Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

To avoid any spamming, we have decided to remove some categories that is no longer being used. Hopefully this would make it easier for compers to focus on the contest info and improve the site loading time.
@  matperaduan : (31 January 2015 - 10:21 PM) Menangi iPhone 6. Tiada pembelian diperlukan. Tiada slogan. Tak perlu selfie:  http://bit.ly/dealhero
@  AzizMostafa : (31 January 2015 - 11:56 AM) Selling Kebab, ayam @ ikan needs space @ a lot of effort @ time whereas marketing QB across Malay Nusantara needs not more than a website @ Bahasa Melayu. As for the website , we are willing to build for you as long as you rindu tulisan Jawi @ Khat asl reflected by your participations to all my Fly-high-Jawi contests. Why not together we start a healthy @ promising bizniz?!
@  Contest : (31 January 2015 - 02:43 AM) Don't know how to sell Qalambartar.If sell burger, kebab ayam can.
@  AzizMostafa : (30 January 2015 - 01:20 PM) Kenapa orang Melayu tak bizniz-minded?! http://www.salehsalmie.com/
@  AzizMostafa : (30 January 2015 - 01:16 PM) Well! Which is better? Getting Wang tunai for a while or buat duit dengan Qalambartar, tanpa pejabat, tanapa Pekerja?!
@  Contest : (30 January 2015 - 12:59 PM) @ AzizMostafa Not understand what you mean ? :sad:
@  AzizMostafa : (29 January 2015 - 06:32 PM) Well Contest!  Give someone a fish, and we feed him only for a day; teach him how to fish and he feeds himself forever?
http://www.emenang.c...n-minds-hearts/
@  AzizMostafa : (29 January 2015 - 06:30 PM) Well Contest!
http://www.emenang.c...n-minds-hearts/
@  Contest : (29 January 2015 - 05:03 PM) @AzizMostafa Kalau ada hadiah wang tunai, saya berminat untuk sertai .. :biggrin:  :biggrin:  :money:
@  AzizMostafa : (29 January 2015 - 01:15 PM)

جوم ماسوق ڤرتنديڠن فوتوݢرافي جاوي "ممبورو ڤاڤن تندا جاوي". هديه مناريق دسدياکن. واهاي ڤمينت ستيا توليسن جاوي، جوم سرتاي ڤرتنديڠن اين http://www.emenang.c...enang-jawiware/

