Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

To avoid any spamming, we have decided to remove some categories that is no longer being used. Hopefully this would make it easier for compers to focus on the contest info and improve the site loading time.
@  matperaduan : (31 January 2015 - 10:21 PM) Menangi iPhone 6. Tiada pembelian diperlukan. Tiada slogan. Tak perlu selfie:  http://bit.ly/dealhero
@  AzizMostafa : (31 January 2015 - 11:56 AM) Selling Kebab, ayam @ ikan needs space @ a lot of effort @ time whereas marketing QB across Malay Nusantara needs not more than a website @ Bahasa Melayu. As for the website , we are willing to build for you as long as you rindu tulisan Jawi @ Khat asl reflected by your participations to all my Fly-high-Jawi contests. Why not together we start a healthy @ promising bizniz?!
@  Contest : (31 January 2015 - 02:43 AM) Don't know how to sell Qalambartar.If sell burger, kebab ayam can.
@  AzizMostafa : (30 January 2015 - 01:20 PM) Kenapa orang Melayu tak bizniz-minded?! http://www.salehsalmie.com/
@  AzizMostafa : (30 January 2015 - 01:16 PM) Well! Which is better? Getting Wang tunai for a while or buat duit dengan Qalambartar, tanpa pejabat, tanapa Pekerja?!
@  Contest : (30 January 2015 - 12:59 PM) @ AzizMostafa Not understand what you mean ? :sad:
@  AzizMostafa : (29 January 2015 - 06:32 PM) Well Contest!  Give someone a fish, and we feed him only for a day; teach him how to fish and he feeds himself forever?
http://www.emenang.c...n-minds-hearts/
@  AzizMostafa : (29 January 2015 - 06:30 PM) Well Contest!
http://www.emenang.c...n-minds-hearts/
@  Contest : (29 January 2015 - 05:03 PM) @AzizMostafa Kalau ada hadiah wang tunai, saya berminat untuk sertai .. :biggrin:  :biggrin:  :money:
@  AzizMostafa : (29 January 2015 - 01:15 PM)

جوم ماسوق ڤرتنديڠن فوتوݢرافي جاوي "ممبورو ڤاڤن تندا جاوي". هديه مناريق دسدياکن. واهاي ڤمينت ستيا توليسن جاوي، جوم سرتاي ڤرتنديڠن اين http://www.emenang.c...enang-jawiware/

