink & Win Contest” at AEON http://emenang.com/c...n-contest-aeon/
@  Contest : (01 January 2018 - 07:16 PM) Peraduan Slogan “Cheese Tarik Kembali” Domino Pizza http://emenang.com/c...18/01/01/25150/
@  Contest : (06 December 2017 - 02:17 PM) Peraduan 'Cabaran Gaya Ayam Epik' Marrybrown http://www.emenang.c...pik-marrybrown/
@  AzizMostafa : (28 September 2017 - 12:03 PM) سلام برکوڠسي سهاج https://t.me/FonJawi سموݢ برجاي
@  magna_imperial : (12 June 2017 - 11:56 AM) Download this app to help save your money before buying, https://smartshopper...link/adeN49OITD
Enter your phone number (Eg.: +601xxx...)
@  magna_imperial : (12 June 2017 - 11:53 AM) Download this app to help save your money before buying, https://smartshopper...link/adeN49OITD
@  matpc : (11 June 2017 - 12:06 AM) Menangi Sebuah Vespa S150 Atau Samsung Galaxy A7! https://t.co/TddUTWKXdr
@  matpc : (11 June 2017 - 12:05 AM) Win A Vespa From Caltex! https://t.co/lvSCUZDu9c
@  Iswara96 : (19 December 2016 - 11:19 PM) 03-51013000. Sape tau no sape ni?
@  Ngu Hing : (31 October 2016 - 05:11 AM) WIN Macbook, Ipad Air 2 & LV Bag with Bandoru. Join now at: http://v.bandoru.com/ref/R3896644
@  Ngu Hing : (31 October 2016 - 05:10 AM) WIN Macbook, Ipad Air 2 & LV Bag with Bandoru. Join now at:
@  Iswara96 : (21 July 2016 - 03:58 AM) Peraduan sekarang pun masih lagi dlm mood berhari raya. Olimpik nanti mungkin akan muncul banyak peraduan. Selamat hari raya Aidilfitri kpd sume warga forum e-menang.
@  Iswara96 : (26 June 2016 - 04:04 AM) membuat "peraduan" tp pd...
@  Iswara96 : (26 June 2016 - 04:02 AM) Betul ke kilang roti High 5 ditutup. Macamana mereka boleh membuat tp pd masa yg sama memberhentikan pekerja?
@  Contest : (12 June 2016 - 11:37 PM) Tahniah..
@  Iswara96 : (11 June 2016 - 05:34 AM) Alhamdulillah, menang hadiah harian (RM400.00) utk Peraduan Milo. Terimakasih Milo.
@  Iswara96 : (06 June 2016 - 04:10 AM) Kpd rakan2 yg beragama Islam saya ucapkan Selamat menyambut bulan Ramadhan & 1 Syawal yg akan menjelang. Semoga ibadah puasa kita diberkati n dirahmati oleh Allah s.w.t. In shaa Allah.
@  AzizMostafa : (19 May 2016 - 12:52 PM) Salam  http://www.emenang.c...re-worth-rm500/
@  AzizMostafa : (09 May 2016 - 06:31 PM) Kawanku! Minat Jawi http://www.jawipatani.com/ dan Mobile http://murasu.com/mobilejawi/ ? Jumpa sana? Jangan Terlepas http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Selamat Maju Jaya
@  Iswara96 : (09 May 2016 - 04:37 AM) Kat borang tu ada tulis laman web Nestle tp belum update lagi rasanya. http://www.nestle.com.my
@  portskye311 : (08 May 2016 - 03:24 PM) peraduan balik kampong bersama maggi tu.. nk tgk kt mana ek.. web ada x
@  Iswara96 : (07 May 2016 - 04:15 AM) Menang kereta Perodua Myvi dlm Peraduan Nestle Raya Vaganza. http://www.nestle.com.my
@  Iswara96 : (07 May 2016 - 04:13 AM) Menang kereta Nissan Grand Livina dlm Peraduan Balik Kampung Bersama Maggi.
@  mabeal : (29 April 2016 - 11:01 AM) [WIN ICE CREAM] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (29 April 2016 - 10:57 AM) [WIN LUXURY KITCHENWARE] http://my.fiveminute...ife.net/p/cQxLk
@  mabeal : (26 April 2016 - 11:00 PM) [WIN WIPES] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (26 April 2016 - 10:59 PM) [WIN SUPER HEROES FIGURES]https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (26 April 2016 - 10:58 PM) [MENANG ALBUM] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (25 April 2016 - 04:32 PM) [WIN TICS TO THE NEON RACE] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (25 April 2016 - 04:30 PM) [100PLUS CONTEST] http://mabeal.sharet.../my-478172-8876
@  mabeal : (23 April 2016 - 11:39 AM) [SNAP, TAG & WIN]  http://mygravytrain.com/64857/712026
@  mabeal : (19 April 2016 - 04:43 PM) [WIN CASH PRIZES & FLIGHT VOUCHERS] http://my.fiveminute...ife.net/p/cLqkc
