Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

To avoid any spamming, we have decided to remove some categories that is no longer being used. Hopefully this would make it easier for compers to focus on the contest info and improve the site loading time.
@  Contest : (03 April 2018 - 11:50 PM) Peraduan Daisuki Nutrigen http://emenang.com/c...isuki-nutrigen/
@  AzizMostafa : (23 March 2018 - 04:10 PM) سلام کاونکو, ڤنداي بوات فون؟ ݢونا تيليݢرم؟ https://telegram.org/؟ سيلا منروک https://t.me/fonjawi سموݢ برجاي
@  AzizMostafa : (23 March 2018 - 03:56 PM) Salam Kawanku, Pandai Jawi? Guna Telegram? https://telegram.org/? Sila memeroka https://t.me/FonJawi Semoga Berjaya
@  Contest : (16 March 2018 - 12:51 PM) Peraduan Little Moments Bond To Menang http://emenang.com/c...ts-bond-menang/
@  Contest : (16 March 2018 - 12:51 PM) Peraduan Gantikan Alat Memasak Lama Anda http://emenang.com/c...18/03/13/25658/
@  Contest : (16 March 2018 - 12:50 PM) Peraduan Nescafé Dulu Barulah Bola http://emenang.com/c...e-barulah-bola/
@  Iswara96 : (26 February 2018 - 04:58 AM) Baru buka balik selepas hampir 20 bulan.
@  Contest : (11 January 2018 - 12:13 PM) Winners Giant 73 Anniversary Spend & Win Contest http://www.emenang.c...nd-win-contest/
@  Contest : (10 January 2018 - 08:22 PM) Peraduan Pos Laju Prepaid Xtravaganza http://emenang.com/c...id-xtravaganza/
@  Contest : (01 January 2018 - 07:17 PM) Mighty White OMBAHWA Giveaway (Grand Prize) http://emenang.com/c...ay-grand-prize/
@  Contest : (01 January 2018 - 07:17 PM) Magnolia “Drink & Win Contest” at AEON http://emenang.com/c...n-contest-aeon/
@  Contest : (01 January 2018 - 07:16 PM) Peraduan Slogan “Cheese Tarik Kembali” Domino Pizza http://emenang.com/c...18/01/01/25150/
@  Contest : (06 December 2017 - 02:17 PM) Peraduan 'Cabaran Gaya Ayam Epik' Marrybrown http://www.emenang.c...pik-marrybrown/
@  AzizMostafa : (28 September 2017 - 12:03 PM) سلام برکوڠسي سهاج https://t.me/FonJawi سموݢ برجاي
@  magna_imperial : (12 June 2017 - 11:56 AM) Download this app to help save your money before buying, https://smartshopper...link/adeN49OITD
Enter your phone number (Eg.: +601xxx...)
@  magna_imperial : (12 June 2017 - 11:53 AM) Download this app to help save your money before buying, https://smartshopper...link/adeN49OITD
@  matpc : (11 June 2017 - 12:06 AM) Menangi Sebuah Vespa S150 Atau Samsung Galaxy A7! https://t.co/TddUTWKXdr
@  matpc : (11 June 2017 - 12:05 AM) Win A Vespa From Caltex! https://t.co/lvSCUZDu9c
@  Iswara96 : (19 December 2016 - 11:19 PM) 03-51013000. Sape tau no sape ni?
@  Ngu Hing : (31 October 2016 - 05:11 AM) WIN Macbook, Ipad Air 2 & LV Bag with Bandoru. Join now at: http://v.bandoru.com/ref/R3896644
@  Ngu Hing : (31 October 2016 - 05:10 AM) WIN Macbook, Ipad Air 2 & LV Bag with Bandoru. Join now at:
@  Iswara96 : (21 July 2016 - 03:58 AM) Peraduan sekarang pun masih lagi dlm mood berhari raya. Olimpik nanti mungkin akan muncul banyak peraduan. Selamat hari raya Aidilfitri kpd sume warga forum e-menang.
@  Iswara96 : (26 June 2016 - 04:04 AM) membuat "peraduan" tp pd...
@  Iswara96 : (26 June 2016 - 04:02 AM) Betul ke kilang roti High 5 ditutup. Macamana mereka boleh membuat tp pd masa yg sama memberhentikan pekerja?
