Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

To avoid any spamming, we have decided to remove some categories that is no longer being used. Hopefully this would make it easier for compers to focus on the contest info and improve the site loading time.
@  zuss : (20 October 2014 - 11:08 AM) https://www.facebook...411987818892742
@  zuss : (20 October 2014 - 11:06 AM) http://mbg.com.my/MB...in-contest.html
@  zuss : (20 October 2014 - 11:05 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (20 October 2014 - 11:04 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (20 October 2014 - 11:03 AM) http://www.recycle-e...estLanding.aspx
@  zuss : (20 October 2014 - 11:02 AM) https://www.facebook...?type=1
@  Iswara96 : (20 October 2014 - 05:36 AM) Dah nak masuk hujung tahun biasanya takda peraduan gan hadiah besar. Ini jangkaan saya aje. Kena buat persediaan tuk tahun baru mungkin ada hadiah besar. In shaa Allah.
@  Contest : (19 October 2014 - 12:28 AM) share peraduan hadiah wang tunai please.. :biggrin:
@  magna_imperial : (13 October 2014 - 04:03 PM) Get free points to redeem free gifts! http://www.whohaa.co...?referral=51141
@  magna_imperial : (13 October 2014 - 04:01 PM) Get free RM25 credits! http://goo.gl/rtX27j
@  matperaduan : (10 October 2014 - 04:26 PM) Win an iPad Air http://bit.ly/mygravyt
@  Contest : (10 October 2014 - 02:07 PM) http://www.moe.gov.m...an-view?id=4446
@  zuss : (02 October 2014 - 04:18 PM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (02 October 2014 - 06:46 AM) https://www.facebook...cbeauty?fref=ts
@  Contest : (01 October 2014 - 07:47 AM) http://igemconferenc...my-green-ideas/
@  Contest : (29 September 2014 - 12:20 PM) dah beli 5 pek Dutch lady 1kg, Lima2 xde logo DL..
@  zuss : (29 September 2014 - 07:41 AM) https://www.facebook...846808008662927
@  zuss : (29 September 2014 - 07:37 AM) https://www.facebook...RedBullMalaysia
@  Contest : (29 September 2014 - 04:07 AM) x perlu borang, submit online je kat website dia.. kemudian simpan resit pembelian RM80 dan keatas.
@  chopperman : (28 September 2014 - 09:06 PM) jom cari borang kat kedai tu, contest
@  Contest : (27 September 2014 - 06:21 PM) semoga menang 10k.. :money:  :money:
@  zuss : (27 September 2014 - 02:19 PM) bagus lah u x mata duitan...kurang 1 saingan  :laugh:
@  Contest : (26 September 2014 - 07:57 PM) @zuss produk ni lain macam pulak, nak lalu dekat kedai dia pun dah segan. :lolu:
@  zuss : (26 September 2014 - 03:57 PM) @Contest....sini ada contest hadiah cash...tp u guna ke produk dia?  :biggrin:  https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (26 September 2014 - 03:51 PM) nestle ada kontes kt giant...pop rm35....hadiah shopping spree..
@  Contest : (26 September 2014 - 10:59 AM) x jadi join peraduan tu..huhu
@  chopperman : (26 September 2014 - 09:13 AM) nope.. biasa org jual cash voucher tu dgn org lain.. so baru dpt tunai.. hehe
@  Contest : (26 September 2014 - 08:18 AM) cash vuacher tu boleh tukar dengan wang tunai ke?
@  zuss : (25 September 2014 - 10:02 PM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (25 September 2014 - 10:01 PM) https://www.facebook...626272830774426
@  Contest : (22 September 2014 - 02:52 PM) tu susu untuk kanak-kanak la..kalau minum satg mana tau asyik tidur je nanti..haha
@  chopperman : (22 September 2014 - 02:09 PM) minum susu anda jadi sihat dan kuat!
@  zuss : (22 September 2014 - 07:44 AM) jual balik susu tu kt kwn2 yg ada anak kecil ..
@  Contest : (21 September 2014 - 10:58 PM) xde ke peraduan yang best yg tawarkan hadiah wang tunai.. ingat nak join promosi ducth lady tu, tapi nanti beli susu tu xtau nak buat apa pulak.. dah la susu untuk budak2..
@  zuss : (21 September 2014 - 07:32 AM) https://www.facebook...SAFI.MY?fref=ts
@  zuss : (21 September 2014 - 07:30 AM) https://www.facebook...alaysia?fref=ts
@  AzizMostafa : (20 September 2014 - 09:00 PM) Exchange Flowers @ Win http://maryamsoft.com/ar @ http://maryamsoft.com/en
@  zuss : (20 September 2014 - 07:45 AM) http://www.7eleven.c...onvenience.html
@  Iswara96 : (20 September 2014 - 05:45 AM) Tahniah. Proton mmg Hebat cuma saya je yg tak hebat. huhuhu
@  4zi : (19 September 2014 - 03:47 PM) Semlm proton shah alam tel...ingatkan mng keta tp saguhati...peti sejuk mini je,apapun alhamdulillah...tahniah kpd pemilik nama Proton Iriz sempena praduan 'Nama siapa hebat'
@  4zi : (19 September 2014 - 03:43 PM) Semlm proton sha
@  zuss : (17 September 2014 - 09:30 PM) https://www.facebook.com/DriveM7
@  zuss : (17 September 2014 - 09:29 PM) u r welcome  :)
@  chopperman : (17 September 2014 - 07:10 PM) tqvm zuss.. :)
@  zuss : (15 September 2014 - 12:13 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (15 September 2014 - 12:13 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (15 September 2014 - 12:12 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (15 September 2014 - 12:11 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (15 September 2014 - 12:08 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (15 September 2014 - 12:07 AM) http://www.wallsinstantwin.com/
@  zuss : (14 September 2014 - 05:33 PM) https://www.smartmom...menang/home/bm/
@  zuss : (14 September 2014 - 05:31 PM) VICO winners http://www.maestrosw...m/en/activities
@  Iswara96 : (11 September 2014 - 04:34 AM) terimakasih sume. hadiah saguhati je bukannya Grand Prize.
@  AzizMostafa : (10 September 2014 - 08:52 PM)

