Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

Got anything to ask? Feel free to use the all-new "eMenang Answers". Ask anything about contest and competition. Share your knowledge, Help others and be an Expert. Plus, the Best Answers is chosen by you & our community.
@  Iswara96 : (19 April 2014 - 03:34 AM) Camcoder? ntahlah. rasa2nya kurang minat psal x banyak aktiviti.huhu
@  Iswara96 : (19 April 2014 - 03:30 AM) saya start htr 10hb. hingga hr ni dh 30 borang sy htr. mudah2an dpt GP. nk ambik pic gan Tg Maria, manatau leh masuk program JJCM. huhuhu.
@  Iswara96 : (19 April 2014 - 03:21 AM) sy htr pek 200ml cuma perlukan kod bar. kalau yg bentuk botol perlukan bungkusan luar. kat borang tu ada diberi Jadual BP,boleh rujuk kat situ.
@  NOORAMY : (18 April 2014 - 08:26 PM) Nk tanya...ada x sapa2 ada kawan berminat nk beli camcoder...sy nk jual la...susah naw cari buyer...
@  Contest : (18 April 2014 - 02:33 PM) kalau hantar pek bungkusan ribena yg x  tulis "Celebrationg 75 years tu" boleh ke?
@  Contest : (18 April 2014 - 12:37 PM) tadi baru jumpa borang ribena, ambil 5 terus..minggu depan ingat nak hntar..harap2 menang hadiah baucar mas pun jadilah..hehe
@  Contest : (17 April 2014 - 04:16 PM) hadiah paling best bg saya setakat ni adalah peraduan lot100 dan dutch lady..
@  Iswara96 : (17 April 2014 - 03:51 AM) hadiah paling best rasanya peraduan ubat gigi mu'min iaitu rumah n ada hadiah pakej umrah.
@  Iswara96 : (17 April 2014 - 03:43 AM) hahaha. hadiah mmg x best tp kalau dapat gerenti lompat2.
@  Contest : (16 April 2014 - 10:04 AM) dutch lady dah hantar, tea pot hadiah x best.. ribena belum jumpa borang..hehe
@  Iswara96 : (16 April 2014 - 03:24 AM) haha. sekarang ni join 3 contests yg wat saya pening kepala. Dutch Lady, Tea Pot & Ribena.
@  Contest : (15 April 2014 - 03:50 PM) bosan yg amat.. xde ke peraduan yg best2 yg tawarkan wang tunai.. ingat nk join peraduan yeos tu..tapi x de hanset canggih.
@  AzizMostafa : (15 April 2014 - 11:16 AM) Why not semara Jawi melalui Khat @ games?! http://www.emenang.c...win-kaligrafer/
@  AzizMostafa : (15 April 2014 - 11:15 AM) Why Perumian Jawi?! http://klasikamedia....l-perumian-jawi
@  Iswara96 : (15 April 2014 - 03:56 AM) tahniah pd yg berjaya. pd yg x berjaya spt saya cuba lagi.
@  minibot : (14 April 2014 - 04:13 PM) pemenang permanis - contest saya ingin menang (giant). http://www.permanis....ngin_Menang.jpg
@  minibot : (14 April 2014 - 04:10 PM) pemenang contest f&n 130 tahun http://fndairies.com...3/130winner.pdf
@  Iswara96 : (14 April 2014 - 03:26 AM) Berita baik. Liv 3 - 2 Man City. Jika Liverpool menang sume baki perlawanan, Juara EPL milik Liverpool. YNWA.
@  shahida : (10 April 2014 - 05:28 PM) F&N pun ada contes ke?
@  shahida : (10 April 2014 - 05:28 PM) @tq zuss
@  Contest : (10 April 2014 - 05:13 PM) hadiah sikit je, ada 7 pemenang.
@  Contest : (10 April 2014 - 05:11 PM) power root next jutawan http://www.nextjutawan.com/
@  NOORAMY : (10 April 2014 - 03:57 PM) Yg bestnya..fahrin ckp blh wasap...pop resit...selamat setem...
@  NOORAMY : (10 April 2014 - 03:56 PM) Contest Power root jutawan kembali...1 Mei-31 dec
@  NOORAMY : (10 April 2014 - 03:56 PM) Kawan2...ada sapa2 tgk berita x smlm kt tv3
@  eyriquezahrul : (10 April 2014 - 01:48 PM) Salam/Hi, ada dgr psl contest F&N x? Any link?
@  Contest : (10 April 2014 - 09:26 AM) https://www.facebook...ferrerOverride=
@  Contest : (10 April 2014 - 09:25 AM) https://www.facebook...elevant_count=1
@  Contest : (10 April 2014 - 09:23 AM) http://youagainstdeb...ata/Index.aspx#
@  Contest : (10 April 2014 - 09:23 AM) youagainstdebt.com/Debtpinata/Index.aspx#
@  zuss : (09 April 2014 - 08:09 PM) found the forms at aeon big
@  shahida : (09 April 2014 - 04:29 PM) @zuss air wick tu kat guardian ke?
@  zuss : (09 April 2014 - 01:19 PM) other contests: air wick...LUX @ guardian.....p&g...
@  zuss : (09 April 2014 - 01:17 PM) http://shinewithconfidence.com/
@  zuss : (09 April 2014 - 12:17 PM) https://www.facebook...267997&app_data
@  shahida : (09 April 2014 - 07:47 AM) selamat pagi semua... banyak sgt contes... budget tak byk... hehe
@  Iswara96 : (09 April 2014 - 03:35 AM) peraduan yg perlukan slogan paling mencabar. dah 4 hari ni dia punya slogan x siap2 lg.
@  Contest : (09 April 2014 - 01:39 AM) atau dalam senarai lingkungan no yang ditetap tu akan dipilih slogan paling menarik.
@  Contest : (09 April 2014 - 01:37 AM) *tersenarai
@  Contest : (09 April 2014 - 01:36 AM) syarat peraduan ubat gigi tu macam susah je nak menang.. kena ternarai pada  no yang dikehnedaki dan kena slogan menarik..
@  Boon : (08 April 2014 - 10:30 PM) http://site.al-meswa...p?pageid=143491
@  NOORAMY : (08 April 2014 - 01:42 PM) hahahha
@  NOORAMY : (08 April 2014 - 01:42 PM) Lahai...byk contest ....duit je x brp nk byk dh ni ha....
@  Contest : (07 April 2014 - 11:01 PM) The much awaited People's Choice Award is here! Vote for your favorite brands and stand a chance to win up to RM30,000* worth of prizes.