@  Contest : (12 June 2016 - 11:37 PM) Tahniah..
@  Iswara96 : (11 June 2016 - 05:34 AM) Alhamdulillah, menang hadiah harian (RM400.00) utk Peraduan Milo. Terimakasih Milo.
@  Iswara96 : (06 June 2016 - 04:10 AM) Kpd rakan2 yg beragama Islam saya ucapkan Selamat menyambut bulan Ramadhan & 1 Syawal yg akan menjelang. Semoga ibadah puasa kita diberkati n dirahmati oleh Allah s.w.t. In shaa Allah.
@  AzizMostafa : (19 May 2016 - 12:52 PM) Salam  http://www.emenang.c...re-worth-rm500/
@  AzizMostafa : (09 May 2016 - 06:31 PM) Kawanku! Minat Jawi http://www.jawipatani.com/ dan Mobile http://murasu.com/mobilejawi/ ? Jumpa sana? Jangan Terlepas http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Selamat Maju Jaya
@  Iswara96 : (09 May 2016 - 04:37 AM) Kat borang tu ada tulis laman web Nestle tp belum update lagi rasanya. http://www.nestle.com.my
@  portskye311 : (08 May 2016 - 03:24 PM) peraduan balik kampong bersama maggi tu.. nk tgk kt mana ek.. web ada x
@  Iswara96 : (07 May 2016 - 04:15 AM) Menang kereta Perodua Myvi dlm Peraduan Nestle Raya Vaganza. http://www.nestle.com.my
@  Iswara96 : (07 May 2016 - 04:13 AM) Menang kereta Nissan Grand Livina dlm Peraduan Balik Kampung Bersama Maggi.
@  mabeal : (29 April 2016 - 11:01 AM) [WIN ICE CREAM] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (29 April 2016 - 10:57 AM) [WIN LUXURY KITCHENWARE] http://my.fiveminute...ife.net/p/cQxLk
@  mabeal : (26 April 2016 - 11:00 PM) [WIN WIPES] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (26 April 2016 - 10:59 PM) [WIN SUPER HEROES FIGURES]https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (26 April 2016 - 10:58 PM) [MENANG ALBUM] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (25 April 2016 - 04:32 PM) [WIN TICS TO THE NEON RACE] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (25 April 2016 - 04:30 PM) [100PLUS CONTEST] http://mabeal.sharet.../my-478172-8876
@  mabeal : (23 April 2016 - 11:39 AM) [SNAP, TAG & WIN]  http://mygravytrain.com/64857/712026
@  mabeal : (19 April 2016 - 04:43 PM) [WIN CASH PRIZES & FLIGHT VOUCHERS] http://my.fiveminute...ife.net/p/cLqkc
@  mabeal : (15 April 2016 - 06:28 PM) [HOLIDAY GIVEAWAY] http://my.fiveminute...ife.net/p/cJhTy
@  mabeal : (14 April 2016 - 12:59 PM) [EAT AT FREE AT NANDO'S] http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  mabeal : (14 April 2016 - 11:46 AM) [WIN A TRIP TO FRANCE] http://mygravytrain.com/64857/687607
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:56 AM) [MENANG PLAYGROUND] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:55 AM) [PERADUAN YEO'S] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:53 AM) [DARLIE VOUCHER] http://mabeal.sharet.../my-478172-8770
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:51 AM) [PERADUAN DUTCHLADY] http://my.fiveminute...ife.net/p/cIDgQ
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:51 AM) [PERADUAN COCA COLA] https://www.facebook...?type=3
@  4zi : (05 April 2016 - 12:53 PM) Tq....area tempat saya x jumpa produk F&N Nutrisoy Lite
@  Iswara96 : (05 April 2016 - 04:26 AM) Soalan no 2 saya jawab BETUL
@  mabeal : (04 April 2016 - 10:23 AM) [Inilah Pilihanku contest!] http://my.fiveminute...ife.net/p/cFagG
