Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

Got anything to ask? Feel free to use the all-new "eMenang Answers". Ask anything about contest and competition. Share your knowledge, Help others and be an Expert. Plus, the Best Answers is chosen by you & our community.
@  Contest : (24 April 2014 - 06:32 PM) boleh try tangkap gambar guna yg ni http://emenang.com/c...na_peraduan.jpg . web tu berakhir dengan .MY, saya ingat nak join tapi  kamera xde..
@  Contest : (24 April 2014 - 06:30 PM) sapa ada kamera try lah join peraduan ni http://emenang.com/c...-isnap-contest/ . caranya ialah tangkap gambar dengan domain yang berakhir .MY , hadiah utama rm350 dan hadiah saguhati rm150 X21
@  Contest : (24 April 2014 - 06:28 PM) sapa kamera try lah join peraduan ni http://emenang.com/c...ntest/††caranya ialah tankap gambar dengan domain yang berakhir .MY
@  nurislah1983 : (23 April 2014 - 07:43 PM) tq @contest..tahniah sbb b'jaya redeem beg..sy ntah dpt ker x..huhu..
@  Contest : (23 April 2014 - 07:41 PM) tadi siang saya dah dapat beg dutch lady
@  Contest : (23 April 2014 - 07:32 PM) @nurislah1983 hantar pagi jumaat rasanya sempat sampai, tambah-tambah kat kl
@  nurislah1983 : (23 April 2014 - 07:27 PM) nk tanyalah..klu sy htr  borang peraduan dutch lady tu hr jumaat ni, agak2 sempat smpi x??? sy pos kat pos malaysia hq kl n guna setem rm1..
@  shahida : (23 April 2014 - 03:31 PM) @nooramy yeke... tak sabar.. walaupun tak reti slogan...:):)
@  NOORAMY : (23 April 2014 - 02:56 PM) Berita gembira...peraduan miliki rambut menawan tahun baru Cina ini unilever akan diumumkan end april...sila tunggu jika anda join...mana tahu anda seorang yg bertuah...conso rm888 tu...
@  shahida : (23 April 2014 - 07:45 AM) salam semua... ada yang sudi nak kongsi slogan tak.... aduiii slogan tak pandai tapi nak join...
@  Contest : (22 April 2014 - 09:25 PM) yg power root tu ingatkan hadiah play station tu.. rupanya ada hadiah  1 juta..
@  Iswara96 : (22 April 2014 - 08:18 PM) Peraduan mu'min dh htr. Slogan biasa2 je. Utk peraduan Daia sy perlukan 6 slogan. Huhuhu. Sape2 yg ada lebih tu leh pm sy.
@  Iswara96 : (22 April 2014 - 05:52 PM) Grand prize RM1,000,000 sijil simpan premium. Paling kecik hadiah harian RM500 sijil simpanan premium utk 5 pemenang selama 175 hr. Itulah POWER ROOT. mungkin page dia belum update lg.
@  Contest : (22 April 2014 - 04:38 PM) saya rasa selewat-lewatnya seblum tahun baru China akan datang.. :lolu:
@  NOORAMY : (22 April 2014 - 03:28 PM) gamaknya bila dia nk umum ye...
@  NOORAMY : (22 April 2014 - 03:28 PM) Peraduan miliki rambut menawan tahun baru Cina ini ngan vico...
@  shada : (22 April 2014 - 09:56 AM) salam.. siapa da yang join mu'min contest.. saya rs saya ada slogan yang menarik.. hehe. kalau nk bole pm
@  Contest : (21 April 2014 - 11:29 PM) dikira jutawan ke kalau dpt play station atau 5k..hhehe
@  Iswara96 : (21 April 2014 - 10:52 PM) Sape x mau jd jutawan. http://www.facebook.com/powerroot. Bermula 01.05.2014.
@  zuss : (21 April 2014 - 06:35 AM) http://www.standfirmstayfirm.com/
@  Contest : (20 April 2014 - 10:29 PM) esok ingat nak borong gak lah air kotak ribena yg 200ml tu, sebelum ni silap g beli yg 1.5l tu.. dapat 2 point je.hehe
@  Iswara96 : (20 April 2014 - 03:41 AM) 1 hr cuma dpt htr 3 borang. sy rasa dh banyak tp mungkin ada owg lain yg htr lebih banyak dr itu. huhu
@  Iswara96 : (20 April 2014 - 03:38 AM) ntahlah, x brani nk jawab. utk pengesahan leh call 0378807650
@  AzizMostafa : (19 April 2014 - 11:32 PM) Jangan Lepaskan Peluang http://www.emenang.c...aysian-ringgit/ Semoga Berjaya
@  AzizMostafa : (19 April 2014 - 11:32 PM) Jangan Lepaskan Peluang http://www.emenang.c...aysian-ringgit/ Semoga Berjaya
@  Contest : (19 April 2014 - 01:30 PM) http://www.milo.com....es/landing.aspx
@  Contest : (19 April 2014 - 01:29 PM) http://www.milo.com.my/Images Library/Breakfast/2014/contestStep.jpg
@  NOORAMY : (19 April 2014 - 11:01 AM) Semoga berjaya semua ye kawan2...sy pun hantar...x byk...sbb banyak naw contest nk kena follow skrg...
@  Contest : (19 April 2014 - 10:44 AM) @banyaknya hantar, sehari hantar berapa.
@  Contest : (19 April 2014 - 10:43 AM) @ Iswara96 dah tengok kat jadual BP, dan labell botol 1.5 liter tu tersenarai.. tapi cuma x tulis "Celebrating 75 years". mungking yg saya beli tu pek lama. kalau pek lama agak2 diorang terima x?
@  zuss : (19 April 2014 - 07:54 AM) https://www.facebook...20582267?ref=ts
@  zuss : (19 April 2014 - 07:54 AM) http://strepsils.com.my/therightnote/
@  Iswara96 : (19 April 2014 - 03:34 AM) Camcoder? ntahlah. rasa2nya kurang minat psal x banyak aktiviti.huhu