Plus, introducing you new Teens Choice Award designed exclusively for teens, aged 13 - 19. Vote and win exciting gadgets worth up to RM10,000.
@  Contest : (07 April 2014 - 11:00 PM) hadiah peraduan guardian pun lumayan jugak tu.. ada 2 kategori. hadiah bernilai rm30,000 dan rm 10,000.
@  Contest : (07 April 2014 - 10:56 PM) @nooramy ya keropok roller coaster tu, harap-harap ada hadiah wang tunai.. kalau ada nak join..hehe
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 08:30 PM) Roller coaster Jajan tu kan...
@  minibot : (07 April 2014 - 05:39 PM) di guardian juga ada contest baru anjuran unilever rasanya.
@  minibot : (07 April 2014 - 05:37 PM) Assalammualaikum..roller coaster ada contest baru. blum start lagi tapi dah ada promo pada pek roller coaster. selamat mencuba
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 03:56 PM) Winner  dh Ada tu...otai Kita chk pulun rm5k
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 03:50 PM) Sapa yg join frozz?
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 01:05 PM) rexona pun Ada...
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 01:05 PM) Any latest contest?
@  Iswara96 : (05 April 2014 - 04:32 AM) kat borang peraduan tu ada tulis laman webnya. http://www.ribena-serlahkan.com.my.
@  Iswara96 : (05 April 2014 - 04:29 AM) Baucer Habib Jewels RM500. Hadiah Mingguan utk 5 pemenang selama 8 minggu.
@  eyriquezahrul : (04 April 2014 - 12:20 PM) ouh, I need time understanding this forum. huhu.
@  shahida : (04 April 2014 - 07:46 AM) nak downdload kat mana borang ribena tu.
@  shahida : (04 April 2014 - 07:45 AM) @iswara96 baucer habib x bape?
@  Contest : (04 April 2014 - 06:12 AM) *Daia
@  Contest : (04 April 2014 - 06:12 AM) yang ribena tu kalau x dapat duit malaslah nak join.. peraduan dai yg ni http://www.emenang.c...-keluarga-daia/
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:45 AM) Daia ada peraduan gak ke. biasanya borang daia ada kt akhbar utusan malaysia. dah lama x bc akhbar.
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:42 AM) hadiah ribena tu baucer perabut courts mammoth je. GP 50k.lps tu 8k n 3k.hadiah saguhati baucer brg kemas habib jewel rm500.
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:37 AM) mungkin borang tu boleh download
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:36 AM) peraduan tu br mula. ada masa lg tp hari2 kena masuk pasaraya.
@  Contest : (03 April 2014 - 05:18 PM) peraduan ribena tu hadiah hadiah wang tunai?? kalau ada nak join lah..haha
@  shahida : (03 April 2014 - 03:48 PM) @NOORAMY tadi gi cari borang indocafe n daia tak ada.... huhuhu
@  shahida : (03 April 2014 - 03:47 PM) @AzizMostafa Salam...:)
@  shahida : (03 April 2014 - 03:46 PM) iswara nak borang ribena tu boleh :)
@  NOORAMY : (03 April 2014 - 03:19 PM) Iswara...Jom tukar borang...
@  AzizMostafa : (03 April 2014 - 12:23 PM) Tulisan Jawi Masih Relevan? http://penjawis.com/web/v1/index.php