@  AzizMostafa : (29 January 2015 - 12:49 PM) Jom Masuk Pertandingan Fotografi Jawi "Memburu Papan Tanda Jawi". Hadiah menarik disediakan. Wahai peminat setia tulisan Jawi, jom sertai pertandingan ini. http://www.emenang.c...enang-jawiware/
@  magna_imperial : (27 January 2015 - 11:38 AM) To Admin: Please warn or ban users who copy & paste other user's contest link
@  liyanairah : (26 January 2015 - 11:11 PM) sbnrny tak faham contest iphone tu... haha
@  liyanairah : (26 January 2015 - 11:05 PM) klik klik klik :bbq: :mom: http://www.dealhero....way/?lucky=6499
@  liyanairah : (26 January 2015 - 10:57 PM) Iphone6 & Samsung Chromebook Lucky Draw Contest! http://www.dealhero....way/?lucky=3351
@  Iswara96 : (26 January 2015 - 04:52 AM) Menang hadiah saguhati Peraduan Minum & Menang@Mydin anjuran Permanis Sandiland. Tak bestnya terpaksa gi KL utk collect hadiah "Man Utd Key Chain". Memang tak berbaloi, kalau ada yg berminat boleh contact saya.
@  matperaduan : (23 January 2015 - 08:05 AM) Win an iPhone6. No purchase required to enter or win - http://bit.ly/dealhero
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 05:29 PM) Earn free side income easily! http://bit.ly/1wayqws
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 05:25 PM) Win RM1,500 Ultimate Shopping Spree! http://blog.applecru...ree/?lucky=2995
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 05:24 PM) Win a Stephen Joseph Nap Mat worth RM179! http://blog.applecru...179/?lucky=2993
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 04:32 PM) Iphone6 & Samsung Chromebook Lucky Draw Contest! http://www.dealhero....way/?lucky=3351
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 04:26 PM) Iphone6 & Samsung Chromebook Lucky Draw Contest! http://www.dealhero....way/?lucky=3348
@  nanahana : (19 January 2015 - 09:24 AM) tq @Contest! sy pun terfikir mcm tu..tp still terfikir ada kemungkinan dia nk buat trick question. hehee
@  Contest : (17 January 2015 - 03:46 PM) saya buat betul, sebab 5 hadiah harian. kalau 49 hari 245 hadiah
@  nanahana : (17 January 2015 - 08:25 AM) salam..nak tanya siapa yg dah hantar contest nestle 8 prosperity..soalan no.2 tu jawapan BETUL ke SALAH? setiap hari or 49 hari? tricky.. tq!
@  Iswara96 : (15 January 2015 - 02:06 AM) @joji. In Shaa Allah. Petang tadi baru dpt borang. Mungkin minggu depan baru leh hantar. Saya pun nak menang gak. Rezki awal tahun. In Shaa Allah.
@  joji : (14 January 2015 - 05:58 PM) @iswara96, baru td g pos form untuk contest Nestle tu... hope permulaan tahun ni , menang la  :angel:
@  Iswara96 : (14 January 2015 - 01:16 AM) hadiah tunai RM888.00 utk 5 org selama 49 hari dr Nestle. http://www.nestle.com.my
@  AzizMostafa : (11 January 2015 - 02:35 PM) Photographers! Snap @ Win http://www.emenang.c...enang-jawiware/
@  Iswara96 : (11 January 2015 - 04:02 AM) haha. thanks
@  Ryanx : (10 January 2015 - 01:50 PM) Answer : true, propionibacterium and 8
@  Ryanx : (10 January 2015 - 01:47 PM) http://a.pgtb.me/jjW...try_id=82068875
@  AzizMostafa : (05 January 2015 - 09:44 PM) Selamat tahun baru http://www.emenang.c...enang-jawiware/
@  Iswara96 : (05 January 2015 - 03:52 AM) Selamat tahun baru
@  Ryanx : (28 December 2014 - 01:07 PM) http://www.tourradar...cYXEDUf45WvJRYg
@  Ryanx : (28 December 2014 - 12:35 PM) http://a.pgtb.me/Q3n...try_id=81316251
@  Ryanx : (28 December 2014 - 09:53 AM) http://handground.com/?ref=d86c147835
@  Iswara96 : (28 December 2014 - 03:59 AM) Menang petrol percuma dari shell dgn setiap pembelian RM30.00. http://www.shell.com.my
@  Contest : (25 December 2014 - 12:35 PM) @ AFAH4185 TQ :)
@  AFAH4185 : (25 December 2014 - 11:05 AM) ok.... bdasarkan pengalaman aku sbg pembuat slogan, penggunaan koma ni adalah dibenarkan dan x dikira sbg 1 patah pkataan.