@  Iswara96 : (19 April 2014 - 03:30 AM) saya start htr 10hb. hingga hr ni dh 30 borang sy htr. mudah2an dpt GP. nk ambik pic gan Tg Maria, manatau leh masuk program JJCM. huhuhu.
@  Iswara96 : (19 April 2014 - 03:21 AM) sy htr pek 200ml cuma perlukan kod bar. kalau yg bentuk botol perlukan bungkusan luar. kat borang tu ada diberi Jadual BP,boleh rujuk kat situ.
@  NOORAMY : (18 April 2014 - 08:26 PM) Nk tanya...ada x sapa2 ada kawan berminat nk beli camcoder...sy nk jual la...susah naw cari buyer...
@  Contest : (18 April 2014 - 02:33 PM) kalau hantar pek bungkusan ribena yg x  tulis "Celebrationg 75 years tu" boleh ke?
@  Contest : (18 April 2014 - 12:37 PM) tadi baru jumpa borang ribena, ambil 5 terus..minggu depan ingat nak hntar..harap2 menang hadiah baucar mas pun jadilah..hehe
@  Contest : (17 April 2014 - 04:16 PM) hadiah paling best bg saya setakat ni adalah peraduan lot100 dan dutch lady..
@  Iswara96 : (17 April 2014 - 03:51 AM) hadiah paling best rasanya peraduan ubat gigi mu'min iaitu rumah n ada hadiah pakej umrah.
@  Iswara96 : (17 April 2014 - 03:43 AM) hahaha. hadiah mmg x best tp kalau dapat gerenti lompat2.
@  Contest : (16 April 2014 - 10:04 AM) dutch lady dah hantar, tea pot hadiah x best.. ribena belum jumpa borang..hehe
@  Iswara96 : (16 April 2014 - 03:24 AM) haha. sekarang ni join 3 contests yg wat saya pening kepala. Dutch Lady, Tea Pot & Ribena.
@  Contest : (15 April 2014 - 03:50 PM) bosan yg amat.. xde ke peraduan yg best2 yg tawarkan wang tunai.. ingat nk join peraduan yeos tu..tapi x de hanset canggih.
@  AzizMostafa : (15 April 2014 - 11:16 AM) Why not semara Jawi melalui Khat @ games?! http://www.emenang.c...win-kaligrafer/
@  AzizMostafa : (15 April 2014 - 11:15 AM) Why Perumian Jawi?! http://klasikamedia....l-perumian-jawi
@  Iswara96 : (15 April 2014 - 03:56 AM) tahniah pd yg berjaya. pd yg x berjaya spt saya cuba lagi.
@  minibot : (14 April 2014 - 04:13 PM) pemenang permanis - contest saya ingin menang (giant). http://www.permanis....ngin_Menang.jpg
@  minibot : (14 April 2014 - 04:10 PM) pemenang contest f&n 130 tahun http://fndairies.com...3/130winner.pdf
@  Iswara96 : (14 April 2014 - 03:26 AM) Berita baik. Liv 3 - 2 Man City. Jika Liverpool menang sume baki perlawanan, Juara EPL milik Liverpool. YNWA.
@  shahida : (10 April 2014 - 05:28 PM) F&N pun ada contes ke?
@  shahida : (10 April 2014 - 05:28 PM) @tq zuss
@  Contest : (10 April 2014 - 05:13 PM) hadiah sikit je, ada 7 pemenang.
@  Contest : (10 April 2014 - 05:11 PM) power root next jutawan http://www.nextjutawan.com/
@  NOORAMY : (10 April 2014 - 03:57 PM) Yg bestnya..fahrin ckp blh wasap...pop resit...selamat setem...
@  NOORAMY : (10 April 2014 - 03:56 PM) Contest Power root jutawan kembali...1 Mei-31 dec
@  NOORAMY : (10 April 2014 - 03:56 PM) Kawan2...ada sapa2 tgk berita x smlm kt tv3
@  eyriquezahrul : (10 April 2014 - 01:48 PM) Salam/Hi, ada dgr psl contest F&N x? Any link?
@  Contest : (10 April 2014 - 09:26 AM) https://www.facebook...ferrerOverride=
@  Contest : (10 April 2014 - 09:25 AM) https://www.facebook...elevant_count=1
@  Contest : (10 April 2014 - 09:23 AM) http://youagainstdeb...ata/Index.aspx#
@  Contest : (10 April 2014 - 09:23 AM) youagainstdebt.com/Debtpinata/Index.aspx#
@  zuss : (09 April 2014 - 08:09 PM) found the forms at aeon big
@  shahida : (09 April 2014 - 04:29 PM) @zuss air wick tu kat guardian ke?
@  zuss : (09 April 2014 - 01:19 PM) other contests: air wick...LUX @ guardian.....p&g...
@  zuss : (09 April 2014 - 01:17 PM) http://shinewithconfidence.com/
@  zuss : (09 April 2014 - 12:17 PM) https://www.facebook...267997&app_data
@  shahida : (09 April 2014 - 07:47 AM) selamat pagi semua... banyak sgt contes... budget tak byk... hehe
@  Iswara96 : (09 April 2014 - 03:35 AM) peraduan yg perlukan slogan paling mencabar. dah 4 hari ni dia punya slogan x siap2 lg.
@  Contest : (09 April 2014 - 01:39 AM) atau dalam senarai lingkungan no yang ditetap tu akan dipilih slogan paling menarik.
@  Contest : (09 April 2014 - 01:37 AM) *tersenarai
@  Contest : (09 April 2014 - 01:36 AM) syarat peraduan ubat gigi tu macam susah je nak menang.. kena ternarai pada  no yang dikehnedaki dan kena slogan menarik..
@  Boon : (08 April 2014 - 10:30 PM) http://site.al-meswa...p?pageid=143491
@  NOORAMY : (08 April 2014 - 01:42 PM) hahahha
@  NOORAMY : (08 April 2014 - 01:42 PM) Lahai...byk contest ....duit je x brp nk byk dh ni ha....
@  Contest : (07 April 2014 - 11:01 PM) The much awaited People's Choice Award is here! Vote for your favorite brands and stand a chance to win up to RM30,000* worth of prizes.