@  Iswara96 : (03 April 2014 - 04:14 AM) Mau cr borang indocafe tp lum sampai lg. Dpt pulak borang ribena "Peraduan Serlahkan Impianmu Bersama Ribena". GPnya perabut RM50K.
@  NOORAMY : (02 April 2014 - 11:01 PM) Kawan2...Ada sapa2 yg menang contest we love u 7e x?hari ni dah Ada yg dpt call...
@  AzizMostafa : (02 April 2014 - 01:25 PM) Salam Sh@hid@
@  AzizMostafa : (02 April 2014 - 01:14 PM) Salam, Boleh Tulis Khat cara Digital? Aku berikan hadiah jika berjaya tukar-2 bunga:
http://www.emenang.c...win-kaligrafer/
@  shahida : (02 April 2014 - 10:35 AM) Salam @nooramy :)
@  Iswara96 : (02 April 2014 - 04:39 AM) Haha. Hari ni aku serang pasaraya. Kalau lambat mesti borang dh abis.
@  NOORAMY : (01 April 2014 - 03:17 PM) Contest indocafe latest  start 1 April end 31 May...sy dah Ada borang...
@  AzizMostafa : (01 April 2014 - 01:26 PM) Tulisan Inggeris Fool. Tulisan jawi dah Lapuk?!
@  Iswara96 : (01 April 2014 - 03:47 AM) April Fool dah lapuk
@  AzizMostafa : (30 March 2014 - 02:37 PM) سلام سموا http://www.deepsouth...s/sinaran_8.pdf
@  Iswara96 : (30 March 2014 - 04:10 AM) salam
@  NOORAMY : (29 March 2014 - 11:02 PM) Salam semua...
@  AzizMostafa : (28 March 2014 - 02:22 PM) http://www.pnm.gov.m..._manuscript.pdf
http://www.pnm.gov.m..._manuscript.pdf
@  Kavin : (27 March 2014 - 08:12 PM) MIU Friends Forever
Give a cool name to your group, upload pictures and tag friends. Share your entry, get more likes and win iPod Nano and gift vouchers
http://on.fb.me/1igA5Na
@  AzizMostafa : (26 March 2014 - 08:05 PM) Negaraku! Memperkasakan Bahasa Melayu, Memperkukuh Bahasa Inggeris & Membudayakan Bahasa Arab http://smkasegamat.e...e_switch=mobile
@  bountyquest : (24 March 2014 - 12:44 PM) Proton Holdings contest to WIN a new car http://t.co/NcVK4F8Cr4
@  Iswara96 : (24 March 2014 - 03:56 AM) banyaknya. t/kasih
@  Contest : (23 March 2014 - 09:56 PM) https://www.facebook...8868891/?type=1
@  Contest : (23 March 2014 - 09:53 PM) https://www.facebook...244041225639079
@  Contest : (23 March 2014 - 08:54 PM) https://www.facebook...4274763/?type=1
@  Contest : (23 March 2014 - 08:52 PM) https://www.facebook...1650924/?type=1
@  Contest : (23 March 2014 - 08:50 PM) https://www.facebook...95345117&type=1
@  Contest : (23 March 2014 - 08:49 PM) https://www.facebook...34000958&type=1
@  Contest : (23 March 2014 - 08:49 PM) https://www.facebook...77041139&type=1
@  Contest : (23 March 2014 - 08:45 PM) https://www.facebook...153946376315232
@  Iswara96 : (22 March 2014 - 03:44 AM) PrayForMH370. Semoga sumenya selamat. In shaa Allah.
@  matpc : (19 March 2014 - 01:56 PM) Proton - Win A Car And Cash Everyday  http://www.sharethis2win.com/6711
@  Contest : (19 March 2014 - 11:35 AM) http://www.sharethis2win.com/#
@  Iswara96 : (19 March 2014 - 03:50 AM) ada contest baru dari proton.
@  Contest : (17 March 2014 - 11:08 AM) http://www.toyota.co...ntest-2014.html