@  Contest : (24 December 2014 - 01:55 PM) nak tanya, kalau buat slogan boleh ada (,)- koma tak.. dan kalau dibenarkan adakah (,) -->koma) ttu dikira sebagai patah perkataan.
@  magna_imperial : (19 December 2014 - 03:09 PM) Join for free, earn points & redeem free voucher/item! http://vaseline.woop...l?friend=184042
@  magna_imperial : (19 December 2014 - 03:06 PM) Join for free, earn points, & redeem free vouchers! http://umobile.woop.my/?friend=179823
@  magna_imperial : (18 December 2014 - 11:50 AM) Join for free, earn points & redeem free item/voucher! http://www.whohaa.co...?referral=51141
@  magna_imperial : (18 December 2014 - 11:47 AM) Join for free, earn points & redeem free item/voucher! http://joy.woop.my?fd=186245
@  Contest : (15 December 2014 - 03:20 AM) https://www.liptonic...x.php/app/prize
@  Iswara96 : (12 December 2014 - 03:52 AM) Tahniah Harimau Malaya. Moga edisi kali ini Malaysia juara Piala AFF Suzuki 2014. In Shaa Allah.
@  Contest : (09 December 2014 - 04:39 AM) https://www.facebook...49692221?ref=ts
@  minibot : (06 December 2014 - 09:26 AM) ok.. nie menang keta tak yah HP. http://www.mymesra.c...t_PETRONAS.aspx
@  Contest : (05 December 2014 - 08:03 PM) Red Bull highest purchase lah pulak, x best la cam ni..huhu
@  Iswara96 : (05 December 2014 - 03:37 AM) Red Bull menawarlan hadiah kereta Volkswagon Polo disamping hadiah mingguan. http://www.redbull.com.my
@  magna_imperial : (28 November 2014 - 04:00 PM) Salam sejahtera, tolong beri sokongan dengan klik ini, http://goo.gl/MKZETF (bukan SPAM/VIRUS)...Terima kasih!
@  zuss : (28 November 2014 - 12:03 PM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (28 November 2014 - 12:02 PM) https://www.facebook...?type=1
@  AFAH4185 : (27 November 2014 - 10:03 PM) magnum gold per citer. cmne nk tau tersenarai ke x dlm 20 finalist tu.
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) lol.. sendiri tanya, sendiri jawap, haha
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) https://www.facebook...152733023422265
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) ok dah dapat jawapan dia dah..https://www.facebook.com/NestleDrumstick/photos/pb.213756947264.-2207520000.1416917785./10152733023422265/?type=3&src=https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10666015_10152733023422265_5415256365492238027_n.jpg?oh=c73a0e907760bb18819022b126f04a7c&oe=54D8B8AD&__gda__=1426866713_4f3dd90dee3a8e5c54dba80fa03025b1&size=851,315&fbid=10152733023422265
@  Contest : (25 November 2014 - 08:15 PM) *paccking yang baru ni
@  Contest : (25 November 2014 - 08:14 PM) nak tanya Aiskrim Drumstick vanilla packing dia warna biru tau kuning
@  Contest : (25 November 2014 - 12:56 PM) yg lagi 2 pemenang tu dipilih secara rawak, (lucky draw)
@  Contest : (25 November 2014 - 12:55 PM) pemenangg yang highest tu tu mungkin diorang spend 20k atau 30k.
@  Contest : (25 November 2014 - 12:53 PM) Harga Chevrolet Sonic Hatchback RM78,888 http://www.chevrolet...sonic-hatchback
@  Contest : (25 November 2014 - 12:51 PM) orang yng menang hadiah utama tu mungkin dia beli banyak2 time bulan posa ritu, pastu bg sedara , keluarga dia minum..hehe
@  Contest : (25 November 2014 - 12:49 PM) contoh: 1 botol air revive katakanlah purata harga dia RM2.80 sebotol. 2.80X3,000 =8400
@  Contest : (25 November 2014 - 11:39 AM) ehh silap, hadiah keempat cd dan hadiah kelima baju pepsi
@  Contest : (25 November 2014 - 11:38 AM) http://1.bp.blogspot...00/DSCN9423.JPG
@  Contest : (25 November 2014 - 11:36 AM) hadiah keempat cd dan baju
@  Iswara96 : (25 November 2014 - 04:55 AM) menang hadiah ke-4 Peradian Revive Rev-kan Bola, kalau x silap hadiahnya Baucer Nike RM100. Dengar cite ada yg hantar 3,000 borang tapi masih x menang Hadiah Utama iaitu kete Chevrolet. Agaknya yg menang tu hantar berapa ribu borang?