@  AzizMostafa : (29 January 2015 - 12:49 PM) Jom Masuk Pertandingan Fotografi Jawi "Memburu Papan Tanda Jawi". Hadiah menarik disediakan. Wahai peminat setia tulisan Jawi, jom sertai pertandingan ini. http://www.emenang.c...enang-jawiware/
@  magna_imperial : (27 January 2015 - 11:38 AM) To Admin: Please warn or ban users who copy & paste other user's contest link
@  liyanairah : (26 January 2015 - 11:11 PM) sbnrny tak faham contest iphone tu... haha
@  liyanairah : (26 January 2015 - 11:05 PM) klik klik klik :bbq: :mom: http://www.dealhero....way/?lucky=6499
@  liyanairah : (26 January 2015 - 10:57 PM) Iphone6 & Samsung Chromebook Lucky Draw Contest! http://www.dealhero....way/?lucky=3351
@  Iswara96 : (26 January 2015 - 04:52 AM) Menang hadiah saguhati Peraduan Minum & Menang@Mydin anjuran Permanis Sandiland. Tak bestnya terpaksa gi KL utk collect hadiah "Man Utd Key Chain". Memang tak berbaloi, kalau ada yg berminat boleh contact saya.
@  matperaduan : (23 January 2015 - 08:05 AM) Win an iPhone6. No purchase required to enter or win - http://bit.ly/dealhero
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 05:29 PM) Earn free side income easily! http://bit.ly/1wayqws
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 05:25 PM) Win RM1,500 Ultimate Shopping Spree! http://blog.applecru...ree/?lucky=2995
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 05:24 PM) Win a Stephen Joseph Nap Mat worth RM179! http://blog.applecru...179/?lucky=2993
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 04:32 PM) Iphone6 & Samsung Chromebook Lucky Draw Contest! http://www.dealhero....way/?lucky=3351
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 04:26 PM) Iphone6 & Samsung Chromebook Lucky Draw Contest! http://www.dealhero....way/?lucky=3348
@  nanahana : (19 January 2015 - 09:24 AM) tq @Contest! sy pun terfikir mcm tu..tp still terfikir ada kemungkinan dia nk buat trick question. hehee
@  Contest : (17 January 2015 - 03:46 PM) saya buat betul, sebab 5 hadiah harian. kalau 49 hari 245 hadiah
@  nanahana : (17 January 2015 - 08:25 AM) salam..nak tanya siapa yg dah hantar contest nestle 8 prosperity..soalan no.2 tu jawapan BETUL ke SALAH? setiap hari or 49 hari? tricky.. tq!
@  Iswara96 : (15 January 2015 - 02:06 AM) @joji. In Shaa Allah. Petang tadi baru dpt borang. Mungkin minggu depan baru leh hantar. Saya pun nak menang gak. Rezki awal tahun. In Shaa Allah.
@  joji : (14 January 2015 - 05:58 PM) @iswara96, baru td g pos form untuk contest Nestle tu... hope permulaan tahun ni , menang la  :angel:
@  Iswara96 : (14 January 2015 - 01:16 AM) hadiah tunai RM888.00 utk 5 org selama 49 hari dr Nestle. http://www.nestle.com.my
@  AzizMostafa : (11 January 2015 - 02:35 PM) Photographers! Snap @ Win http://www.emenang.c...enang-jawiware/
@  Iswara96 : (11 January 2015 - 04:02 AM) haha. thanks
@  Ryanx : (10 January 2015 - 01:50 PM) Answer : true, propionibacterium and 8
@  Ryanx : (10 January 2015 - 01:47 PM) http://a.pgtb.me/jjW...try_id=82068875
@  AzizMostafa : (05 January 2015 - 09:44 PM) Selamat tahun baru http://www.emenang.c...enang-jawiware/
@  Iswara96 : (05 January 2015 - 03:52 AM) Selamat tahun baru
@  Ryanx : (28 December 2014 - 01:07 PM) http://www.tourradar...cYXEDUf45WvJRYg
@  Ryanx : (28 December 2014 - 12:35 PM) http://a.pgtb.me/Q3n...try_id=81316251
@  Ryanx : (28 December 2014 - 09:53 AM) http://handground.com/?ref=d86c147835
@  Iswara96 : (28 December 2014 - 03:59 AM) Menang petrol percuma dari shell dgn setiap pembelian RM30.00. http://www.shell.com.my
@  Contest : (25 December 2014 - 12:35 PM) @ AFAH4185 TQ :)
@  AFAH4185 : (25 December 2014 - 11:05 AM) ok.... bdasarkan pengalaman aku sbg pembuat slogan, penggunaan koma ni adalah dibenarkan dan x dikira sbg 1 patah pkataan.
@  Contest : (24 December 2014 - 01:55 PM) nak tanya, kalau buat slogan boleh ada (,)- koma tak.. dan kalau dibenarkan adakah (,) -->koma) ttu dikira sebagai patah perkataan.
@  magna_imperial : (19 December 2014 - 03:09 PM) Join for free, earn points & redeem free voucher/item! http://vaseline.woop...l?friend=184042
@  magna_imperial : (19 December 2014 - 03:06 PM) Join for free, earn points, & redeem free vouchers! http://umobile.woop.my/?friend=179823
@  magna_imperial : (18 December 2014 - 11:50 AM) Join for free, earn points & redeem free item/voucher! http://www.whohaa.co...?referral=51141
@  magna_imperial : (18 December 2014 - 11:47 AM) Join for free, earn points & redeem free item/voucher! http://joy.woop.my?fd=186245
@  Contest : (15 December 2014 - 03:20 AM) https://www.liptonic...x.php/app/prize
@  Iswara96 : (12 December 2014 - 03:52 AM) Tahniah Harimau Malaya. Moga edisi kali ini Malaysia juara Piala AFF Suzuki 2014. In Shaa Allah.
@  Contest : (09 December 2014 - 04:39 AM) https://www.facebook...49692221?ref=ts
@  minibot : (06 December 2014 - 09:26 AM) ok.. nie menang keta tak yah HP. http://www.mymesra.c...t_PETRONAS.aspx
@  Contest : (05 December 2014 - 08:03 PM) Red Bull highest purchase lah pulak, x best la cam ni..huhu
@  Iswara96 : (05 December 2014 - 03:37 AM) Red Bull menawarlan hadiah kereta Volkswagon Polo disamping hadiah mingguan. http://www.redbull.com.my
@  magna_imperial : (28 November 2014 - 04:00 PM) Salam sejahtera, tolong beri sokongan dengan klik ini, http://goo.gl/MKZETF (bukan SPAM/VIRUS)...Terima kasih!
@  zuss : (28 November 2014 - 12:03 PM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (28 November 2014 - 12:02 PM) https://www.facebook...?type=1
@  AFAH4185 : (27 November 2014 - 10:03 PM) magnum gold per citer. cmne nk tau tersenarai ke x dlm 20 finalist tu.