Photo
- - - - -

Pemenang Peraduan Belanja & Menang Carrefour


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 longlivemusic

longlivemusic

    Fellowship Comper

  • Exclusive Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,139 posts

Posted 12 September 2008 - 04:30 PM

TITLE: Pemenang Peraduan Belanja & Menang Carrefour
WEBSITE/URL: http://www2.carrefour.com.my/blog/

RESULTWINNERS:
[attachment=0]13.JPG[/attachment]

Peraduan Belanja & Menang Carrefour anjuran bersama MEPS
September 10th, 2008

Menangi hadiah daripada Carrefour!

Tahniah kami ucapkan kepada pemenang-pemenang bagi peraduan Belanja & Menang yang menerima hadiah masing-masing semasa Majlis Penyampaian Hadiah Peraduan Carrefour anjuran bersama Malaysia Electronic Payment System (MEPS) yang berlansung di Carrefour Subang Jaya baru-baru ini. Kepada yang kurang berjaya, jangan lupa untuk mencuba peraduan-peraduan lain yang sentiasa kami anjurkan.

Pemenang tempat pertama, Diana Lim dari Kajang menerima sebuah TV LCD 47 Philips berserta set teater rumah Philips. Ada 28 pemenang lain yang berjaya membawa pulang pelbagai hadiah menarik, antaranya peti sejuk jenama Sharp, mesin basuh LG, kamera digital Casio dan telefon bimbit 3G Samsung.

Bagaimana agaknya mereka boleh memenangi hadiah?

Pada 1-30 Jun 2008, Carrefour telah mengadakan satu peraduan yang menarik dan amat mudah. Pelanggan Carrefour hanya perlu membuat pembelian sebanyak RM 70 dan ke atas dalam satu resit di pasaraya besar Carrefour, bayar menggunakan BANKCARD, dan terus layak untuk sertai peraduan ini. Peserta hanya perlu memberikan tandatangan yang paling kreatif pada borang penyertaan. Senangnya!