@  mabeal : (04 April 2016 - 10:21 AM) [REDEEM COOL GIFTS] http://my.fiveminute...ife.net/p/cFafo
@  mabeal : (04 April 2016 - 10:14 AM) [RM50k TO BE WON] http://my.fiveminute...ife.net/p/cFaha
@  4zi : (03 April 2016 - 11:16 PM) Peraduan F&N Nutrisoy......jawapan No. 2  Betul ke Salah?
@  4zi : (03 April 2016 - 11:14 PM) Peraduan F&N Nutrisoy....jawapan no 2  Betul ke Salah?
@  mabeal : (02 April 2016 - 11:05 PM) [WIN DINING VOUCHERS]https://www.facebook...?type=3
@  Iswara96 : (30 March 2016 - 02:35 AM) Keputusan rasmi Peraduan Nestle Hou Fatt dah keluar. Melepas. X de rezeki. Cuba lagi.
@  mabeal : (29 March 2016 - 05:32 PM) [MONTHLY CONTEST] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (28 March 2016 - 10:44 AM) [Power Packed Prizes] http://my.fiveminute...ife.net/p/cBHX6
@  Contest : (27 March 2016 - 05:49 PM) Call pulak Air Asia.. cakap ada terima hadiah dari Harian Metro.. bawak sekali dokumen  pengesahan dari Harian Metro tu..
@  4zi : (26 March 2016 - 09:44 PM) Dah follow up dgn Harian Metro, tapi masih hampa......melibatkan Air Asia yg menaja trip ke Melbourne. Ada x mber2 compers yg pernah mengalami kes mcm ni.......
@  Contest : (24 March 2016 - 11:20 PM) @4zi kenapa tak call penganjur (Harian Metro)..
@  4zi : (23 March 2016 - 11:53 PM) Salam....wife saya mng hadiah utama Projek Metro 2013, tapi hingga kini x dpt hadiah lagi. Minta pandangan rakan2 apa perlu dilakukan?Nama pemng ada diumumkan di Harian Metro.
@  mabeal : (23 March 2016 - 11:26 AM) [WIN GREAT PRIZES] Collect 8 barcodes and stay a chance to win a holiday adventure for 4 pax.http://my.fiveminutesofyourlife.net/p/cAov6
@  mabeal : (23 March 2016 - 11:03 AM) [WIN RM50,000 WORTH OF PRIZES] http://my.fiveminute...ife.net/p/cAlLA
@  AzizMostafa : (18 March 2016 - 07:09 PM) Salam Kawanku! Kenapa merumitkan Jawi taipset ? http://www.mudah.my/...489.htm  Jangan lepaskan http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Semoga Berjaya
@  mabeal : (18 March 2016 - 01:03 PM) [JOIN NOW] Win an all-expense paid holiday trip worth RM15,000 http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  AzizMostafa : (16 March 2016 - 01:43 PM) Salam Kawanku! Cari Font Jawi http://www.jawipatani.com/ macam http://www.macarabia...tachments/12995 ? Unik @ dinamik http://www.macarabia...tachments/13105 ? Jangan lepaskan http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Semoga Berjaya
@  sukitena : (11 March 2016 - 04:43 PM) Whatsapp me 012 6305578 to purchase, serious buyer only, thanks
@  sukitena : (11 March 2016 - 04:43 PM) Read reviews of her book http://www.amazon.co...s/dp/1515183084
@  sukitena : (11 March 2016 - 04:43 PM) I am selling an ebook called "Superlucky Secrets:Tips for winning competitions, contests and sweepstakes" from Di Coke, popular
comper.You will get a pdf version for RM 35 only (actual price GBP 9.99)
Read her tips to polish you comping skill, all are relevant to Malaysia
comping/contest scene. I have won many prizes, some of which following her
tips, including trips to Paris/Amsterdam, Korea, Singapore and cash prizes.
Read reviews of this book:
http://www.amazon.co...s-sweepstakes/d
p/1515183084Please whatsapp me.
