Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

To avoid any spamming, we have decided to remove some categories that is no longer being used. Hopefully this would make it easier for compers to focus on the contest info and improve the site loading time.
@  Iswara96 : (21 July 2016 - 03:58 AM) Peraduan sekarang pun masih lagi dlm mood berhari raya. Olimpik nanti mungkin akan muncul banyak peraduan. Selamat hari raya Aidilfitri kpd sume warga forum e-menang.
@  Iswara96 : (26 June 2016 - 04:04 AM) membuat "peraduan" tp pd...
@  Iswara96 : (26 June 2016 - 04:02 AM) Betul ke kilang roti High 5 ditutup. Macamana mereka boleh membuat tp pd masa yg sama memberhentikan pekerja?
@  Contest : (12 June 2016 - 11:37 PM) Tahniah..
@  Iswara96 : (11 June 2016 - 05:34 AM) Alhamdulillah, menang hadiah harian (RM400.00) utk Peraduan Milo. Terimakasih Milo.
@  Iswara96 : (06 June 2016 - 04:10 AM) Kpd rakan2 yg beragama Islam saya ucapkan Selamat menyambut bulan Ramadhan & 1 Syawal yg akan menjelang. Semoga ibadah puasa kita diberkati n dirahmati oleh Allah s.w.t. In shaa Allah.
@  AzizMostafa : (19 May 2016 - 12:52 PM) Salam  http://www.emenang.c...re-worth-rm500/
@  AzizMostafa : (09 May 2016 - 06:31 PM) Kawanku! Minat Jawi http://www.jawipatani.com/ dan Mobile http://murasu.com/mobilejawi/ ? Jumpa sana? Jangan Terlepas http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Selamat Maju Jaya
@  Iswara96 : (09 May 2016 - 04:37 AM) Kat borang tu ada tulis laman web Nestle tp belum update lagi rasanya. http://www.nestle.com.my
@  portskye311 : (08 May 2016 - 03:24 PM) peraduan balik kampong bersama maggi tu.. nk tgk kt mana ek.. web ada x
@  Iswara96 : (07 May 2016 - 04:15 AM) Menang kereta Perodua Myvi dlm Peraduan Nestle Raya Vaganza. http://www.nestle.com.my
@  Iswara96 : (07 May 2016 - 04:13 AM) Menang kereta Nissan Grand Livina dlm Peraduan Balik Kampung Bersama Maggi.
@  mabeal : (29 April 2016 - 11:01 AM) [WIN ICE CREAM] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (29 April 2016 - 10:57 AM) [WIN LUXURY KITCHENWARE] http://my.fiveminute...ife.net/p/cQxLk
@  mabeal : (26 April 2016 - 11:00 PM) [WIN WIPES] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (26 April 2016 - 10:59 PM) [WIN SUPER HEROES FIGURES]https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (26 April 2016 - 10:58 PM) [MENANG ALBUM] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (25 April 2016 - 04:32 PM) [WIN TICS TO THE NEON RACE] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (25 April 2016 - 04:30 PM) [100PLUS CONTEST] http://mabeal.sharet.../my-478172-8876
@  mabeal : (23 April 2016 - 11:39 AM) [SNAP, TAG & WIN]  http://mygravytrain.com/64857/712026
@  mabeal : (19 April 2016 - 04:43 PM) [WIN CASH PRIZES & FLIGHT VOUCHERS] http://my.fiveminute...ife.net/p/cLqkc
@  mabeal : (15 April 2016 - 06:28 PM) [HOLIDAY GIVEAWAY] http://my.fiveminute...ife.net/p/cJhTy
@  mabeal : (14 April 2016 - 12:59 PM) [EAT AT FREE AT NANDO'S] http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  mabeal : (14 April 2016 - 11:46 AM) [WIN A TRIP TO FRANCE] http://mygravytrain.com/64857/687607