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:53 PM) Please show your support by visiting this link! Not Spam! http://bit.ly/11yUjas
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:52 PM) Get Free RM25 Credit! http://goo.gl/rtX27j
@  Contest : (21 November 2014 - 02:07 PM) "ZESPRI is amazing because.....”
@  Contest : (21 November 2014 - 02:06 PM) Give me idea, i want join this clogan contest. Want submit 10 entry..haha
@  Iswara96 : (21 November 2014 - 03:44 AM) alhamdulillah. hujan yang berterusan dari jumaat lepas baru reda. mudah2an esok mentari akan bersinar di kuala terengganu.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) tapi hadiahnya menarik 26 hadiah setiap bulan
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) pemenanng dikira berdasrkan mata tertinggi.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:01 PM) tadi ada jumpa borang peraduan darlie kat kedai
@  chopperman : (19 November 2014 - 08:27 PM) hehe...
@  Contest : (19 November 2014 - 05:28 PM) atau lebih senang jangan join perdauan yg jenis macam tu.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:25 PM) tu la.. kalau ada bajet lebih je sesuai nak join yg jenis macam tu.. x la rasa kecewa sangat dan boleh bg2 free je barang2 kat kawan
@  minibot : (19 November 2014 - 05:04 PM) HP contest banyak risiko yer kengkawan.. kalau tak bersedia sure kuciwa.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:02 PM) ooo :)
@  minibot : (19 November 2014 - 05:00 PM) @Contest : nestle yang sambil beramal tu.. heheh takde rezki disitu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:58 PM) berkaitan contest HP tu.. sangat sukar untuk predict berapa banyak pemenang GP hantar.. CHK otai HP pun, contest mamee no. 1 result 17/11 winner dapat no. 3 je..
@  Contest : (19 November 2014 - 04:56 PM) @minibot:  peraduan apa hntar banyak jawapan salah tu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:55 PM) @Contest : untuk aiskrim drumstick tu saya jawab no.1 betul, no.2 salah. semoga geng emenang berjaya. tapi jawapan kena betul dulu. kalau salah macam saya aritu hantar byk pun tak guna.. rezki saya kat tempat lain agaknya.
@  Contest : (19 November 2014 - 04:35 PM) https://www.facebook...elevant_count=1
@  Contest : (19 November 2014 - 04:27 PM) https://www.facebook...52746677759654/
@  Contest : (19 November 2014 - 04:23 PM) Jawapan no.2, betul atau salah?
@  Contest : (19 November 2014 - 04:22 PM) Aiskrim Drumstick contest http://www.nestle.co...contestform.pdf
@  Contest : (19 November 2014 - 04:21 PM) https://www.facebook...8502265/?type=1
@  Contest : (18 November 2014 - 05:54 PM) atau kalau ada jamuan hari jadi, sesuailah beli banyak2 potato chips bg tetamu makan.
@  Contest : (18 November 2014 - 05:52 PM) peraduan tu sesuai untuk tokei kedai makan je,
@  minibot : (18 November 2014 - 05:44 PM) heheh.. betul tu @Contest. susah.. kalau dapat iphone6 je berbaloi, kalau tak berjaya.. mmg makan mamee je la..
@  Contest : (18 November 2014 - 03:45 PM) macam susah je nak menang
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) hadiah utama pun 1 je sehari
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) contest mamee tu pemenang ditentukan berdasarkan mata tertinggi
@  minibot : (18 November 2014 - 02:12 PM) go..go... en. chopp. keep up the grrrreat work maintaining emenang. :D
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) link yang betul https://www.facebook.../mymameemonster
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) Raikan No. 1 Mamee Contest.
https://www.facebook...eemonster  klik pada tab Raikan No. 1 Mamee Contest. hadiah sebuah IPhone 6 untuk 100 hari.