@  Iswara96 : (11 March 2016 - 01:01 AM) Menang hadiah utama RM50k dlm Peraduan F&N Nutrisoy Lebih Sihat Lebih Mewah.http://www.facebook/F&NNutrisoy.com.my
@  Iswara96 : (07 March 2016 - 02:10 PM) Dekat Petronas ada Peraduan Milo, dekat Shell ada Peraduan Nescaffe. Aduhai. http://www.nestle.com.my
@  Contest : (04 March 2016 - 02:18 PM) VITAGEN Creative Art contest! https://www.facebook...9481001/?type=3
@  Contest : (04 March 2016 - 01:30 AM) Peraduan Bulanan Mac-Apr Yeogurt & Yeo's https://www.facebook...7538072/?type=3
@  Contest : (04 March 2016 - 01:29 AM) Pos Laju Hantar & Menang https://www.facebook...?type=3
@  AzizMostafa : (02 March 2016 - 11:55 AM) Salam Kawanku! Minat Grafik Jawi? http://www.jawipatani.com/ Jangan lepaskan http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Semoga Berjaya
@  mabeal : (28 February 2016 - 12:18 AM) Win FREE passes to watch 'Zoolander 2'http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  mabeal : (16 February 2016 - 10:59 PM) [Maharaja Lawak Mega Minggu ke-4 Tiket X 3 Pasang] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (16 February 2016 - 09:05 PM) [WIN 100 CONCERT TICKETS] http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  mabeal : (15 February 2016 - 01:16 PM) [LOIS PROMOTION] http://www.tribeupla...ois/instantwin/
@  mabeal : (15 February 2016 - 01:01 PM) [Hair Promotion] http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  chopperman : (14 February 2016 - 11:13 PM) test 123,.. eppy cny!
@  Contest : (12 February 2016 - 12:01 AM) Pertandingan Melukis Kartun Pengguna http://www.emenang.c...artun-pengguna/
@  mabeal : (04 February 2016 - 09:07 PM) Menang GoPro https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (03 February 2016 - 02:02 PM) Pertandingan mencipta LOGO https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (01 February 2016 - 10:36 PM) Share a memorable experience you’ve had during the holidays with yr kids and win tickets http://my.fiveminute...ife.net/p/cj6vy
@  AzizMostafa : (28 January 2016 - 01:35 PM) Many still exchanging Peraduan Tek Silangkata? http://koopnstp.my/f...angKata2016.pdf
Why nobody exchanges Flowers?! http://www.sistemgur...-jawi-oleh.html
@  himmatsj : (26 January 2016 - 09:47 PM) did somebody interviewed him before to ask him about how he did it?
@  Contest : (24 January 2016 - 04:23 PM) i think.. money is the 'tricks'.. so can spend more.. :money:  :money:
@  himmatsj : (24 January 2016 - 03:51 PM) did he have any tricks?
@  Iswara96 : (24 January 2016 - 04:28 AM) Salute n respect
@  Iswara96 : (24 January 2016 - 04:27 AM) Salute n respect
@  Contest : (23 January 2016 - 02:29 PM) hadiah grand2 dia selalu menang https://www.google.c...iw=1024&bih=611
@  Contest : (23 January 2016 - 02:28 PM) @Iswara96 Tak kan pernah dengar kut.. dia kan selalu menang hadiah kereta dan hadiah grand prize https://www.google.c...=utf-8&oe=utf-8
@  Contest : (23 January 2016 - 02:28 PM) @Iswara96 Tak pernah dengar kut.. dia kan selalu menang hadiah kereta dan hadiah grand prize.. https://www.google.c...=utf-8&oe=utf-8
@  Iswara96 : (23 January 2016 - 04:13 AM) Tak pernah dengar pun. Cer cite.
@  himmatsj : (22 January 2016 - 06:42 PM) Is Chee Hin Kiat the most legendary pro comper in Malaysia? Anybody know this legend?