تهنيئه اونتوق سموا ڤمنڠ

@  chopperman : (10 September 2014 - 08:33 PM) tahniah!
@  minibot : (10 September 2014 - 06:57 PM) Senarai pemenang italk. https://www.tm.com.m...es/winners.html
@  minibot : (10 September 2014 - 06:56 PM) Tahniah Iswara..
@  Contest : (10 September 2014 - 01:54 PM) @Iswara96 beribu-ribu taniah http://www.youtube.c...h?v=0X72EDKdexg
@  Iswara96 : (10 September 2014 - 05:22 AM) Menang hadiah saguhati (RM100)'Peraduan Pilihan Bijak,Kesihatan Dijamin' Southern Lion 2014.
@  Contest : (05 September 2014 - 09:24 PM) @AzizMostafa  already complete http://www.emenang.c...ng-dot-contest/
@  Contest : (05 September 2014 - 09:23 PM) @AzizMostafa  already complete http://www.emenang.c...-country-level/
@  AzizMostafa : (05 September 2014 - 01:52 PM) @ Contest, Semoga Berjaya
@  AzizMostafa : (05 September 2014 - 01:51 PM) @ 6 more pages to go! http://www.emenang.c...ng-dot-contest/
@  Ryanx : (04 September 2014 - 10:03 AM) http://bit.ly/1lIOw2i
@  Contest : (02 September 2014 - 12:34 AM) http://www.southernl..._setia2014.html
@  Contest : (31 August 2014 - 01:40 PM) @AzizMostafa my submission http://www.emenang.c...ng-dot-contest/
@  AzizMostafa : (30 August 2014 - 02:50 PM) Dot @ Win http://typophile.com/node/119072
@  chopperman : (27 August 2014 - 08:46 PM) tq iswara..
@  Iswara96 : (27 August 2014 - 04:11 AM) ada peraduan baru dr Nestle bermula 1 Sept POP RM30. hadiah berbentuk pelancungan.
@  minibot : (26 August 2014 - 06:26 PM) ok guys, updated senarai pemenang nestle sambil beramal. http://www.nestle.co...er-26082014.pdf
@  matperaduan : (20 August 2014 - 09:47 AM) lucky draw - http://bit.ly/1n7N4RD - byk hadiah2 menarik spt iPhone 5s, Samsung Galaxy S5, Samsung Note 3, Samsung 40” Smart TV, iPad Air...
@  Iswara96 : (15 August 2014 - 11:02 PM) cuba lagi.
@  minibot : (15 August 2014 - 05:52 PM) bagi yang terlepas senarai pemenang tea pot dekorasi kediaman http://fndairies.com...N119-winner.pdf
@  minibot : (15 August 2014 - 05:51 PM) senarai pemenang nestle sambil beramal. http://www.nestle.co...rize_winner.pdf
@  minibot : (15 August 2014 - 05:50 PM) selamat petang semua..
@  AzizMostafa : (12 August 2014 - 11:27 PM) gaza
@  Boon : (11 August 2014 - 02:59 PM) https://www.facebook...272938059565368
@  Boon : (11 August 2014 - 02:10 PM) https://www.magnumgo...om.my/index.php
@  Mrs Zara : (07 August 2014 - 02:30 PM) Selamat petang.. siapa tahu nombor telefon ni area mana ye? 03-78445098
@  Contest : (06 August 2014 - 06:51 PM) satu resit redbull hanya satu penyertaan, walaupun beli banyak dalam satu resit.. lagi satu kalau beli kena cari kedai yang resitnya ada no resit, kalau x dak tak bolehlah submit.