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:56 AM) [MENANG PLAYGROUND] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:55 AM) [PERADUAN YEO'S] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:53 AM) [DARLIE VOUCHER] http://mabeal.sharet.../my-478172-8770
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:51 AM) [PERADUAN DUTCHLADY] http://my.fiveminute...ife.net/p/cIDgQ
@  mabeal : (13 April 2016 - 10:51 AM) [PERADUAN COCA COLA] https://www.facebook...?type=3
@  4zi : (05 April 2016 - 12:53 PM) Tq....area tempat saya x jumpa produk F&N Nutrisoy Lite
@  Iswara96 : (05 April 2016 - 04:26 AM) Soalan no 2 saya jawab BETUL
@  mabeal : (04 April 2016 - 10:23 AM) [Inilah Pilihanku contest!] http://my.fiveminute...ife.net/p/cFagG
@  mabeal : (04 April 2016 - 10:21 AM) [REDEEM COOL GIFTS] http://my.fiveminute...ife.net/p/cFafo
@  mabeal : (04 April 2016 - 10:14 AM) [RM50k TO BE WON] http://my.fiveminute...ife.net/p/cFaha
@  4zi : (03 April 2016 - 11:16 PM) Peraduan F&N Nutrisoy......jawapan No. 2  Betul ke Salah?
@  4zi : (03 April 2016 - 11:14 PM) Peraduan F&N Nutrisoy....jawapan no 2  Betul ke Salah?
@  mabeal : (02 April 2016 - 11:05 PM) [WIN DINING VOUCHERS]https://www.facebook...?type=3
@  Iswara96 : (30 March 2016 - 02:35 AM) Keputusan rasmi Peraduan Nestle Hou Fatt dah keluar. Melepas. X de rezeki. Cuba lagi.
@  mabeal : (29 March 2016 - 05:32 PM) [MONTHLY CONTEST] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (28 March 2016 - 10:44 AM) [Power Packed Prizes] http://my.fiveminute...ife.net/p/cBHX6
@  Contest : (27 March 2016 - 05:49 PM) Call pulak Air Asia.. cakap ada terima hadiah dari Harian Metro.. bawak sekali dokumen  pengesahan dari Harian Metro tu..
@  4zi : (26 March 2016 - 09:44 PM) Dah follow up dgn Harian Metro, tapi masih hampa......melibatkan Air Asia yg menaja trip ke Melbourne. Ada x mber2 compers yg pernah mengalami kes mcm ni.......
@  Contest : (24 March 2016 - 11:20 PM) @4zi kenapa tak call penganjur (Harian Metro)..
@  4zi : (23 March 2016 - 11:53 PM) Salam....wife saya mng hadiah utama Projek Metro 2013, tapi hingga kini x dpt hadiah lagi. Minta pandangan rakan2 apa perlu dilakukan?Nama pemng ada diumumkan di Harian Metro.
@  mabeal : (23 March 2016 - 11:26 AM) [WIN GREAT PRIZES] Collect 8 barcodes and stay a chance to win a holiday adventure for 4 pax.http://my.fiveminutesofyourlife.net/p/cAov6
@  mabeal : (23 March 2016 - 11:03 AM) [WIN RM50,000 WORTH OF PRIZES] http://my.fiveminute...ife.net/p/cAlLA
@  AzizMostafa : (18 March 2016 - 07:09 PM) Salam Kawanku! Kenapa merumitkan Jawi taipset ? http://www.mudah.my/...489.htmΒ Β Jangan lepaskan http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Semoga Berjaya
@  mabeal : (18 March 2016 - 01:03 PM) [JOIN NOW] Win an all-expense paid holiday trip worth RM15,000 http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  AzizMostafa : (16 March 2016 - 01:43 PM) Salam Kawanku! Cari Font Jawi http://www.jawipatani.com/ macam http://www.macarabia...tachments/12995 ? Unik @ dinamik http://www.macarabia...tachments/13105 ? Jangan lepaskan http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Semoga Berjaya