Photo
- - - - -

[Purchased + Divided No.] Peraduan Jom Raya Dengan Depex


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Contest

Contest

    Expert Comper

  • Exclusive Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,751 posts

Posted 09 June 2017 - 10:58 PM

jom-raya-depex.jpg
 
 
Cara-Cara
 
abc.jpg
 
 

Nasihat dari eMenang: Jangan beli semata-mata untuk join peraduan sebab nanti kalau tak menang hadiah mesti kecewa selain membazir duit. Beli jika anda memang nak beli atau memang ada keperluan untuk beli.


 

Hadiah
hadiaht.jpg
 
hjom.jpg
 

Untuk Pemenang Hadiah Utama: ** Guests can request for masseur of the same gender during the reservation or upon massage booking at the front desk

 

 

Terma & Syarat

PERADUAN JOM RAYA DENGAN DEPEX
TERMA DAN SYARAT PERADUAN

A. SYARAT-SYARAT ASAS
1. PENGANJUR SUN JIANG TRADING SDN BHD

2. Name Peraduan JOM RAYA DENGAN DEPEX

3. Keterangan Ringkas Mengenai Peraduan
Peraduan Jom Raya Dengan Depex adalah khas kepada warga Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas, yang telah membeli Depex dan Depex produk Pro bernilai RM5 dan ke atas dalam satu resit, termasuk GST.

4. Kelayakan
1. Peraduan Jom Raya Dengan Depex (“Peraduan”) akan dikendalikan menurut syarat and peraturan ini dan peserta bersetuju bahawa mereka telah membaca dan memahami syarat dan peraturan ini dan terikat kepadanya. Penyertaan adalah secara sukarela sepenuhnya.

2. Peraduan ini terbuka kepada warga Malaysia yang berumur 18 tahun dan ke atas pada 01/05/2017, adalah pelanggan prepaid atau prepaid Celcom, Digi, Maxis dan/atau U-Mobile. Kakitangan dan keluarga terdekat Sun Jiang Trading Sdn Bhd, dan/atau syarikat syarikat berkaitan dan pengedar dikecualikan daripada penyertaan peraduan ini.


3. Peraduan ini bermula pada 27/05/2017. Tarikh tutup penyertaan ialah 30/06/2017. Penyertaan akan diterima sehingga jam 11.59 malam pada 30/06/2017. Penyertaan yang diterima sebelum tarikh permulaan atau selepas tarikh tutup tidak akan diterima.

5. Tempoh Peraduan
1. Peraduan akan diadakan dari 27/05/2017 sehingga 30/06/2017.
2. Pihak penganjur berhak, mengikut budi bicara mutlaknya untuk mengubah, menangguhkan, jadual semula dan/atau melanjutkan peraduan, pengumuman pemenang dan tarikh penyampaian hadiah atau membatalkan/ menamatkan peraduan ini pada bilabila masa tanpa notis terlebih dahulu.


6. Penghantaran Penyertaan SMS dan Kriteria Kelayakan
1. Beli product Depex atau Depex Pro dalam jumlah RM5 dan ke atas dalam satu resit (termasuk GST) semasa tempoh peraduan.
2. Kaedah penyertaan dalam peraduan ini adalah melalui Khidmat Pesanan Ringkas (“SMS”).
3. Untuk mengambil bahagian melalui SMS, peserta mesti menghantar penyertaan dengan nombor telefon bimbit tempatan yang berdaftar ke 39993. Setiap penyertaan mesti dilengkapkan dengan keyword, name kedai, nombor resit dan name peserta seperti dinyatakan dalam IC. Contoh: Depex<jarak>Nama Kedai<koma>Negeri<koma>Nombor Resit<koma>Nama Peserta.

4. Simpan resit asal untuk pengesahan pemenang dan penebusan hadiah kemudian. Kegagalan berbuat demikian akan menyebabkan pembatalan hadiah yang dimenangi.