@  sizuka.naomi : (06 August 2014 - 04:54 PM) Tq @Contest. Kembung perut la minum redbull nampak gayanya sebab nak dapat yg ke 100... hihihi
@  Contest : (06 August 2014 - 04:50 PM) setiap sms yg dihantar, redbull akan  reply no siri ke berapa yg kita hntar pada waktu tu
@  Contest : (06 August 2014 - 04:49 PM) @sizuka setiap jam seorang pemenang akan dipilih jika dia mendapat no siri ke 100.
@  sizuka.naomi : (06 August 2014 - 04:26 PM) tak fahamlah dengan peraduan redbull tu  :wacko:
@  Mrs Zara : (05 August 2014 - 12:59 PM) Siapa ada menang peraduan sms mi sedaap?
@  Contest : (29 July 2014 - 01:54 AM) saya pun melapas gak no 105.
@  Iswara96 : (28 July 2014 - 11:45 PM) melepas RM1000 dr Red Bull. SMS no #111 utk jam terakhir hadiah Bonus.
@  Iswara96 : (27 July 2014 - 04:44 AM) hari ni last puasa esok dh nak raya. selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir n batin.
@  Iswara96 : (26 July 2014 - 05:27 AM) haha. mesti ngah bz wat 'slogan'tu. huhuhu
@  Maizah Mohd : (25 July 2014 - 11:49 AM) :geek:
@  Iswara96 : (23 July 2014 - 04:48 AM) hehe time nk raya mesti ada promosi. dh agak mesti Astro. terimakasih @contest
@  Contest : (22 July 2014 - 06:52 PM) http://whocallsme.co...aspx/0341457200
@  Contest : (22 July 2014 - 06:51 PM) @iswara  whocallsme.com/Phone-Number.aspx/0341457200
@  Iswara96 : (22 July 2014 - 03:55 PM) #03-41457200 no sape ni. Call balik x de respon. Tq.
@  Mrs Zara : (22 July 2014 - 02:17 PM) @arandelle Oh banyak tu..tahniah.
@  arandelle : (22 July 2014 - 01:04 PM) @Mrs Zara Sy kena check balik. Sy menang Rm300
@  Mrs Zara : (22 July 2014 - 10:44 AM) @4zi http://www.dutchlady...e=jomblkkampung
@  Mrs Zara : (22 July 2014 - 10:43 AM) @arandelle Sy dah lama dapat baucer rm100 untuk peraduan #JanjiSihat.
@  zuss : (22 July 2014 - 05:19 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (22 July 2014 - 05:17 AM) https://www.facebook...&type=1

Photo
- - - - -

Peraduan Kira Dan Menang Giant 23/3 To 3/5/2012

BUY RM 70

  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 marima

marima

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 39 posts

Posted 24 March 2012 - 09:33 AM

LOOKING FOR ANSWER MINGGGU 1

JUMLAH CAWANGAN ????

MINGGU 1 KIRA LOGO = 40??

#2 ms_sz

ms_sz

    Senior Comper

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 980 posts

Posted 24 March 2012 - 11:27 AM

this one based on highest entries (in their t&c)

#3 zuss

zuss

    Intermediate Comper

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 619 posts

Posted 24 March 2012 - 03:19 PM

highest entries...if there's a tie, highest amount spent....bor-riiing!!

#4 likoli

likoli

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts

Posted 26 March 2012 - 06:37 PM

i think kira number of outlets in malaysia is the most difficult...