@  sukitena : (11 March 2016 - 04:43 PM) Whatsapp me 012 6305578 to purchase, serious buyer only, thanks
@  sukitena : (11 March 2016 - 04:43 PM) Read reviews of her book http://www.amazon.co...s/dp/1515183084
@  sukitena : (11 March 2016 - 04:43 PM) I am selling an ebook called "Superlucky Secrets:Tips for winning competitions, contests and sweepstakes" from Di Coke, popular
comper.You will get a pdf version for RM 35 only (actual price GBP 9.99)
Read her tips to polish you comping skill, all are relevant to Malaysia
comping/contest scene. I have won many prizes, some of which following her
tips, including trips to Paris/Amsterdam, Korea, Singapore and cash prizes.
Read reviews of this book:
http://www.amazon.co...s-sweepstakes/d
p/1515183084Please whatsapp me.
@  Iswara96 : (11 March 2016 - 01:01 AM) Menang hadiah utama RM50k dlm Peraduan F&N Nutrisoy Lebih Sihat Lebih Mewah.http://www.facebook/F&NNutrisoy.com.my
@  Iswara96 : (07 March 2016 - 02:10 PM) Dekat Petronas ada Peraduan Milo, dekat Shell ada Peraduan Nescaffe. Aduhai. http://www.nestle.com.my
@  Contest : (04 March 2016 - 02:18 PM) VITAGEN Creative Art contest! https://www.facebook...9481001/?type=3
@  Contest : (04 March 2016 - 01:30 AM) Peraduan Bulanan Mac-Apr Yeogurt & Yeo's https://www.facebook...7538072/?type=3
@  Contest : (04 March 2016 - 01:29 AM) Pos Laju Hantar & Menang https://www.facebook...?type=3
@  AzizMostafa : (02 March 2016 - 11:55 AM) Salam Kawanku! Minat Grafik Jawi? http://www.jawipatani.com/ Jangan lepaskan http://www.emenang.c...re-worth-rm500/ Semoga Berjaya
@  mabeal : (28 February 2016 - 12:18 AM) Win FREE passes to watch 'Zoolander 2'http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  mabeal : (16 February 2016 - 10:59 PM) [Maharaja Lawak Mega Minggu ke-4 Tiket X 3 Pasang] https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (16 February 2016 - 09:05 PM) [WIN 100 CONCERT TICKETS] http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  mabeal : (15 February 2016 - 01:16 PM) [LOIS PROMOTION] http://www.tribeupla...ois/instantwin/
@  mabeal : (15 February 2016 - 01:01 PM) [Hair Promotion] http://mabeal.sharet...=&utm_campaign=
@  chopperman : (14 February 2016 - 11:13 PM) test 123,.. eppy cny!
@  Contest : (12 February 2016 - 12:01 AM) Pertandingan Melukis Kartun Pengguna http://www.emenang.c...artun-pengguna/
@  mabeal : (04 February 2016 - 09:07 PM) Menang GoPro https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (03 February 2016 - 02:02 PM) Pertandingan mencipta LOGO https://www.facebook...?type=3
@  mabeal : (01 February 2016 - 10:36 PM) Share a memorable experience you’ve had during the holidays with yr kids and win tickets http://my.fiveminute...ife.net/p/cj6vy
@  AzizMostafa : (28 January 2016 - 01:35 PM) Many still exchanging Peraduan Tek Silangkata? http://koopnstp.my/f...angKata2016.pdf
Why nobody exchanges Flowers?! http://www.sistemgur...-jawi-oleh.html
@  himmatsj : (26 January 2016 - 09:47 PM) did somebody interviewed him before to ask him about how he did it?
@  Contest : (24 January 2016 - 04:23 PM) i think.. money is the 'tricks'.. so can spend more.. :money:  :money:
@  himmatsj : (24 January 2016 - 03:51 PM) did he have any tricks?