@  mabeal : (15 April 2016 - 06:28 PM) [HOLIDAY GIVEAWAY] http://my.fiveminute...ife.net/p/cJhTy
@  mabeal : (14 April 2016 - 12:59 PM) [EAT AT FREE AT NANDO'S] http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  mabeal : (14 April 2016 - 11:46 AM) [WIN A TRIP TO FRANCE] http://mygravytrain.com/64857/687607
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:56 AM) [MENANG PLAYGROUND] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:55 AM) [PERADUAN YEO'S] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:53 AM) [DARLIE VOUCHER] http://mabeal.sharet.../my-478172-8770
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:51 AM) [PERADUAN DUTCHLADY] http://my.fiveminute...ife.net/p/cIDgQ
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:51 AM) [PERADUAN COCA COLA] https://www.facebook...?type=3
@  4zi : (05 April 2016 - 12:53 PM) Tq....area tempat saya x jumpa produk F&N Nutrisoy Lite
@  Iswara96 : (05 April 2016 - 04:26 AM) Soalan no 2 saya jawab BETUL
@  mabeal : (04 April 2016 - 10:23 AM) [Inilah Pilihanku contest!] http://my.fiveminute...ife.net/p/cFagG
@  mabeal : (04 April 2016 - 10:21 AM) [REDEEM COOL GIFTS] http://my.fiveminute...ife.net/p/cFafo
@  mabeal : (04 April 2016 - 10:14 AM) [RM50k TO BE WON] http://my.fiveminute...ife.net/p/cFaha
@  4zi : (03 April 2016 - 11:16 PM) Peraduan F&N Nutrisoy......jawapan No. 2  Betul ke Salah?
@  4zi : (03 April 2016 - 11:14 PM) Peraduan F&N Nutrisoy....jawapan no 2  Betul ke Salah?
@  mabeal : (02 April 2016 - 11:05 PM) [WIN DINING VOUCHERS]https://www.facebook...?type=3
@  Iswara96 : (30 March 2016 - 02:35 AM) Keputusan rasmi Peraduan Nestle Hou Fatt dah keluar. Melepas. X de rezeki. Cuba lagi.
@  mabeal : (29 March 2016 - 05:32 PM) [MONTHLY CONTEST] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (28 March 2016 - 10:44 AM) [Power Packed Prizes] http://my.fiveminute...ife.net/p/cBHX6
@  Contest : (27 March 2016 - 05:49 PM) Call pulak Air Asia.. cakap ada terima hadiah dari Harian Metro.. bawak sekali dokumen  pengesahan dari Harian Metro tu..
@  4zi : (26 March 2016 - 09:44 PM) Dah follow up dgn Harian Metro, tapi masih hampa......melibatkan Air Asia yg menaja trip ke Melbourne. Ada x mber2 compers yg pernah mengalami kes mcm ni.......
@  Contest : (24 March 2016 - 11:20 PM) @4zi kenapa tak call penganjur (Harian Metro)..
@  4zi : (23 March 2016 - 11:53 PM) Salam....wife saya mng hadiah utama Projek Metro 2013, tapi hingga kini x dpt hadiah lagi. Minta pandangan rakan2 apa perlu dilakukan?Nama pemng ada diumumkan di Harian Metro.
@  mabeal : (23 March 2016 - 11:26 AM) [WIN GREAT PRIZES] Collect 8 barcodes and stay a chance to win a holiday adventure for 4 pax.http://my.fiveminutesofyourlife.net/p/cAov6
@  mabeal : (23 March 2016 - 11:03 AM) [WIN RM50,000 WORTH OF PRIZES] http://my.fiveminute...ife.net/p/cAlLA
@  AzizMostafa : (18 March 2016 - 07:09 PM) Salam Kawanku! Kenapa merumitkan Jawi taipset ? http://www.mudah.my/...489.htm  Jangan lepaskan http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Semoga Berjaya
@  mabeal : (18 March 2016 - 01:03 PM) [JOIN NOW] Win an all-expense paid holiday trip worth RM15,000 http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  AzizMostafa : (16 March 2016 - 01:43 PM) Salam Kawanku! Cari Font Jawi http://www.jawipatani.com/ macam http://www.macarabia...tachments/12995 ? Unik @ dinamik http://www.macarabia...tachments/13105 ? Jangan lepaskan http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Semoga Berjaya
@  sukitena : (11 March 2016 - 04:43 PM) Whatsapp me 012 6305578 to purchase, serious buyer only, thanks
@  sukitena : (11 March 2016 - 04:43 PM) Read reviews of her book http://www.amazon.co...s/dp/1515183084