Posted Image

Anda berminat? Jangan lepaskan peluang untuk memenangi pelbagai tawaran hadiah yang ditawarkan. Semestinya anda tertanya-tanya bagaimana untuk mengetahui peraduan terkini yang dianjurkan.? Senang saja! Kunjungi mana-mana pasaraya besar Carrefour atau lihat iklan di dalam surat khabar utama sekarang!

http://www.carrefour...annoucement.php

Carrefour BANKCARD Contest (1 - 30th June 2008)

First Prize
Philips 47" LCD TV 47PFL7422 + Home Theatre Philips
NAME Diana Lim Ai Sok
IC NO 730720-07-5022

Second Prize x 3
Sharp 4 - doors fridge SJF70PCSL 700L
NAME Cheng Khang Chween Lim Bee Hoon Nurul Ain Binti Januri
IC NO 830618-02-5449 561106-02-5266 790726-01-5690

Third Prize

LG Combo Washer WD-R1014
NAME Sean Lawrence Gallyot Mohd Robeai Bin Mokhtar Ang Say Meng
IC NO 650527-08-5587 760327-08-5651 620929-10-5547
NAME Noraliza Binti Sidek Teng Sook Eng
IC NO 790101-06-5946 590125-10-5600

Fourth Prize

Casio Digital Camera 10.1MP
NAME Alan Junges-Stain Thorpe Lee Yim Leng Cheng Geit Tiang
IC NO 201190220 711210-10-5478 510103-02-5121
NAME Zailani Bin Ismail Mazlan Bin Ahmad Muhammad Juhairi B. Muhammad Said
IC NO 771014-11-5171 741209-06-5605 610106-08-6059
NAME A. Malek B. Md Ali
IC NO 581019-04-5355

Consolation Prize

Samsung Handphone L170, 3G, 2MP, Dual Camera
NAME Zulkifli Wahab Lee Sow Kheng Katina Bt. Rais
IC NO 740131-10-5667 670916-08-5044 661002-06-5018
NAME Yasmin Junid Mohd Khairani Abdul Ghani Norhasnita Harun
IC NO 530327-07-5492 701204-02-5405 T3010656
NAME Samsuri Bin Suleiman Lim Sor Hua Norlailah Binti Abdul Wahab
IC NO RF/115980 600611-10-5602 671214-04-5114
NAME Roslan Bin Asri Khairul Anuar Mohamed Nik Noormi Bt. Nik Abdullah
IC NO 700301-10-5357 770108-08-7453 710506-03-5320
NAME Suhaila Bt Nekmat
IC NO 600709-01-5646

#2 9919

9919

    Junior Comper

  • Members
  • PipPipPip
  • 155 posts

Posted 12 September 2008 - 04:52 PM

mm.mm..congrat2

#3 pacubob

pacubob

    Expert Comper

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,813 posts
  • LocationPahang

Posted 13 September 2008 - 03:37 PM

nice phone u got 9919..... :lol: :lol: :lol:
'Setengah abad menjunjung rahmat, menyarung alunan pejuang terhebat, teguh hati kata sepakat, maruah bangsa jadi azimat, darah mengalir tiada penamat, biar zuriat hidup bertempat, merdeka! laungan keramat.'

'Sejarah dijajah tak kan berulang kerana kami generasi cemerlang, utuh perpaduan alas sandaran, pengukir harapan penegak wawasan, membangun tamadun mencipta gemilang, merdeka! laungan terbilang.'

#4 sha

sha

    Fellowship Comper

  • Moderators
  • 8,694 posts

Posted 13 September 2008 - 11:05 PM

hehe.. i know who is the 2nd prize winner.. :twisted: :twisted: :twisted:
Cheers!
Sha a.k.a Chopperman
"Help Chopperman Saves The Comping World!"

~My Favorite Words of Wisdom~
The first rule to be respected is to respect other people first.
- Life isn't about how to survive the storm, but how to dance in the rain. - There are 2 things in life that you will never get. Nothing & Everything. So quit complaining and don't be so greedy. - The happiest people don't necessarily have the best of everything; they just make the best of everything they have. - Dreams will come true for you as long as you persevere. While it would be nice if fate did all the work, the reality is that any worthy goals take time and effort before the rewards reveal themselves.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users