 

5. Satu (1) resit akan layak untuk satu (1) penyertaan sahaja. Penyertaan seterusnya yang diterima dengan nombor resit yang sama akan dibatalkan dan hanya penyertaan yang pertama yang dihantar akan layak.

 

6. Penganjur tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kesilapan, ketinggalan, gangguan, pemotongan, kecacatan, kelewatan, kegagalan operasi atau transmisi, kegagalan talian komunikasi,
kecurian atau kemusnahan, akses tidah sah kepada, atau perubahan kepada komunikasi pengguna atau ahli, atau sebarang masalah atau gangguan teknikal mana-mana rangkaian atau talian
telefon, laman web, system computer dalam talian, pelayan atau penyedia perkhidmatan, peralatan computer, sistem, peranti, perisian, kegagalan e-mel atau penerimaan penyertaan disebabkan masalah teknikal atau kesesakan talian Internet dan/atau perkhidmatan telekomunikasi.

 

7. Caj Caj Telco Standard akan dikenakan. Setiap penyertaan SMS akan dikenakan caj tambahan RM0.50.

 

8. Proses Pemilihan Pemenang
1. Setiap urutan penyertaan berakhir dengan nombor 5 akan dikumpulkan dalam kumpulan yang disenarai pendek.

 

Contoh 5,15,25,35,105, 225 dan lain-lain.


2. Jumlah bilangan penyertaan dalam kumpulan yang disenarai pendek kemudian akan dibahagi kepda 4 kumpulan.

 

Contoh: 1200/4 = 300 bagi setiap kumpulan. Kemasukan ke-5 dalam kumpulan masing-masing akan menjadi pemenang. Sekiranya pemenang tidak dapat dicapai dalam 3 percubaan dalam selang masa 15 minit akan hilang kelayakan. Penyertaan yang ke-15, 25, 35… dalam kumpulan tersebut akan menjadi kelayakan seterusnya.


3. Wakil kami akan menghubungi pemenang dan meminta untuk menjawab soalan yang mudah. Pemenang yang menjawab salah akan dibatalkan dan pemenang baru akan dipilih.

 

4. Selepas menjawab soalan dengan betul, pemenang dikehendaki menghantar gambar melalui e-mel/ whatsapp bukit pembelian untuk tujuan pengesahan kami. Jika pemenang gagal
mengemukakan bukti pembelian yang diperlukan, peserta baru akan dipilih melalui proses yang sama.


5. Setelah mengesahkan gambar receipt yang kami terima, wakil kami akan membuat panggilan dan e-mel untuk memberi maklumat mengenai pengambilan hadiah di Sun Jiang Trading Sdn Bhd (Tarikh dan masa akan diberitahu kemudian).

 

6. Sekiranya maklumat peserta tidak sah seperti yang ditentukan oleh penganjur, penyertaan akan dibatalkan.


7. Mana-mana penyertaan yang tidak boleh dibaca, dirosakkan, diubah, disalin, diganggu, tidak diperolehi secara sah, mengandungi percetakan tipografi, mekanikal atau kesilapan lain atau percetakan tidak jelas atau tidak mengandungi maklumat bukti pembelian diperlukan dalam SMS yang mengambil bahagian akan dikendalukan sebagai penyertaan tidak sah.

 

8. Semua penyertaan (termasuk bukti pembelian) dikemukakan akan menjadi hakmilk pihak penganjur dan tidak akan dikembalikan.

 

9. Senarai pemenang akan diumumkan pada 14 July 2017 di website Sun Jiang Trading Sdn Bhd and Depex Malaysia Facebook page.


9. Hadiah

 

1. Terdapat empat (4) hadiah-hadiah menarik dimenangi, iaitu:

 

a) Hadiah Pertama x 1
a. Pakej penginapan 2 hari 1 malam di The Westin KL, Bilik Deluxe untuk 2 orang bernilai RM1,300 dan produk Depex/Depex Pro bernilai RM200.