Plus, introducing you new Teens Choice Award designed exclusively for teens, aged 13 - 19. Vote and win exciting gadgets worth up to RM10,000.
@  Contest : (07 April 2014 - 11:00 PM) hadiah peraduan guardian pun lumayan jugak tu.. ada 2 kategori. hadiah bernilai rm30,000 dan rm 10,000.
@  Contest : (07 April 2014 - 10:56 PM) @nooramy ya keropok roller coaster tu, harap-harap ada hadiah wang tunai.. kalau ada nak join..hehe
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 08:30 PM) Roller coaster Jajan tu kan...
@  minibot : (07 April 2014 - 05:39 PM) di guardian juga ada contest baru anjuran unilever rasanya.
@  minibot : (07 April 2014 - 05:37 PM) Assalammualaikum..roller coaster ada contest baru. blum start lagi tapi dah ada promo pada pek roller coaster. selamat mencuba
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 03:56 PM) Winner  dh Ada tu...otai Kita chk pulun rm5k
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 03:50 PM) Sapa yg join frozz?
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 01:05 PM) rexona pun Ada...
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 01:05 PM) Any latest contest?
@  Iswara96 : (05 April 2014 - 04:32 AM) kat borang peraduan tu ada tulis laman webnya. http://www.ribena-serlahkan.com.my.
@  Iswara96 : (05 April 2014 - 04:29 AM) Baucer Habib Jewels RM500. Hadiah Mingguan utk 5 pemenang selama 8 minggu.
@  eyriquezahrul : (04 April 2014 - 12:20 PM) ouh, I need time understanding this forum. huhu.
@  shahida : (04 April 2014 - 07:46 AM) nak downdload kat mana borang ribena tu.
@  shahida : (04 April 2014 - 07:45 AM) @iswara96 baucer habib x bape?
@  Contest : (04 April 2014 - 06:12 AM) *Daia
@  Contest : (04 April 2014 - 06:12 AM) yang ribena tu kalau x dapat duit malaslah nak join.. peraduan dai yg ni http://www.emenang.c...-keluarga-daia/
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:45 AM) Daia ada peraduan gak ke. biasanya borang daia ada kt akhbar utusan malaysia. dah lama x bc akhbar.
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:42 AM) hadiah ribena tu baucer perabut courts mammoth je. GP 50k.lps tu 8k n 3k.hadiah saguhati baucer brg kemas habib jewel rm500.
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:37 AM) mungkin borang tu boleh download
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:36 AM) peraduan tu br mula. ada masa lg tp hari2 kena masuk pasaraya.
@  Contest : (03 April 2014 - 05:18 PM) peraduan ribena tu hadiah hadiah wang tunai?? kalau ada nak join lah..haha
@  shahida : (03 April 2014 - 03:48 PM) @NOORAMY tadi gi cari borang indocafe n daia tak ada.... huhuhu
@  shahida : (03 April 2014 - 03:47 PM) @AzizMostafa Salam...:)
@  shahida : (03 April 2014 - 03:46 PM) iswara nak borang ribena tu boleh :)