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) lol.. sendiri tanya, sendiri jawap, haha
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) https://www.facebook...152733023422265
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) ok dah dapat jawapan dia dah..https://www.facebook.com/NestleDrumstick/photos/pb.213756947264.-2207520000.1416917785./10152733023422265/?type=3&src=https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10666015_10152733023422265_5415256365492238027_n.jpg?oh=c73a0e907760bb18819022b126f04a7c&oe=54D8B8AD&__gda__=1426866713_4f3dd90dee3a8e5c54dba80fa03025b1&size=851,315&fbid=10152733023422265
@  Contest : (25 November 2014 - 08:15 PM) *paccking yang baru ni
@  Contest : (25 November 2014 - 08:14 PM) nak tanya Aiskrim Drumstick vanilla packing dia warna biru tau kuning
@  Contest : (25 November 2014 - 12:56 PM) yg lagi 2 pemenang tu dipilih secara rawak, (lucky draw)
@  Contest : (25 November 2014 - 12:55 PM) pemenangg yang highest tu tu mungkin diorang spend 20k atau 30k.
@  Contest : (25 November 2014 - 12:53 PM) Harga Chevrolet Sonic Hatchback RM78,888 http://www.chevrolet...sonic-hatchback
@  Contest : (25 November 2014 - 12:51 PM) orang yng menang hadiah utama tu mungkin dia beli banyak2 time bulan posa ritu, pastu bg sedara , keluarga dia minum..hehe
@  Contest : (25 November 2014 - 12:49 PM) contoh: 1 botol air revive katakanlah purata harga dia RM2.80 sebotol. 2.80X3,000 =8400
@  Contest : (25 November 2014 - 11:39 AM) ehh silap, hadiah keempat cd dan hadiah kelima baju pepsi
@  Contest : (25 November 2014 - 11:38 AM) http://1.bp.blogspot...00/DSCN9423.JPG
@  Contest : (25 November 2014 - 11:36 AM) hadiah keempat cd dan baju
@  Iswara96 : (25 November 2014 - 04:55 AM) menang hadiah ke-4 Peradian Revive Rev-kan Bola, kalau x silap hadiahnya Baucer Nike RM100. Dengar cite ada yg hantar 3,000 borang tapi masih x menang Hadiah Utama iaitu kete Chevrolet. Agaknya yg menang tu hantar berapa ribu borang?
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:53 PM) Please show your support by visiting this link! Not Spam! http://bit.ly/11yUjas
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:52 PM) Get Free RM25 Credit! http://goo.gl/rtX27j
@  Contest : (21 November 2014 - 02:07 PM) "ZESPRI is amazing because.....”
@  Contest : (21 November 2014 - 02:06 PM) Give me idea, i want join this clogan contest. Want submit 10 entry..haha
@  Iswara96 : (21 November 2014 - 03:44 AM) alhamdulillah. hujan yang berterusan dari jumaat lepas baru reda. mudah2an esok mentari akan bersinar di kuala terengganu.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) tapi hadiahnya menarik 26 hadiah setiap bulan
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) pemenanng dikira berdasrkan mata tertinggi.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:01 PM) tadi ada jumpa borang peraduan darlie kat kedai
@  chopperman : (19 November 2014 - 08:27 PM) hehe...
@  Contest : (19 November 2014 - 05:28 PM) atau lebih senang jangan join perdauan yg jenis macam tu.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:25 PM) tu la.. kalau ada bajet lebih je sesuai nak join yg jenis macam tu.. x la rasa kecewa sangat dan boleh bg2 free je barang2 kat kawan
@  minibot : (19 November 2014 - 05:04 PM) HP contest banyak risiko yer kengkawan.. kalau tak bersedia sure kuciwa.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:02 PM) ooo :)
@  minibot : (19 November 2014 - 05:00 PM) @Contest : nestle yang sambil beramal tu.. heheh takde rezki disitu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:58 PM) berkaitan contest HP tu.. sangat sukar untuk predict berapa banyak pemenang GP hantar.. CHK otai HP pun, contest mamee no. 1 result 17/11 winner dapat no. 3 je..
@  Contest : (19 November 2014 - 04:56 PM) @minibot:  peraduan apa hntar banyak jawapan salah tu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:55 PM) @Contest : untuk aiskrim drumstick tu saya jawab no.1 betul, no.2 salah. semoga geng emenang berjaya. tapi jawapan kena betul dulu. kalau salah macam saya aritu hantar byk pun tak guna.. rezki saya kat tempat lain agaknya.
@  Contest : (19 November 2014 - 04:35 PM) https://www.facebook...elevant_count=1
@  Contest : (19 November 2014 - 04:27 PM) https://www.facebook...52746677759654/
@  Contest : (19 November 2014 - 04:23 PM) Jawapan no.2, betul atau salah?
@  Contest : (19 November 2014 - 04:22 PM) Aiskrim Drumstick contest http://www.nestle.co...contestform.pdf
@  Contest : (19 November 2014 - 04:21 PM) https://www.facebook...8502265/?type=1
@  Contest : (18 November 2014 - 05:54 PM) atau kalau ada jamuan hari jadi, sesuailah beli banyak2 potato chips bg tetamu makan.
@  Contest : (18 November 2014 - 05:52 PM) peraduan tu sesuai untuk tokei kedai makan je,
@  minibot : (18 November 2014 - 05:44 PM) heheh.. betul tu @Contest. susah.. kalau dapat iphone6 je berbaloi, kalau tak berjaya.. mmg makan mamee je la..
@  Contest : (18 November 2014 - 03:45 PM) macam susah je nak menang
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) hadiah utama pun 1 je sehari
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) contest mamee tu pemenang ditentukan berdasarkan mata tertinggi
@  minibot : (18 November 2014 - 02:12 PM) go..go... en. chopp. keep up the grrrreat work maintaining emenang. :D
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) link yang betul https://www.facebook.../mymameemonster
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) Raikan No. 1 Mamee Contest.
https://www.facebook...eemonster  klik pada tab Raikan No. 1 Mamee Contest. hadiah sebuah IPhone 6 untuk 100 hari.