 

b) Hadiah Kedua x 1
a. Pakej Penginapan 3 hari 2 malam, Bilik Standard di superior Chalet untuk 2 orang di Cyberview Resort and Spa bernilai RM1,000.

 

c) Hadiah-hadiah Saguhati x 2
a. Bekalan produk Depex/Depex Pro untuk setahun bernilai RM 250. Senarai produk bernilai RM250 adalah seperti dinyatakan berikut:-


b. 6 x Depex Laundry Detergent Powder 2.5kg (Floral)

 

c. 6 x Depex Laundry Detergent Powder 2.5kg (Lemon)
d. 6 x Depex Pro Bleach 1kg (Pine)
e. 6 x Depex Bleach 1kg (Regular)
f. 6 x Depex Pro Dishwashing Liquid 1kg
g. 6 x Depex Dishwashing Paste 800g (Lime)
h. 4 x Depex Toilet Blue Power 2x50g

 

2. Setiap peserta hanya terhad untuk memenangi salah satu hadiah.

 

3. Pemenang akan dimaklumkan melalui panggilan telefon. Butirbutiran untuk menuntut hadiah akan diberitahu melalui panggilan telefon dan e-mel.

 

4. Pemenang mesti menyimpan bukit pembelian untuk menuntut hadiah. Salinan asal and Photostat akan diterima.

 

5. Bukit pembelian hendaklah bertarikh dalam tempoh promosi peraduan.

 

6. Penganjur berhak untuk menukar cara-cara penyertaan dan hadiah pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.


7. Penganjur berhak untuk menarik balik hadiah and memilih pemenang yang lain jika pemenang tidak dapat dihubungi dalam tempoh yang ditetapkan.


8. Semua pemenang akan diminta untuk menunjukkan pengenalan diri semasa penuntutan hadiah. Penganjur mengekalkan budi bicara untuk menahan hadiah-hadiah tanpa liability jika pemenang
tidak layak, hilang kelayakan, penyertaan tidak sah atau pemenang tidak memenuhi syarat-syarat peraduan yang dinyatakan.


9. Pemenang adalah bertanggungjawab untuk semua cukai dan perbelanjaan yang tidak dinyatakan dalam huraian hadiah.

 

10. Penganjur berhak untuk menggantikan mana-mana hadiah dengan barangan yang sama nilainya pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.


11. Senarai pemenang akan dipaparkan dalam Facebook Depex Malaysia dan liputan media yang ditentukan oleh pihak penganjur.


10. Tempoh Penuntutan Hadiah
1. Setiap pemenang dikehendaki mengisi dan menandatangani surat pengakuan apabila menuntut hadiah.


2. Hotel Baucer akan bersah dalam tempoh yang dinyatakan dan tertakluk kepada kesediaan pihak hotel.


11. Liabiliti dan Tanggungjawab
1. Semua kos sampingan yang dikaitkan dengan penerimaan atau penggunaan hadiah, sama ada secara langsung, atau tidak langsung, termasuk tetapi tidak terhad kepada caj, perbelanjaan,
cukai, kos, pengangkutan, makanan, insurans, visa, dll, adalah tanggungjawab peserta sepenuhnya.

 

2. Penganjur dan entitinya tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung liability bagi apa-apa kemalangan, bahaya, kerosakan, kerugian (termasuk tetapi tidak terhad kepada kerugian
tidak langsung atau berturutan) atau caj, kecederaan, keadaan tidak diduga dan sebarang kesulitan atau apa-apa liability lain dalam apa jua bentuk yang timbul menerusi penyertaan dalam peraduan ini atau berhubung dengan penunaian sebarang hadiah, atau bagi sebarang perubahan tarikh atau masa atau pembatalan yang mungkin menyebabkan pemenang terpilih tidak dapat
mengambil hadiah asal yang ditawarkan atau mana-mana bahagian hadiah, atau bagi hadiah yang hilang atau dicuri.