@  sukitena : (11 March 2016 - 04:43 PM) I am selling an ebook called "Superlucky Secrets:Tips for winning competitions, contests and sweepstakes" from Di Coke, popular
comper.You will get a pdf version for RM 35 only (actual price GBP 9.99)
Read her tips to polish you comping skill, all are relevant to Malaysia
comping/contest scene. I have won many prizes, some of which following her
tips, including trips to Paris/Amsterdam, Korea, Singapore and cash prizes.
Read reviews of this book:
http://www.amazon.co...s-sweepstakes/d
p/1515183084Please whatsapp me.
@  Iswara96 : (11 March 2016 - 01:01 AM) Menang hadiah utama RM50k dlm Peraduan F&N Nutrisoy Lebih Sihat Lebih Mewah.http://www.facebook/F&NNutrisoy.com.my
@  Iswara96 : (07 March 2016 - 02:10 PM) Dekat Petronas ada Peraduan Milo, dekat Shell ada Peraduan Nescaffe. Aduhai. http://www.nestle.com.my
@  Contest : (04 March 2016 - 02:18 PM) VITAGEN Creative Art contest! https://www.facebook...9481001/?type=3
@  Contest : (04 March 2016 - 01:30 AM) Peraduan Bulanan Mac-Apr Yeogurt & Yeo's https://www.facebook...7538072/?type=3
@  Contest : (04 March 2016 - 01:29 AM) Pos Laju Hantar & Menang https://www.facebook...?type=3
@  AzizMostafa : (02 March 2016 - 11:55 AM) Salam Kawanku! Minat Grafik Jawi? http://www.jawipatani.com/ Jangan lepaskan http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Semoga Berjaya
@  mabeal : (28 February 2016 - 12:18 AM) Win FREE passes to watch 'Zoolander 2'http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  mabeal : (16 February 2016 - 10:59 PM) [Maharaja Lawak Mega Minggu ke-4 Tiket X 3 Pasang] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (16 February 2016 - 09:05 PM) [WIN 100 CONCERT TICKETS] http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  mabeal : (15 February 2016 - 01:16 PM) [LOIS PROMOTION] http://www.tribeupla...ois/instantwin/
@  mabeal : (15 February 2016 - 01:01 PM) [Hair Promotion] http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  chopperman : (14 February 2016 - 11:13 PM) test 123,.. eppy cny!
@  Contest : (12 February 2016 - 12:01 AM) Pertandingan Melukis Kartun Pengguna http://www.emenang.c...artun-pengguna/
@  mabeal : (04 February 2016 - 09:07 PM) Menang GoPro https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (03 February 2016 - 02:02 PM) Pertandingan mencipta LOGO https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (01 February 2016 - 10:36 PM) Share a memorable experience you’ve had during the holidays with yr kids and win tickets http://my.fiveminute...ife.net/p/cj6vy
@  AzizMostafa : (28 January 2016 - 01:35 PM) Many still exchanging Peraduan Tek Silangkata? http://koopnstp.my/f...angKata2016.pdf
Why nobody exchanges Flowers?! http://www.sistemgur...-jawi-oleh.html
@  himmatsj : (26 January 2016 - 09:47 PM) did somebody interviewed him before to ask him about how he did it?
@  Contest : (24 January 2016 - 04:23 PM) i think.. money is the 'tricks'.. so can spend more.. :money:  :money:
@  himmatsj : (24 January 2016 - 03:51 PM) did he have any tricks?
@  Iswara96 : (24 January 2016 - 04:28 AM) Salute n respect
@  Iswara96 : (24 January 2016 - 04:27 AM) Salute n respect
@  Contest : (23 January 2016 - 02:29 PM) hadiah grand2 dia selalu menang https://www.google.c...iw=1024&bih=611
@  Contest : (23 January 2016 - 02:28 PM) @Iswara96 Tak kan pernah dengar kut.. dia kan selalu menang hadiah kereta dan hadiah grand prize https://www.google.c...=utf-8&oe=utf-8
@  Contest : (23 January 2016 - 02:28 PM) @Iswara96 Tak pernah dengar kut.. dia kan selalu menang hadiah kereta dan hadiah grand prize.. https://www.google.c...=utf-8&oe=utf-8
@  Iswara96 : (23 January 2016 - 04:13 AM) Tak pernah dengar pun. Cer cite.
@  himmatsj : (22 January 2016 - 06:42 PM) Is Chee Hin Kiat the most legendary pro comper in Malaysia? Anybody know this legend?