Photo
- - - - -

[SMS+SPEED] THR Gegar Peraduan SMS Teka Lagu Raya


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 longlivemusic

longlivemusic

    Fellowship Comper

  • Exclusive Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,139 posts

Posted 21 September 2008 - 04:43 PM

Posted Image[attachment=0]0.JPG[/attachment]

TITLE: [SMS+SPEED] THR Gegar Peraduan SMS Teka Lagu Raya
PRIZE: 5 penghantar SMS terpantas bakal membawa pulang duit raya RM100 seorang.
DEADLINE: 30 September 2008
WEBSITE/URL: http://www.thr.fm/ge...l/TekaLaguRaya/

DESCRIPTION:
Raikan dan semarakkan Raya anda tahun ini dengan THR Gegar. Hanya jawab 5 soalan mudah dengan betul dalam masa yang terpantas untuk menang. 5 penghantar SMS terpantas bakal membawa pulang duit raya RM100 seorang. Mudah sahaja!

Peraduan SMS Teka Lagu Raya berlangsung pada 15 Sept 2008 sehingga 30 Sept 2008.

Jadi rebutlah peluang ini sekarang!

Terma & Syarat

1. Servis ini terbuka bagi mereka yang berusia 18 tahun dan ke atas. Bagi mereka yang berusia bawah dari 18 tahun, harus mendapatkan kebenaran ibu bapa atau penjaga.

2. Individu-individu yang menyertai peraduan (selepas ini dirujuk sebagai Peserta) hendaklah merupakan warganegara Malaysia/mempunyai status penduduk tetap Malaysia.

3. Pekerja kepada pihak Penganjur (THR GEGAR.fm) dan/atau anak-anak syarikat dan/atau syarikat-syarikat yang mempunyai kaitan dengan pihak Penganjur, penaja-penaja, agensi-agensi dan/atau mana-mana syarikat yang mempunyai kaitan dengan servis ini dan/atau ahli keluarga terdekat individu terbabit tidak berkelayakan untuk menyertai dan/atau memenangi Peraduan ini.

4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kesilapan teknikal. Pihak kami berhak membuat penukaran harga berdasarkan pihak pembekal kandungan. Kadar caj biasa akan dikenakan oleh syarikat telekomunikasi anda utk setiap sms dihantar.