Photo
- - - - -

Pemenang Mudah Menang Harian Metro/Perodua Siri 1 Minggu 4


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 spider08

spider08

    Junior Comper

  • Members
  • PipPipPip
  • 427 posts

Posted 29 May 2009 - 11:00 AM

TITLE: Pemenang Mudah Menang Harian Metro/Perodua Siri 1 Minggu 4


[attachment=0]hm_4.jpg[/attachment]

WEBSITE/URL:
http://www.hmetro.com.my/Current_News/m ... index_html

RESULTWINNERS:

Berikut adalah senarai 10 pemenang Siri 1 Minggu 4 peraduan ini yang bakal menerima wang tunai RM1,000 setiap seorang.



Munisah Mahnoon (680830 -10-xxxx)

Samsuddin Mat Sum (690207 -08-xxxx)

Fatimah Mohd (610515 -04-xxxx)

Wan Mohammad Salehin Daud (880616-11-xxxx)

Hairy Iswadi Yaacob (790928 -08-xxxx)

Poziah Yatim (590912-08-xxxx)

Hasimah Mohd Mokhtar (660220-05-xxxx)

Norainon Abd Rahman (740102 -01-xxxx)

Zulkefli Ahmad (700409 -01-xxxx)

Roslida Zulkifflee (830104 -04-xxxx)


#2 spider08

spider08

    Junior Comper

  • Members
  • PipPipPip
  • 427 posts

Posted 29 May 2009 - 11:01 AM

Siapa pemenang pertama ViVA?

PENGUMUMAN keputusan Mudah Menang Harian Metro/Perodua Siri 1 Minggu 4 terpaksa dibuat lewat sedikit disebabkan banyaknya penyertaan yang diterima, melebihi penyertaan minggu-minggu sebelumnya. Sepuluh lagi pemenang peraduan diumumkan hari ini, menjadikan 40 pemenang siri pertama yang semuanya menerima RM1,000 setiap seorang.

Bagaimanapun, lebih penting daripada itu, siapakah peserta bertuah daripada 40 pemenang itu bakal membawa pulang kereta Perodua ViVA Ezi? Pengumuman pemenang ViVA akan dibuat dalam masa terdekat, selepas panel hakim memilihnya.

Bagi makluman pembaca semua, untuk Siri 2 yang keputusannya bakal diumumkan mulai minggu depan, 20 pemenang akan diumumkan setiap minggu selama empat minggu. Selain 10 pemenang hadiah tunai RM1,000 setiap seorang, 10 lagi akan turut diumumkan menerima telefon bimbit Nokia E63 setiap minggu.

Untuk minggu akhir Siri 1 ini, daripada hampir 30,000 penyertaan, ramai peserta terperangkap pada soalan hari Selasa, Rabu dan Sabtu. Untuk soalan Isnin, sebahagian peserta menjawab dengan tepat iaitu BENAM untuk soalan pertama dan MELEKIT bagi soalan kedua.

Bagi soalan Selasa, agak ramai menjawab LADANG bagi soalan pertama sedangkan jawapan yang diterima adalah PADANG. Untuk soalan kedua, rata-rata menjawab tepat, iaitu LEBAM.

Begitu juga untuk soalan Rabu, ramai peserta menjawab SISIK untuk soalan Hanya ikan yang ada. Jawapan yang diterima adalah SIRIP. Untuk soalan kedua, kebanyakannya menjawab tepat iaitu SEKAH.

Majoriti menjawab tepat untuk soalan Khamis iaitu SEMPUT dan KAUT, begitu juga untuk soalan Jumaat yang jawapannya adalah TEMPUH dan SARING.

Untuk soalan Sabtu, hampir semua peserta menjawab betul untuk soalan pertama, iaitu SEMBUR tetapi amat sedikit menjawab betul untuk soalan kedua: Sumber, alat penting sesuatu kegiatan. Kebanyakannya menjawab PUSAT, sedangkan jawapan yang diterima adalah PUNAT.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users