Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

To avoid any spamming, we have decided to remove some categories that is no longer being used. Hopefully this would make it easier for compers to focus on the contest info and improve the site loading time.
@  magna_imperial : (27 January 2015 - 11:38 AM) To Admin: Please warn or ban users who copy & paste other user's contest link
@  liyanairah : (26 January 2015 - 11:11 PM) sbnrny tak faham contest iphone tu... haha
@  liyanairah : (26 January 2015 - 11:05 PM) klik klik klik :bbq: :mom: http://www.dealhero....way/?lucky=6499
@  liyanairah : (26 January 2015 - 10:57 PM) Iphone6 & Samsung Chromebook Lucky Draw Contest! http://www.dealhero....way/?lucky=3351
@  Iswara96 : (26 January 2015 - 04:52 AM) Menang hadiah saguhati Peraduan Minum & Menang@Mydin anjuran Permanis Sandiland. Tak bestnya terpaksa gi KL utk collect hadiah "Man Utd Key Chain". Memang tak berbaloi, kalau ada yg berminat boleh contact saya.
@  matperaduan : (23 January 2015 - 08:05 AM) Win an iPhone6. No purchase required to enter or win - http://bit.ly/dealhero
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 05:29 PM) Earn free side income easily! http://bit.ly/1wayqws
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 05:25 PM) Win RM1,500 Ultimate Shopping Spree! http://blog.applecru...ree/?lucky=2995
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 05:24 PM) Win a Stephen Joseph Nap Mat worth RM179! http://blog.applecru...179/?lucky=2993
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 04:32 PM) Iphone6 & Samsung Chromebook Lucky Draw Contest! http://www.dealhero....way/?lucky=3351
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 04:26 PM) Iphone6 & Samsung Chromebook Lucky Draw Contest! http://www.dealhero....way/?lucky=3348
@  nanahana : (19 January 2015 - 09:24 AM) tq @Contest! sy pun terfikir mcm tu..tp still terfikir ada kemungkinan dia nk buat trick question. hehee
@  Contest : (17 January 2015 - 03:46 PM) saya buat betul, sebab 5 hadiah harian. kalau 49 hari 245 hadiah
@  nanahana : (17 January 2015 - 08:25 AM) salam..nak tanya siapa yg dah hantar contest nestle 8 prosperity..soalan no.2 tu jawapan BETUL ke SALAH? setiap hari or 49 hari? tricky.. tq!
@  Iswara96 : (15 January 2015 - 02:06 AM) @joji. In Shaa Allah. Petang tadi baru dpt borang. Mungkin minggu depan baru leh hantar. Saya pun nak menang gak. Rezki awal tahun. In Shaa Allah.
@  joji : (14 January 2015 - 05:58 PM) @iswara96, baru td g pos form untuk contest Nestle tu... hope permulaan tahun ni , menang la  :angel:
@  Iswara96 : (14 January 2015 - 01:16 AM) hadiah tunai RM888.00 utk 5 org selama 49 hari dr Nestle. http://www.nestle.com.my
@  AzizMostafa : (11 January 2015 - 02:35 PM) Photographers! Snap @ Win http://www.emenang.c...enang-jawiware/
@  Iswara96 : (11 January 2015 - 04:02 AM) haha. thanks
@  Ryanx : (10 January 2015 - 01:50 PM) Answer : true, propionibacterium and 8
@  Ryanx : (10 January 2015 - 01:47 PM) http://a.pgtb.me/jjW...try_id=82068875
@  AzizMostafa : (05 January 2015 - 09:44 PM) Selamat tahun baru http://www.emenang.c...enang-jawiware/
@  Iswara96 : (05 January 2015 - 03:52 AM) Selamat tahun baru
@  Ryanx : (28 December 2014 - 01:07 PM) http://www.tourradar...cYXEDUf45WvJRYg
@  Ryanx : (28 December 2014 - 12:35 PM) http://a.pgtb.me/Q3n...try_id=81316251
@  Ryanx : (28 December 2014 - 09:53 AM) http://handground.com/?ref=d86c147835
@  Iswara96 : (28 December 2014 - 03:59 AM) Menang petrol percuma dari shell dgn setiap pembelian RM30.00. http://www.shell.com.my
@  Contest : (25 December 2014 - 12:35 PM) @ AFAH4185 TQ :)
@  AFAH4185 : (25 December 2014 - 11:05 AM) ok.... bdasarkan pengalaman aku sbg pembuat slogan, penggunaan koma ni adalah dibenarkan dan x dikira sbg 1 patah pkataan.
@  Contest : (24 December 2014 - 01:55 PM) nak tanya, kalau buat slogan boleh ada (,)- koma tak.. dan kalau dibenarkan adakah (,) -->koma) ttu dikira sebagai patah perkataan.
@  magna_imperial : (19 December 2014 - 03:09 PM) Join for free, earn points & redeem free voucher/item! http://vaseline.woop...l?friend=184042
@  magna_imperial : (19 December 2014 - 03:06 PM) Join for free, earn points, & redeem free vouchers! http://umobile.woop.my/?friend=179823