5. Sila pastikan GPRS/WAP telah diaktifkan dan telefon bimbit anda adalah bersesuaian sebelum memuat turun. Setiap SMS yang tidak wujud / salah akan dikenakan caj RM0.30 (DiGi & Celcom sahaja).

6. Setiap Wap Push dicaj RM0.30 (kecuali Maxis). RM0.30 (Digi & Celcom sahaja) untuk setiap permintaan STOP ALL / BATAL SEMUA. Utk hentikan penerimaan mesej promosi percuma, hantar OUT / KELUAR (RM0.30 utk pelanggan Digi & Celcom sahaja) ke 36189. Untuk bantuan secara SMS, sila hantar HELP / BANTUAN (RM0.00) ke 36189.

7. Setiap Peserta layak untuk memenangi SATU hadiah ditawarkan (selepas ini dirujuk sebagai Tempoh Peraduan) sepanjang berlangsungnya peraduan ini. Sekiranya berlaku situasi di mana terdapat dua (2) atau lebih peserta yang mempunyai markah tertinggi yang sama bagi tempoh peraduan ditawarkan, maka peserta yang memperoleh markah tertinggi pada masa yang terawal daripada peserta yang lain akan diberi kedudukan tertinggi terlebih dahulu berbanding peserta yang lain. Keadaan ini juga akan diambilkira untuk kedudukan para peserta lain yang seterusnya.

8. Para Peserta boleh melihat kedudukan dan status masing-masing pada bila-bila masa sepanjang tempoh peraduan dijalankan. Peserta yang menerima mesej SMS menyatakan kedudukannya adalah di tempat pertama (1) pada tempoh peraduan yang ditetapkan tidak bermaksud bahawa peserta tersebut adalah pemenang bagi tempoh peraduan tersebut. Para Peserta lain juga berkemungkinan untuk memintas kedudukan peserta tersebut sebelum/sehingga tempoh peraduan tersebut berakhir.

9. Setiap bukti penghantaran SMS oleh para Peserta tidak semestinya bermaksud sebagai bukti bahawa pihak Penganjur menerima SMS tersebut. Para Peserta dengan ini adalah hanya dibenarkan untuk menyertai peraduan dengan menggunakan telefon mudah alih/telefon bimbit masing-masing. Penggunaan komputer-komputer peribadi, alat-alat pembantu digital peribadi dan/atau sebarang alat-alat lainnya bagi tujuan penyertaan peraduan adalah dilarang sama sekali dan sekiranya berlaku, akan mengakibatkan peserta berkenaan dibatalkan penyertaannya daripada peraduan ini secara automatik.

10. Para Pemenang akan dihubungi oleh pihak Penganjur melalui telefon dan/atau secara SMS. Para Peserta dinasihatkan untuk memastikan talian telefon mudah alih/telefon bimbit masing-masing sentiasa aktif sepanjang berlangsungnya peraduan ini. Sekiranya pihak Penganjur gagal menghubungi pemenang terbabit dalam apa cara sekalipun selama tiga (3) hari setelah berakhirnya tempoh peraduan dan sekiranya berlaku, akan mengakibatkan peserta berkenaan dibatalkan penyertaannya daripada peraduan ini secara automatik.

11. Kesemua hadiah mesti dituntut dalam tempoh satu (1) bulan dari tarikh pemberitahuan (selepas ini dirujuk sebagai Jangkamasa Tuntutan). Para Pemenang adalah bertanggungjawab secara sendiri untuk menuntut hadiah masing-masing, dan pihak Penganjur adalah tidak bertanggungjawab untuk memberi sebarang notis mengenai tarikh tutup tuntutan hadiah. Hadiah-hadiah yang gagal untuk dituntut dalam tempoh Jangkamasa Tuntutan akan dilupuskan oleh pihak Penganjur dan pihak Penganjur, agen-egennya, para penajanya dan/atau wakil-wakilnya tidak mempunyai sebarang liabiliti terhadap pemenang dalam sebarang aspek sekalipun.

12. Kesemua hadiah hendaklah dituntut secara sendiri oleh Pemenang melainkan pihak Penganjur menyatakan sebaliknya. Bukti pengenalan diri berkemungkinan akan diperlukan yang mempunyai sesalinan gambar di dalamnya (sebagai contoh, termasuk tetapi tidak terhad kepada kad pengenalan, lesen memandu, paspot, dan sebagainya yang mana mempamerkan sesalinan gambar Pemenang).