@  Iswara96 : (24 January 2016 - 04:28 AM) Salute n respect
@  Iswara96 : (24 January 2016 - 04:27 AM) Salute n respect
@  Contest : (23 January 2016 - 02:29 PM) hadiah grand2 dia selalu menang https://www.google.c...iw=1024&bih=611
@  Contest : (23 January 2016 - 02:28 PM) @Iswara96 Tak kan pernah dengar kut.. dia kan selalu menang hadiah kereta dan hadiah grand prize https://www.google.c...=utf-8&oe=utf-8
@  Contest : (23 January 2016 - 02:28 PM) @Iswara96 Tak pernah dengar kut.. dia kan selalu menang hadiah kereta dan hadiah grand prize.. https://www.google.c...=utf-8&oe=utf-8
@  Iswara96 : (23 January 2016 - 04:13 AM) Tak pernah dengar pun. Cer cite.
@  himmatsj : (22 January 2016 - 06:42 PM) Is Chee Hin Kiat the most legendary pro comper in Malaysia? Anybody know this legend?
@  chopperman : (21 January 2016 - 07:46 PM) tahniah!
@  Iswara96 : (21 January 2016 - 05:48 PM) Alhamdulillah, hari ni terima  Petronas GiftCard RM100 utk hadiah saguhati Peraduan WhatsApp & Menang. Rupa2nya saya menang 2 Kali jd dpt 2 kad. Hehehe. Terimakasih Petronas.
@  mabeal : (18 January 2016 - 05:56 PM) [FREE PETROL] http://mabeal.sharet.../my-478172-8354
@  mabeal : (18 January 2016 - 04:38 PM) [CNY PROMO] http://mabeal.sharet.../my-478172-8390
@  mabeal : (12 January 2016 - 01:49 PM) [THE BIG #TREATMESAYS GIVEAWAY] http://mabeal.sharet.../my-478172-8364
@  mabeal : (11 January 2016 - 09:25 PM) Food CONTEST http://mabeal.sharet.../my-478172-8326
@  himmatsj : (11 January 2016 - 03:02 AM) begns today nestle contest http://www.econtest....e-hou-fatt.html
@  mabeal : (10 January 2016 - 02:30 PM) [HELLO KITTY CONTEST] http://my.fiveminute...ife.net/p/c95f0
@  mabeal : (08 January 2016 - 05:38 PM) CNY contest http://my.fiveminute...ife.net/p/c95ec
@  Contest : (08 January 2016 - 09:34 AM) dah jumpa link http://www.fnpromoti...om/fn/home.html Peraduan Minum & Menang anjuran F&N. winner ditentukan berdasrkan high purchase kan??? syarat dia macam x clear.. je
@  himmatsj : (08 January 2016 - 01:10 AM) econtest.my is back after a long time...hungry to win some contests! http://econtest-malaysia.blogspot.my/
@  Iswara96 : (06 January 2016 - 12:07 AM) Link x betul kena Google. Minuman F&N. Hadiah Scooter letrik.
@  Contest : (05 January 2016 - 08:11 PM) @Iswara96 Peraduan Minum & Menang anjuran F&N. macam dah tamat je tempoh peraduan dia.
@  Iswara96 : (05 January 2016 - 04:30 PM) 3 buah kete Myvi utk dimenangi dlm Peraduan Nestle Hou Fatt. Bermula 11 Jan 2016.
@  Iswara96 : (05 January 2016 - 02:57 PM) Info lanjut di kedai Mesra@Petronas.
@  Iswara96 : (05 January 2016 - 02:57 PM) 2.Peraduan anjuran Nestle gan hadiahnya 'Coffee Maker'.
@  Iswara96 : (05 January 2016 - 02:55 PM) 1. Peraduan Minum & Menang anjuran F&N. http://www.fnpromotion.com
@  Iswara96 : (05 January 2016 - 02:52 PM) Kedai Mesra@Petronas ada 2 peraduan:
@  Iswara96 : (03 January 2016 - 05:05 PM) Menang jongkong emas dlm Peraduan Maggi Lebih Masak Lebih Ong. http://www.maggi.com.my
@  AzizMostafa : (02 January 2016 - 02:13 PM) Selamat 2016 http://www.sistemgur...-jawi-oleh.html
@  Iswara96 : (02 January 2016 - 04:37 AM) :money:  :money:  :money:

Photo
- - - - -

[TREASURE HUNT] KEMBARA AMAL PELANCONGAN NEGERI SEMBILAN 2008


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 longlivemusic

longlivemusic

    Fellowship Comper

  • Exclusive Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,139 posts

Posted 14 August 2008 - 12:13 PM

Posted Image[attachment=0]0.JPG[/attachment]

TITLE: [TREASURE HUNT] KEMBARA AMAL PELANCONGAN NEGERI SEMBILAN 2008
PRIZE: Refer ad
DEADLINE: Before 17 August 2008
WEBSITE/URL: http://afq2u.com/

DESCRIPTION:
SYARAT
A B C D E F G H I J
1
2
3 KEMBARA AMAL PELANCONGAN NEGERI SEMBILAN 2008
4 (PENCARIAN HARTA KARUN BERKENDERAAN)
5 ANJURAN : KELAB AKHBAR NEGERI SEMBILAN (KELANA) DENGAN KERJASAMA
6 KERAJAAN NEGERI SEMBILAN, EXXONMOBIL DAN TOURISM MALAYSIA
7 TARIKH : 17 Ogos 2008 (Ahad)
8 TEMPAT BERKUMPUL : Perkarangan Kompleks Kraf Seremban, Negeri Sembilan Darul Khusus
9 MASA PENDAFTARAN : Bermula jam 7:30 pagi
10 MASA PERLEPASAN : Bermula jam 9.00 pagi
11 LALUAN : Seremban ~ Port Dickson
12 JARAK LALUAN : 80 kilometer (Anggaran)
13
14 SYARAT -SYARAT DAN PERATURAN YANG PERLU DIPATUHI OLEH SETIAP PESERTA
15
16 1 Peserta mestilah berumur 18 tahun keatas dan terbuka kepada semua Pemilik Kereta,Van,MPV dan sebagainya.
17 (Kanak-Kanak tidak digalakkan menyertai aktiviti ini).
18 2 Sebuah kereta dikira satu kumpulan.Pemandu dan penumpang dalam sesebuah kereta adalah dikira peserta.
19 Setiap kumpulan ( kereta ) mestilah terdiri daripada sekurang-kurangnya 2 orang peserta dan tidak melebihi
20 4 orang ( dewasa ) .Setiap peserta dikenakan bayaran pendaftaran sepertimana yang dinyatakan dalam borang penyertaan.
21 3 Peserta dalam sesebuah kumpulan mesti mendaftarkan nama kumpulan masing-masing mengikut kesesuaian.
22 4 Pengembaraan berkereta ini bukanlah satu perlumbaan dan semua peraturan traffik hendaklah dipatuhi.Penganjur
23 tidak bertanggung jawab jika peserta disaman,kemalangan atau kehilangan nyawa sepanjang pengembaraan ini.
24 5 Semua peserta hendaklah mempunyai taraf kesihatan yang baik dan tidak menghidapi sebarang penyakit yang
25 boleh mempengaruhi keadaan pemanduan.
26 6 Pemandu kenderaan hendaklah mempunyai lesen memandu yang sah dan kenderaan yang di daftarkan untuk
27 penyertaan juga hendaklah mempunyai cukai jalan dan insuran yang belum tamat tempoh.
28 7 Markah akan diberi untuk setiap jawapan yang betul dan kumpulan yang memperolehi markah tertinggi akan diumumkan sebagai
29 pemenang.Jika terdapat markah yang sama,pemenang diadili melalui harta karun yang betul,masa yang diambil dan jumlah peserta .
30 8 Keputusan pengadil adalah muktamad dan sebarang rayuan serta bantahan tidak akan dilayan.
31 9 Sebarang perubahan peraturan,pembayaran atau maklumat yang diberikan pada sessi taklimat perlu dipatuhi oleh setiap peserta.
32 Sila bawa pen,alat pemadam,hard board(papan@alas untuk menulis,mesin kira,kamus (jika perlu) sebagai rujukan kumpulan anda.
33 10 Semua peserta(penumpang,pemandu) dalam setiap kenderaan mesti didaftarkan di dalam borang yang disediakan dan pendaftaran
34 disaat akhir tidak dilayan.Kumpulan yang membawa peserta tanpa mendaftar secara automatik terbatal penyertaannya.