@  magna_imperial : (18 December 2014 - 11:50 AM) Join for free, earn points & redeem free item/voucher! http://www.whohaa.co...?referral=51141
@  magna_imperial : (18 December 2014 - 11:47 AM) Join for free, earn points & redeem free item/voucher! http://joy.woop.my?fd=186245
@  Contest : (15 December 2014 - 03:20 AM) https://www.liptonic...x.php/app/prize
@  Iswara96 : (12 December 2014 - 03:52 AM) Tahniah Harimau Malaya. Moga edisi kali ini Malaysia juara Piala AFF Suzuki 2014. In Shaa Allah.
@  Contest : (09 December 2014 - 04:39 AM) https://www.facebook...49692221?ref=ts
@  minibot : (06 December 2014 - 09:26 AM) ok.. nie menang keta tak yah HP. http://www.mymesra.c...t_PETRONAS.aspx
@  Contest : (05 December 2014 - 08:03 PM) Red Bull highest purchase lah pulak, x best la cam ni..huhu
@  Iswara96 : (05 December 2014 - 03:37 AM) Red Bull menawarlan hadiah kereta Volkswagon Polo disamping hadiah mingguan. http://www.redbull.com.my
@  magna_imperial : (28 November 2014 - 04:00 PM) Salam sejahtera, tolong beri sokongan dengan klik ini, http://goo.gl/MKZETF (bukan SPAM/VIRUS)...Terima kasih!
@  zuss : (28 November 2014 - 12:03 PM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (28 November 2014 - 12:02 PM) https://www.facebook...?type=1
@  AFAH4185 : (27 November 2014 - 10:03 PM) magnum gold per citer. cmne nk tau tersenarai ke x dlm 20 finalist tu.
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) lol.. sendiri tanya, sendiri jawap, haha
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) https://www.facebook...152733023422265
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) ok dah dapat jawapan dia dah..https://www.facebook.com/NestleDrumstick/photos/pb.213756947264.-2207520000.1416917785./10152733023422265/?type=3&src=https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10666015_10152733023422265_5415256365492238027_n.jpg?oh=c73a0e907760bb18819022b126f04a7c&oe=54D8B8AD&__gda__=1426866713_4f3dd90dee3a8e5c54dba80fa03025b1&size=851,315&fbid=10152733023422265
@  Contest : (25 November 2014 - 08:15 PM) *paccking yang baru ni
@  Contest : (25 November 2014 - 08:14 PM) nak tanya Aiskrim Drumstick vanilla packing dia warna biru tau kuning
@  Contest : (25 November 2014 - 12:56 PM) yg lagi 2 pemenang tu dipilih secara rawak, (lucky draw)
@  Contest : (25 November 2014 - 12:55 PM) pemenangg yang highest tu tu mungkin diorang spend 20k atau 30k.
@  Contest : (25 November 2014 - 12:53 PM) Harga Chevrolet Sonic Hatchback RM78,888 http://www.chevrolet...sonic-hatchback
@  Contest : (25 November 2014 - 12:51 PM) orang yng menang hadiah utama tu mungkin dia beli banyak2 time bulan posa ritu, pastu bg sedara , keluarga dia minum..hehe
@  Contest : (25 November 2014 - 12:49 PM) contoh: 1 botol air revive katakanlah purata harga dia RM2.80 sebotol. 2.80X3,000 =8400
@  Contest : (25 November 2014 - 11:39 AM) ehh silap, hadiah keempat cd dan hadiah kelima baju pepsi
@  Contest : (25 November 2014 - 11:38 AM) http://1.bp.blogspot...00/DSCN9423.JPG
@  Contest : (25 November 2014 - 11:36 AM) hadiah keempat cd dan baju
@  Iswara96 : (25 November 2014 - 04:55 AM) menang hadiah ke-4 Peradian Revive Rev-kan Bola, kalau x silap hadiahnya Baucer Nike RM100. Dengar cite ada yg hantar 3,000 borang tapi masih x menang Hadiah Utama iaitu kete Chevrolet. Agaknya yg menang tu hantar berapa ribu borang?
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:53 PM) Please show your support by visiting this link! Not Spam! http://bit.ly/11yUjas
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:52 PM) Get Free RM25 Credit! http://goo.gl/rtX27j
@  Contest : (21 November 2014 - 02:07 PM) "ZESPRI is amazing because.....”
@  Contest : (21 November 2014 - 02:06 PM) Give me idea, i want join this clogan contest. Want submit 10 entry..haha
@  Iswara96 : (21 November 2014 - 03:44 AM) alhamdulillah. hujan yang berterusan dari jumaat lepas baru reda. mudah2an esok mentari akan bersinar di kuala terengganu.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) tapi hadiahnya menarik 26 hadiah setiap bulan
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) pemenanng dikira berdasrkan mata tertinggi.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:01 PM) tadi ada jumpa borang peraduan darlie kat kedai