12. Hak Penganjur

1. Keputusan senarai pemenang adalah muktamad dan tiada sebarang cabaran/pertanyaan terhadap senarai pemenag akan dilayan.


2. Pihak penganjur berhak mengikut budi bicara mutlaknya, menggantikan mana-mana hadiah dengan yang sama nilainya pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.

 

3. Hadiah-hadiah tidak boleh dipindah milik dan semua hadiah akan diberikan dalam ‘keadaan sedia ada’ dan tidak boleh ditukar kepada wang tunai, kredit dan barangan lain atau baucer sama ada sebahagian atau sepenuhnya.


4. Pemenang memberi kebenaran kepada penganjur dan agensinya untuk menggunakan nama dan/ atau gambar untuk tujuan publisiti, pengiklanan dan/atau pemasaran tanpa bayaran pampasan mahupun pemberitahuan. Semua penyertaan akan menjadi hak milik penganjur termasuk kegunaan nama pemenang, dan/atau gambar, dan/atau butiran kenalan untuk tujuan promosi and pemasaran akan datang.


5. Dengan menyertai peraduan ini, peserta bersetuju untuk terikat dengan terma-terma dan syarat-syarat rasmi dan keputusan Penganjur.

 

6. Tiada cabaran untuk pemilihan pemenang akan dilayan.

 

7. Penganjur tidak akan bertanggungjawab atas penyertaan yang hilang, lewat, salah arah, rosak atau tidak dapat dihantar. Penyertaan yang tidak lengkap dan / atau tidak boleh dibaca akan
dibatalkan.


8. Peserta melepaskan Penganjur dan bahagian masing-masing, syarikat gabungan, anak syarikat, cawangan, pengarah, pegawai, pekerja, wakil dan ejen-ejen, serta semua orang lain yang
berkaitan dengan pembangunan dan pelaksanaan Peraduan ini terhadap sebarang dan semua liabiliti berkenaan dengan Peraduan ini dan pemberian dan penggunaan, penyalahgunaan
atau pemilikan hadiah, termasuk liabiliti bagi apa-apa kecederaan diri atau kematian kecuali di mana dilarang atau dihadkan oleh undang-undang.


9. Terma dan Syarat diberikan dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia. Sekiranya berlaku percanggahan bahasa yang digunakan, versi Bahasa Inggeris Terma dan Syarat Peraduan
akan digunakan.


10. Terma dan Syarat dan mekanik Peraduan ini mungkin dipinda dari semasa ke semasa, pindaan ini termasuk mana-mana peruntukan atau representasi yang terkandung dalam sebarang bahan
promosi lain atau pengiklanan Peraduan.


13. Notis Privasi

1. Dengan penyertaan peraduan ini, peserta memberi kebenaran kepada Sun Jiang Trading Sdn Bhd dan mana-mana anak syarikat atau syarikat-syarikat yang berkaitan dan pembekal perkhidmatan,
ejen dan kontraktor yang menyediakan sokongan pentadbiran dan perniagaan kepada penganjur dan bertindak bagi pihak penganjur (“Pihak Ketiga”) (secara kolektif “Penganjur”, “Kita”, “Kami”) untuk
memproses maklumat peribadi peserta yang diberikan dalam borang penyertaan untuk tujuan Peraduan. Ini termasuk pendedahan nama peserta kepada orang awam apabila peserta menjadi pemenang dalam Peraduan ini atau mengambil bahagian dalam acara-acara kami yang mempaparkan nama, gambar dan maklumat peribadi lain untuk tujuan pengiklanan dan publisiti tanpa
sebarang pampasan.


2. Penganjur juga mungkin menggunakan maklumat peribadi peserta untuk menghantar maklumat pemasaran dan promosi atau bahanbahan mengenai produk Penganjur, perkhidmatan, promosi dan
pertandingan.


3. Pihak Penganjur memerlukan maklumat peribadi peserta untuk memproses penyertaan dalam Peraduan. Sebarang penyertaan tanpa maklumat peribadi tidak akan diproses.
 
source






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users