#5 marima

marima

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 39 posts

Posted 04 April 2012 - 04:17 PM

hello member semua , tak ada ke orang mahu tolong beri jawapan

saya cari
minggu 2 - soalan 1 - jumlah store - 131
soalan 2 - A
soalan 3 - 44

mari pakat beri komen .. betul ke jawapan saya. saya hantar banyak sangat borang... mungkin adsa can

#6 eyzlyn

eyzlyn

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 77 posts

Posted 04 April 2012 - 05:17 PM

maaf, tak join. kalau saya tahu sapa join, nanti saya tanyakan yer

#7 pacubob

pacubob

    Expert Comper

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,813 posts
  • LocationPahang

Posted 04 April 2012 - 09:07 PM

minta maaf...sy juga tak join.....
'Setengah abad menjunjung rahmat, menyarung alunan pejuang terhebat, teguh hati kata sepakat, maruah bangsa jadi azimat, darah mengalir tiada penamat, biar zuriat hidup bertempat, merdeka! laungan keramat.'

'Sejarah dijajah tak kan berulang kerana kami generasi cemerlang, utuh perpaduan alas sandaran, pengukir harapan penegak wawasan, membangun tamadun mencipta gemilang, merdeka! laungan terbilang.'

#8 ms_sz2

ms_sz2

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 15 posts

Posted 05 April 2012 - 12:47 PM

saya ragu2 nak join sbb tak tau jwpn yg tepat ;)

#9 ayuarjuna

ayuarjuna

    Junior Comper

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 posts

Posted 05 April 2012 - 04:47 PM

klu bc kat fb giant...ada satu-dua yg complain total giant kat malaysia di website tak hapdet contohnya giant kat salah satu di klang dah tutup....i pun still kompius lagi :)

#10 kompia

kompia

    Newbie Comper

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 06 April 2012 - 11:08 AM

minggu 2 -
soalan 1 - jumlah store - 131, saya jawab cuma ada 129 (2 distribution centre).. tapi byk newspaper kata lebih 144 cawangan dah... tu yg konfius...
soalan 2 - A (sama)
soalan 3 - 44 (sama)

#11 marima

marima

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 39 posts

Posted 21 April 2012 - 08:57 PM

today result of 1 week is out.. i wonder how many borang they send in...

#12 marima

marima

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 39 posts

Posted 02 May 2012 - 12:10 PM

HANTAR 70 KEPING HABUT PUN TAK ADA.. .. MUNGKIN JAWAPAN SALAH ATAU YANG BERJAYA HANTAR BERATUS KEPING...
SEMUA MEMBER KALAU MAHU HANTAR DALAM 40-50 KEPING BAIK ABAIKAN ATAU KIRIM SAMA MEMBER HADIAH BOLEH BAGI ...

#13 likoli

likoli

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts

Posted 02 May 2012 - 02:05 PM

what answer you put (no. of outlets)? if you don't mind to share...

#14 paperplane

paperplane

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 46 posts

Posted 07 May 2012 - 02:43 PM

One of my FB friend won Samsung Galaxy Note. Her answer for Giant branch = 127 and logos = 36.

#15 marima

marima

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 39 posts

Posted 07 May 2012 - 04:02 PM

branch 131 ans week 8 43

#16 eyzlyn

eyzlyn

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 77 posts

Posted 07 May 2012 - 04:14 PM

mmg jawapan 127, yg tukang jaga borang kat Giant beritahu

#17 ms_sz

ms_sz

    Senior Comper

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 980 posts

Posted 07 May 2012 - 06:04 PM

too late to know the correct answer now as contest closed oredi ...i sent about 10 forms for week 1 but i put 131--so memang wrong answer from the very beginning...131 if counted from the list of giants branch at their website

#18 eyzlyn

eyzlyn

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 77 posts

Posted 07 May 2012 - 07:48 PM

i tahu jawapan ni masa final week, tapi mmg tak join. rasa i ada beritahu kat chat room masa ada org tanya.

#19 marima

marima

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 39 posts

Posted 13 May 2012 - 10:44 AM

papaerplane

boleh tahu kawan yu hantar berapa

#20 paperplane

paperplane

    Novice Comper

  • Members
  • PipPip
  • 46 posts

Posted 13 May 2012 - 06:31 PM

me never ask pula how many form she sent...
will try to ask her... itupun kalau dia sudi bagitau... hihihihihi.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users