@  chopperman : (19 November 2014 - 08:27 PM) hehe...
@  Contest : (19 November 2014 - 05:28 PM) atau lebih senang jangan join perdauan yg jenis macam tu.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:25 PM) tu la.. kalau ada bajet lebih je sesuai nak join yg jenis macam tu.. x la rasa kecewa sangat dan boleh bg2 free je barang2 kat kawan
@  minibot : (19 November 2014 - 05:04 PM) HP contest banyak risiko yer kengkawan.. kalau tak bersedia sure kuciwa.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:02 PM) ooo :)
@  minibot : (19 November 2014 - 05:00 PM) @Contest : nestle yang sambil beramal tu.. heheh takde rezki disitu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:58 PM) berkaitan contest HP tu.. sangat sukar untuk predict berapa banyak pemenang GP hantar.. CHK otai HP pun, contest mamee no. 1 result 17/11 winner dapat no. 3 je..
@  Contest : (19 November 2014 - 04:56 PM) @minibot:  peraduan apa hntar banyak jawapan salah tu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:55 PM) @Contest : untuk aiskrim drumstick tu saya jawab no.1 betul, no.2 salah. semoga geng emenang berjaya. tapi jawapan kena betul dulu. kalau salah macam saya aritu hantar byk pun tak guna.. rezki saya kat tempat lain agaknya.
@  Contest : (19 November 2014 - 04:35 PM) https://www.facebook...elevant_count=1
@  Contest : (19 November 2014 - 04:27 PM) https://www.facebook...52746677759654/
@  Contest : (19 November 2014 - 04:23 PM) Jawapan no.2, betul atau salah?
@  Contest : (19 November 2014 - 04:22 PM) Aiskrim Drumstick contest http://www.nestle.co...contestform.pdf
@  Contest : (19 November 2014 - 04:21 PM) https://www.facebook...8502265/?type=1
@  Contest : (18 November 2014 - 05:54 PM) atau kalau ada jamuan hari jadi, sesuailah beli banyak2 potato chips bg tetamu makan.
@  Contest : (18 November 2014 - 05:52 PM) peraduan tu sesuai untuk tokei kedai makan je,
@  minibot : (18 November 2014 - 05:44 PM) heheh.. betul tu @Contest. susah.. kalau dapat iphone6 je berbaloi, kalau tak berjaya.. mmg makan mamee je la..
@  Contest : (18 November 2014 - 03:45 PM) macam susah je nak menang
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) hadiah utama pun 1 je sehari
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) contest mamee tu pemenang ditentukan berdasarkan mata tertinggi
@  minibot : (18 November 2014 - 02:12 PM) go..go... en. chopp. keep up the grrrreat work maintaining emenang. :D
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) link yang betul https://www.facebook.../mymameemonster
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) Raikan No. 1 Mamee Contest.
https://www.facebook...eemonster  klik pada tab Raikan No. 1 Mamee Contest. hadiah sebuah IPhone 6 untuk 100 hari.
@  chopperman : (17 November 2014 - 04:01 PM) tx boon n tx all for the support. :)
@  Boon : (17 November 2014 - 01:16 PM) http://www.ikcontest.com.my
@  Contest : (16 November 2014 - 04:13 PM) Peraduan Beli & mnnang http://belimenang.ep....com/terma.html
@  Iswara96 : (16 November 2014 - 03:33 AM) lega rasa
@  Contest : (15 November 2014 - 08:46 AM) Peraduan SMS & Menang Dutch Lady at Giant http://www.biarbetul...sms_contest.php
@  chopperman : (15 November 2014 - 06:52 AM) Hi guys. We finally fix the login form. Sry for the troubles.
@  Boon : (09 November 2014 - 10:11 PM) http://www.chipsmore.com.my/funhunt/
@  Contest : (08 November 2014 - 10:39 PM) ada umumkan mungkin kita terlepas pandang.. selalunya peraduan yg besar2 diorang umumkan.. hadiah yg kecik je kut yg x umumkan.
@  AFAH4185 : (08 November 2014 - 07:11 PM) selama korang masuk peraduan ni, ada x peraduan yg xde keputusan pemenangnya. Aku rasa ada beberapa peraduan yang aku masuk rasanya x umum2kan pun pemenangnya. Perlu x ada satu badan bebas / khas sebagai pemantau dalam peraduan ini. ianya bagi mengelakkan penipuan dikalangan peminat2 peraduan ini. setuju tak?
@  Contest : (08 November 2014 - 07:09 AM) Peraduan dimana kau peraduan.. peraduan dah kurang sekarang ni. :sick:
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:35 PM) Power of Vaseline Contest! http://bit.ly/VaselinePowerContest