Photo
- - - - -

Readers's Digest contest winners


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 pacubob

pacubob

    Expert Comper

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,813 posts
  • LocationPahang

Posted 14 January 2009 - 12:01 PM

TITLE: Readers's Digest contest winners
WEBSITE/URL: http://www.readersdi..._realwinner.jsp

RESULTWINNERS:
xxxCongratulations to Reader's Digest past winners!

Reader's Digest RM700,000 Mega Contest

Super Grand Prize + Early Reply Bonus
RM250,000 cash
KAMSAIM B SENAN
Account No.: 030-566-565-5

First Prize
RM4,000 cash
SYAFARIZAL B RAMLI

Second Prize
RM2,000 cash
MOHAMMED BIN K MOIDUTTY
Account No.: 030-360-272-6

Third Prize
RM1,000 cash
LIZA BT IBRAHIM
Account No.: 030-327-925-1

2,250 Pegasus Prizes
Readerís Digest product, worth RM199 each
Special Recognition Contest
A car worth RM90,000 or cash equivalent, plus RM10,000 cash bonus
YONG SIEW LENG
Account No.: 030-582-205-8

Treasure Chest Contest
RM12,500 cash
YURIANTI ISHANDRA ANAK NAYA
Account No.: 030-518-946-6
_____________________________________________