Photo
- - - - -

[Purchase + Picture] Peraduan 'cabaran Gaya Ayam Epik' Marrybrown


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Contest

Contest

    Expert Comper

  • Exclusive Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,751 posts

Posted 03 December 2017 - 08:27 PM

rm20.jpg

Jom submit gambar #ayamepik di Instagram, Twitter atau FB dan berpeluang memenangi hadiah-hadiah WOW! Hantar seberapa banyak entri yang korang nak dan jangan lupa hashtag #ayamepik!


Info lanjut: http://bit.ly/2zGppq3
 
 
Tempoh Peraduan: 16 Oktober 2017 hingga 31 Disember 2017

 


Cara-Cara
 
 
cara-ayam-epik.jpg
 
Untuk meyertai, semua Peserta dikehendaki melengkapkan berikut semasa Tempoh Peraduan:

a) Membeli hidangan Ayam Epik Marrybrown
b) Tangkap gambar atau video paling epik dengan Ayam Epik Marrybrown
c) Kongsikan dengan memuat naik di Facebook, Twitter atau Instagram.
d) Sertakan tanda pagar #ayamepik untuk setiap muat naik.

 


Nasihat dari eMenang: Pastikan gambar yang anda ambil dan Share untuk peraduan ini tidak mendedahkan 'aurat'. Setiap gambar yang diambil dan di Upload adalah tanggung jawab masing-masing.
 
Hadiah
 
peraduan-ayam-epik.jpg
 
Hadiah yang ditawarkan untuk "Cabaran Gaya Ayam Epik" adalah seperti berikut:

Hadiah Pertama: Sony PlayStation 4 & Wang Tunai RM8,000
Hadiah Kedua: Sony PS Vita 2000 & Wang Tunai RM5,000
Hadiah Ketiga: Sony Xperia L1 & Wang Tunai RM2,000
Hadiah ke-4 hingga ke-10: Wang Tunai RM300


Terma & Syarat

TERMA DAN SYARAT PENYERTAAN
PERADUAN “CABARAN AYAM EPIK” DIANJURKAN OLEH MARRYBROWN SDN. BHD. (PENGANJUR)

1. Dengan menghantar penyertaan Peraduan Cabaran Ayam Epik (Peraduan)

a) Anda mengakui bahawa anda telah membaca dan memahami terma dan syarat kemasukan ini ("Terma") yang merangkumi maklumat tentang cara menyertai, bagaimana pemenang akan ditentukan, hadiah dan bagaimana data peribadi dikumpul, disimpan, digunakan dan dikongsi;

b) Anda secara jelas bersetuju untuk terikat dengan Terma-terma, termasuk khususnya yang berkaitan dengan pengumpulan, pengekalan, penggunaan dan perkongsian data peribadi; dan

c) Anda mengesahkan bahawa anda tidak melanggar mana-mana undang-undang Negara di mana anda tinggal anda mengenai kesahihan untuk memasuki Peraduan.