Photo
- - - - -

Readers's Digest contest winners


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 pacubob

pacubob

    Expert Comper

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,813 posts
  • LocationPahang

Posted 14 January 2009 - 12:01 PM

TITLE: Readers's Digest contest winners
WEBSITE/URL: http://www.readersdi..._realwinner.jsp

RESULTWINNERS:
xxxCongratulations to Reader's Digest past winners!

Reader's Digest RM700,000 Mega Contest

Super Grand Prize + Early Reply Bonus
RM250,000 cash
KAMSAIM B SENAN
Account No.: 030-566-565-5

First Prize
RM4,000 cash
SYAFARIZAL B RAMLI

Second Prize
RM2,000 cash
MOHAMMED BIN K MOIDUTTY
Account No.: 030-360-272-6

Third Prize
RM1,000 cash
LIZA BT IBRAHIM
Account No.: 030-327-925-1

2,250 Pegasus Prizes
Readers Digest product, worth RM199 each
Special Recognition Contest
A car worth RM90,000 or cash equivalent, plus RM10,000 cash bonus
YONG SIEW LENG
Account No.: 030-582-205-8

Treasure Chest Contest
RM12,500 cash
YURIANTI ISHANDRA ANAK NAYA
Account No.: 030-518-946-6
_____________________________________________