The Ultimate Multimedia Giveaway Contest
iPod 80GB + Bose SoundDock Digital Music System
worth RM2532 each set
LADFE AMIR BIN ZAKARIA
Account No.: 030-581-645-6
FAZIAH MOHD SHARIF
Account No.: 030-355-625-2
LIAU KWONG CHUNG
Account No.: 030-593-457-2
NG BEE GUAT
Account No.: 030-581-122-6
YAP CHIAP TART
Account No.: 030-209-834-8

The JVC Camcorder Contest
JVC Digital Camcorder valued RM1199 each
MOHD SABRI YUSOFF
Account No.: 030-421-024-8
TEO HOCK YEOW
Account No.: 030-008-769-9
CHIK NAH HJ IBRAHIM
Account No.: 030-542-537-3
RAMACHANDRAN RAMALINGAM
Account No.: 030-549-048-4
LEONG CHEE KHEONG
Account No.: 030-028-6069
YAACOB KASIM
Account No.: 030-264-969-4
MOHD RASIT IDERIS
Account No.: 030-596-663-2
LEONG CHEE KHEONG
Account No.: 030-028-6069
MOHAMED RAZID BIN MOHAMOOD
Account No.: 030-576-482-1
SUKARIA BT SUARI
Account No.: 030-357-914-8

Extra Cash Contest
RM2,000 in Cash
LEE TICK SENG
Account No.: 030-071-453-2

The I.T. Bundle Contest
Acer Aspire Laptop + Casio Exilim Digital Camera
Valued at RM3898 each set
U.A.NUWAN
Account No.: 030-558-136-5
CHEW JIUNN CHERNG
Account No.: 030-554-169-0
CHUA LEE LAN
Account No.: 030-049-454-9

I Want My iPod Contest
30GB iPod Valued at RM1,249 each
B K CHEN
Account No.: 030-578-613-9
ATIQAH ABDUL GHAFFAR
ONG SIEW CHONG E
MOHAMAD FAZRIN RAMBO
Account No.: 030-541-034-2

Advance Award Prize Contest
RM10,000
RAHMAT JAAFAR
Account No.: 030-077-057-5

The Fantastic Plasma TV Contest
Plasma TV valued RM5,999 each
ANUAR AHMAD
Account No.: 030-603-498-4
WOO CHUAN SIANG
Account No.: 030-609-828-6
ONG KANG EU
Account No.: 030-624-855-0

The Great Philips DVD Player Contest
valued RM1,399 each
MOHD ALKAF FAIZAL SANDOM
Account No.: NA
JAGDEY SINGH
Account No.: 030-117-466-0
SHAFINAS BINTI SABRAN
Account No.: 030-630-535-0
AZEEZ YAACOB ABDULLAH
Account No.: 030-553-798-7
JEKLIN SOMINDING
Account No.: 030-589-020-4
KUNJUKUTTAN A/L GOVINDAN
Account No.: 030-600-375-7
TIEN WEI SIONG
Account No.: 030-599-509-4
CHONG MUN KOK
Account No.: 030-599-395-8
EMMALYN CHAN MEI MEI
Account No.: 030-361-088-5
MUHAMMAD JAZLAN B ABDULLAH
Account No.: 030-617-164-6

Cash on Demand Contest
RM10,000
RAJESWARI A/P RAJOO
Account No.: 030-555-210-1

Quick Money Prize
RM15,000
MD SYAHRIL BIN MD YUNUS
Account No.: 030-649-916-1

Customer of Honour Prize Contest
RM2,000
LIZAWATI BT OTHMAN
Account No.: 030-617-208-1
'Setengah abad menjunjung rahmat, menyarung alunan pejuang terhebat, teguh hati kata sepakat, maruah bangsa jadi azimat, darah mengalir tiada penamat, biar zuriat hidup bertempat, merdeka! laungan keramat.'

'Sejarah dijajah tak kan berulang kerana kami generasi cemerlang, utuh perpaduan alas sandaran, pengukir harapan penegak wawasan, membangun tamadun mencipta gemilang, merdeka! laungan terbilang.'




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users