13. Dalam situasi-situasi khas dan tertakluk kepada budibicara mutlak pihak Penganjur, seseorang Pemenang boleh melantik wakil yang ditetapkan untuk menuntut hadiah. Wakil tersebut hendaklah mengemukakan kebenaran bertulis daripada pemenang dan mengemukakan bersama-samanya bukti tanda pengenalan diri kedua-dua pemenang dan wakilnya.

14. Dalam situasi di mana seseorang Pemenang memilih untuk tidak menerima sesuatu hadiah, pemenang berkenaan terlucut segala hak dan tuntutan terhadap hadiah berkenaan, yang mana akan diuruskan oleh pihak Penganjur menurut budibicara mutlaknya.

15. Segala Hadiah adalah diterima di bawah risiko pemenang secara sepenuhnya dan pihak Penganjur dengan ini mengesahkan bahawa ia tidak bertanggungjawab terhadap sebarang hadiah selagi mana ianya dibenarkan di bawah undang-undang.

16. Sekiranya sesuatu Hadiah yang ditetapkan tidak dapat disediakan atas sebab-sebab tertentu, pihak Penganjur berhak menggunakan budibicara mutlaknya untuk menukar hadiah tersebut dengan hadiah lain sebagai gantinya yang mempunyai nilai yang sama dengan hadiah yang dijanjikan dalam peraduan tanpa sebarang notis awal diberi pada bila-bila masa kepada pemenang. Kesemua Hadiah tidak boleh dipulangkan kembali dan ditukarganti kepada pihak Penganjur dalam sebarang bentuk hadiah yang lain seperti wang tunai.

17. Kesemua Peserta adalah dilepaskan daripada, dan bersetuju untuk mengindemniti pihak Penganjur, agen-agennya, para penajanya dan/atau wakil-wakilnya terhadap sebarang liabiliti, kos, kerugian dan/atau perbelanjaan yang timbul hasil daripada sebarang hadiah dan/atau penglibatan di dalam peraduan ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada kecederaan peribadi dan/atau kerosakan terhadap harta benda sama ada secara terus atau tidak langsung, secara patut nampak (foreseeable), yang timbul hadir daripada perbuatan cuai dan/atau kegagalan untuk melaksanakan sesuatu perkara dan/atau sebaliknya.

18. Para Pemenang adalah bertanggungjawab terhadap sebarang dan kesemua cukai yang perlu dibayar hasil daripada sesuatu Hadiah yang diberi atau diterima.

19. Para Pemenang boleh, di bawah budibicara mutlak pihak Penganjur dikehendaki untuk menandatangani perjanjian pelepasan dan indemniti dalam bentuk yang disediakan oleh pihak Penganjur untuk penerimaan sebarang hadiah.

20. Para Peserta adalah dikehendaki oleh pihak Penganjur untuk menyertai sesi temuramah, sesi bergambar, sesi video dan/atau filem dan para peserta dengan ini memperakui bahawa pihak Penganjur mempunyai hak untuk menggunakan temuramah-temuramah, gambar-gambar publisiti, video dan/atau filem tersebut dalam sebarang medium dan dalam sebarang keadaaan yang pihak Penganjur fikir bersesuaian, tanpa sebarang bayaran pampasan dalam apa bentuk sekalipun diberikan.

21. Para Pemenang dengan ini memperakui dan mempersetujui bahawa masing-masing melibatkan diri di dalam peraduan di atas risiko sendiri dan juga dengan ini bersetuju untuk menanggung rugi pihak Penganjur, agen-agennya, para penajanya dan/atau wakil-wakilnya terhadap sebarang kos, kerugian, kehilangan, perbelanjaan dan/atau liabilti, yang mana termasuk kehilangan nama baik, reputasi dan/atau yuran-yuran penasihat-penasihat profesional, dan juga sebarang tuntutan yang timbul hasil daripada tindakan para Pemenang itu sendiri berkaitan dengan peraduan, hadiah dan/atau hasil daripada perlanggaran obligasi-obligasi para pemenang di dalam ini.

22. Untuk sebarang pertanyaan berkaitan dengan servis ini, sila hubungi di talian 03-79577111, 9 pagi hingga 6 petang (Isnin Jumaat).

23. Servis ini dibawa khas oleh Airtime Management Programming Sdn Bhd, 403472-D. Dijana oleh M3Tech (Asia) Berhad (dahulu dikenali sebagai AKN Messaging Technologies Bhd, 482772-D)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users