The Ultimate Multimedia Giveaway Contest
iPod 80GB + Bose SoundDock Digital Music System
worth RM2532 each set
LADFE AMIR BIN ZAKARIA
Account No.: 030-581-645-6
FAZIAH MOHD SHARIF
Account No.: 030-355-625-2
LIAU KWONG CHUNG
Account No.: 030-593-457-2
NG BEE GUAT
Account No.: 030-581-122-6
YAP CHIAP TART
Account No.: 030-209-834-8

The JVC Camcorder Contest
JVC Digital Camcorder valued RM1199 each
MOHD SABRI YUSOFF
Account No.: 030-421-024-8
TEO HOCK YEOW
Account No.: 030-008-769-9
CHIK NAH HJ IBRAHIM
Account No.: 030-542-537-3
RAMACHANDRAN RAMALINGAM
Account No.: 030-549-048-4
LEONG CHEE KHEONG
Account No.: 030-028-6069
YAACOB KASIM
Account No.: 030-264-969-4
MOHD RASIT IDERIS
Account No.: 030-596-663-2
LEONG CHEE KHEONG
Account No.: 030-028-6069
MOHAMED RAZID BIN MOHAMOOD
Account No.: 030-576-482-1
SUKARIA BT SUARI
Account No.: 030-357-914-8

Extra Cash Contest
RM2,000 in Cash
LEE TICK SENG
Account No.: 030-071-453-2

The I.T. Bundle Contest
Acer Aspire Laptop + Casio Exilim Digital Camera
Valued at RM3898 each set
U.A.NUWAN
Account No.: 030-558-136-5
CHEW JIUNN CHERNG
Account No.: 030-554-169-0
CHUA LEE LAN
Account No.: 030-049-454-9

I Want My iPod Contest
30GB iPod Valued at RM1,249 each
B K CHEN
Account No.: 030-578-613-9
ATIQAH ABDUL GHAFFAR
ONG SIEW CHONG E
MOHAMAD FAZRIN RAMBO
Account No.: 030-541-034-2

Advance Award Prize Contest
RM10,000
RAHMAT JAAFAR
Account No.: 030-077-057-5

The Fantastic Plasma TV Contest
Plasma TV valued RM5,999 each
ANUAR AHMAD
Account No.: 030-603-498-4
WOO CHUAN SIANG
Account No.: 030-609-828-6
ONG KANG EU
Account No.: 030-624-855-0

The Great Philips DVD Player Contest
valued RM1,399 each
MOHD ALKAF FAIZAL SANDOM
Account No.: NA
JAGDEY SINGH
Account No.: 030-117-466-0
SHAFINAS BINTI SABRAN
Account No.: 030-630-535-0
AZEEZ YAACOB ABDULLAH
Account No.: 030-553-798-7
JEKLIN SOMINDING
Account No.: 030-589-020-4
KUNJUKUTTAN A/L GOVINDAN
Account No.: 030-600-375-7
TIEN WEI SIONG
Account No.: 030-599-509-4
CHONG MUN KOK
Account No.: 030-599-395-8
EMMALYN CHAN MEI MEI
Account No.: 030-361-088-5
MUHAMMAD JAZLAN B ABDULLAH
Account No.: 030-617-164-6

Cash on Demand Contest
RM10,000
RAJESWARI A/P RAJOO
Account No.: 030-555-210-1

Quick Money Prize
RM15,000
MD SYAHRIL BIN MD YUNUS
Account No.: 030-649-916-1

Customer of Honour Prize Contest
RM2,000
LIZAWATI BT OTHMAN
Account No.: 030-617-208-1
'Setengah abad menjunjung rahmat, menyarung alunan pejuang terhebat, teguh hati kata sepakat, maruah bangsa jadi azimat, darah mengalir tiada penamat, biar zuriat hidup bertempat, merdeka! laungan keramat.'

'Sejarah dijajah tak kan berulang kerana kami generasi cemerlang, utuh perpaduan alas sandaran, pengukir harapan penegak wawasan, membangun tamadun mencipta gemilang, merdeka! laungan terbilang.'




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users