2. Penganjur mempunyai hak, secara mutlak dan mempunyai kuasa untuk:

a) meminda atau mengubah mana-mana Terma pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu dan dengan memasuki Peraduan anda bersetuju dengan mana-mana Terma yang dipinda. Jika Penganjur mengubah atau memindaTerma yang berkaitan dengan pengumpulan, pengekalan, penggunaan dan/atau perkongsian data peribadi yang telah dikumpulkan, pindaan dan/atau variasi tersebut akan dipaparkan di halaman Facebook Marrybrown di www.facebook.com/ MarrybrownMalaysia/

b) menamatkan atau membatalkan penyertaan mana-mana penyertaan Peraduan para Peserta atau menuntut semula dan/atau membatalkan kelayakan mana-mana Hadiah (ditakrifkan di bawah) pada bila-bila masa jika ia adalah keputusan mutlak Penganjur bahawa terdapat pelanggaran mana-mana Terma oleh Peserta tersebut (sama ada ditemui semasa atau selepas tempoh akhir Peraduan).

3. Penyertaan dalam pertandingan "Cabaran Gaya Ayam Epik" merupakan perjanjian penuh dan tanpa syarat peserta untuk bersetuju dan menerima Terma dan Syarat ini. Marrybrown Sdn Bhd (166331-X) berhak untuk meminda Terma & Syarat mengikut budi bicara mutlaknya tanpa notis awal.

4. "Kelayakan Penyertaan" bermaksud penghantaran penyertaan yang lengkap oleh Peserta bersama dengan maklumat lain yang diminta. Butiran bagi setiap penyertaan yang diisi dan sah hendaklah ditentukan mengikut budi bicara Penganjur.

5."Peserta" bermaksud seseorang yang berumur 18 tahun ke atas pada tarikh kemasukan mereka ke Peraduan yang merupakan pemegang pasport dan/atau menetap di Malaysia, dan yang mengemukakan Penyertaan Layak semasa Tempoh Peraduan.

6. Tiada had maksimum dikenakan untuk menyertai Peraduan, tetapi terhad kepada satu penyertaan dalam Tempoh Peraduan (ditakrifkan di bawah).

7. Walau apa yang dinyatakan dalam Terma dan Syarat ini. Sekiranya Penyertaan anda tertakluk atau dibatasi oleh undang-undang atau selainnya di mana anda berada, ia akan dianggap sebagai batal sepenuhnya.

8. Tiada pembelian diperlukan untuk memasuki Peraduan. Pekerja dan keluarga terdekat Penganjur dan mana-mana syarikat, penaja dan/atau agensi pengiklanan yang berkaitan, tidak boleh menyertai Peraduan ini

Peraduan Ini

9. Peraduan ini akan berlangsung selama 84 hari, bermula dari 16 Oktober 2017 11:00 (UTC +8:00) bertarikh 31 Disember, Kuala Lumpur Malaysia (“Tempoh Peraduan”)

10. Sebarang penyertaan yang dikemukakan sebelum Tempoh Peraduan atau selepas penutupan Tempoh Peraduan adalah tidak sah.

11. Untuk meyertai, semua Peserta dikehendaki melengkapkan berikut semasa Tempoh Peraduan:

a) Membeli hidangan Ayam Epik Marrybrown
b) Tangkap gambar atau video paling epik dengan Ayam Epik Marrybrown
c) Kongsikan dengan memuat naik di Facebook, Twitter atau Instagram.
d) Sertakan tanda pagar #ayamepik untuk setiap muat naik.

12. Penyertaan akan dinilai oleh panel hakim yang terdiri daripada pengurusan dan perunding agensi Marrybrown berdasarkan kriteria yang digariskan di bawah:
a) Penyertaan gambar atau video yang mempunyai nilai kreativiti dan menghiburkan
b) Gambar Ayam Epik Marrybrown dalam penyerahan foto atau video.
c) Tidak mempunyai kandungan yang boleh menimbulkan kemarahan atau tidak menghormati kaum, agama, seksualiti, kecacatan atau asal usul.

13. Untuk melayakkan diri sebagai pemenang, peserta perlu memuat naik gambar atau video yang menggambarkan pengalaman epik mereka semasa makan Ayam Epic Marrybrown di Facebook dan/atau Instagram dan/atau Twitter dengan tanda pagar #ayamepik. Tiada had penyertaan untuk pesertai menyertai Peraduan ini.

14. Tetapan privasi untuk foto dan video yang menyertai Peraduan ini perlu ditukar menjadi Tatapan Umum di Facebook dan Instagram. Penganjur mempunyai hak untuk membatalkan penyertaan mana-mana penyertaan yang tidak dapat diakses oleh orang awam dan/atau tidak mengandungi tanda pagar #ayamepik.

Pengumuman Para Pemenang

15. Pemenang akan dimaklumkan secara individu melalui mesej peribadi ("PM") melalui mesej peribadi Facebook, Instagram atau Twitter. Pemenang akan dikehendaki mengakui menerima PM dan/atau mesej dengan memberikan maklumat seperti yang diminta oleh Penganjur (termasuk tetapi tidak terhad kepada nama penuh dan alamat) dalam tempoh tujuh (7) hari kepada Penganjur, sekiranya berlaku kegagalan dalam menyediakan seperti yang diminta Penganjur, hadiah akan dibatalkan secara automatik dan Penganjur mempunyai hak untuk menguruskan Hadiah dalam apa jua cara yang difikirkan sesuai.

 
16. Setelah pengesahan penerimaan Hadiah, nama Pemenang dan hadiah mereka akan dipaparkan di laman Facebook Marrybrown.

Hadiah
17. Hadiah yang ditawarkan untuk "Cabaran Gaya Ayam Epik" adalah seperti berikut:
Hadiah Pertama: Sony PlayStation 4 & Wang Tunai RM8,000
Hadiah Kedua: Sony PS Vita 2000 & Wang Tunai RM5,000
Hadiah Ketiga: Sony Xperia L1 & Wang Tunai RM2,000
Hadiah ke-4 hingga ke-10: Wang Tunai RM300

18. Penganjur berhak mengikut budi bicara tunggal dan mutlaknya untuk menangani sebarang Hadiah yang tidak dituntut dengan apa-apa cara.

19. Pemenang akan, jika dikehendaki oleh Penganjur, memberikan Kad Pengenalan/Pasport asalnya untuk pengesahan bukti kelayakan untuk menerima Hadiah.
Keputusan Penganjur


20. Keputusan Penganjur tentang sebarang perkara berkaitan dengan Peraduan, termasuk tetapi tidak terhad kepada sebarang kelayakan kemasukan, penyertaan pemenang dan Pemenang adalah muktamad dan mengikat. Sebarang aduan berkaitan keputusan Peraduan atau Penganjur tidak akan dilayan.

Publisiti
21. Dengan menyertai Peraduan, para Peserta:


a) jika berkenaan, bersetuju dengan penggunaan nama dan/atau kesukaan mereka, tanpa pampasan, oleh Penganjur dan/atau mana-mana yang diberi kuasa oleh Penganjur;

b) jika berkenaan, memberikan Penganjur dan mana-mana pihak yang diberi kuasa oleh oleh Penganjur sama ada hak dan lesen bebas royalti yang tidak boleh ditarik balik, di seluruh dunia, kekal dan bebas royalti untuk menggunakan apa jua bahan yang dikemukakan sebagai sebahagian daripada kemasukan mereka ke dalam Peraduan, dan apa-apa rakaman atau bahan lain yang ciri-ciri atau sebaliknya termasuk Pemenang (secara kolektif, "Hasil Kerja") dengan apa-apa cara, untuk apa-apa maksud yang Penganjur angap bersesuaian, dalam semua bentuk media yang kini diketahui atau dicipta;

c) setakat yang dibenarkan oleh undang-undang, mengetepikan apa-apa hak moral atau hak yang sama yang mungkin mereka ada dalam Hasil Kerja atau mana-mana bahagiannya di seluruh dunia; dan

d) berjanji untuk tidak membantah sebarang penggunaan Hasil Kerja oleh Penganjur atau mana-mana pihak yang diberi kuasa oleh Penganjur.

Data Peribadi
22. Dengan menyertai Peraduan ini, para Peserta secara jelas bersetuju dengan Polisi Data Penganjur yang ditetapkan pada akhir Terma ini

 
Baca terma & Syarat Penuh DISINI

 

sumber






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users