35 Pihak penganjur tidak akan menanggung segala makan minum,cenderahati serta kemudahan lain bagi yang tidak mendaftar.
36 11 Semua perbelanjaan persendirian,petrol dan tol sepanjang perjalanan pengembaraan ke destinasi ditanggung oleh para peserta
37 sendiri.Pihak penganjur membiayai jamuan makan tengahari,hadiah dan cenderahati sahaja.
38 12 Setiap borang penyertaan mestilah lengkap beserta bayaran pendaftaran bagi setiap peserta yang akan menyertai pencarian
39 harta karun ini.Sebarang perubahan peserta di saat-saat akhir tidak akan dilayan. Borang boleh di fax kepada 06-7625331
40 13 Soalan,panduan laluan (tulips) serta minuman ringan akan diberikan sebaik saja peserta akan memulakan perjalanan dari tempat
41 perlepasan iaitu di Perkarangan Wisma Negeri,Seremban.Isikan nama ahli kumpulan anda dan ikut arahan yang diberikan.
42 Pastikan peserta menjawab semua soalan dan rahsiakan dari kumpulan lain.
43 14 Sebarang pertanyaan,bayaran serta penyerahan borang hendaklah berhubung terus kepada Urusetia:
44
45 1) Mohd Rosly Abd Jalil (019 6526265)
46 2) Ismanizam Yahaya (019 6616765)
47 atau email : afqmotorsports@yahoo.com.my
48 website : http://www.afq2u.com
49 3) Mohd Amin Abdul Jalil, Pengerusi Biro Sukan, Kelab Akhbar Negeri Sembilan (013-3944978)
50
51 Bayaran: Sebuah Kereta / Kenderaan : RM 200 (Ringgit Malaysia Dua Ratus Sahaja) / 4 orang
52
53 Bayaran boleh dibuat dengan bank in dan simpan slip bayaran sebagai bukti ke akaun berikut :
54 Bank : CIMB No akaun : 05060020379050 (AFQ Enterprise)
55 Bank : Maybank No akaun : 105019787813 (Mohd Rosly Abd Jalil)
BORANG
A B C D E F G H I
1 KEMBARA AMAL PELANCUNGAN NEGERI SEMBILAN 2008
2 (PENCARIAN HARTA KARUN BERKENDERAAN)
3
4 BORANG PENYERTAAN NO PENDAFTARAN KENDERAAN(PLAT) :
5
6 KATEGORI: TERBUKA / *TERTUTUP NAMA KUMPULAN :
7 *Tertutup: Media serta jemputan media Negeri Sembilan
8 PEMANDU
9
10 NAMA PENUH : NO K/P :
11
12 ALAMAT :
13
14 TEL @ HP :
15
16 JURU PANDU
17
18 NAMA PENUH : NO K/P :
19
20 ALAMAT :
21
22 TEL @ HP :
23
24 PENUMPANG 1
25
26 NAMA PENUH : NO K/P :
27
28 ALAMAT :
29
30 TEL @ HP :
31
32 PENUMPANG 2
33
34 NAMA PENUH : NO K/P :
35
36 ALAMAT :
37
38 TEL @ HP :
39
40 PERAKUAN PESERTA
41
42 " Bahawasanya saya bersetuju untuk mengikuti pengembaraan mencari harta karun anjuran Kelab Akhbar
43 Negeri Sembilan (KELANA) yang akan diadakan pada 17 Ogos 2008 dan akan mematuhi segala peraturan
44 jalanraya yang telah ditetapkan oleh pihak berkuasa.Jika berlaku sebarang kemalangan,kehilangan nyawa,
45 kecederaan semasa program ini berlangsung, saya dan ahli keluarga tidak akan mengambil sebarang tindakan
46 mahkamah atau undang-undang ke atas penganjur mahupun penyelaras aktiviti ini.
47
48 Tandatangan Pemandu atau Wakil Kumpulan :…………………………………. No K/P :……………………....
49 ( Nama Penuh : )
50 Tarikh :………………………
51 Pastikan borang yang telah lengkap diisi perlu dihantar ke meja urusetia berserta bayaran selewat-lewatnya 4 hari sebelum program bermula.
PERSIAPAN
A B C D E F G H I
1 KEMBARA AMAL PELANCUNGAN NEGERI SEMBILAN 2008
2 (PENCARIAN HARTA KARUN BERKENDERAAN)
3
4 Tahniah !!! Anda bertuah kerana terpilih menyertai pengembaraan mencari harta karun buat julung
5 kali di adakan. Pastikan anda,rakan serta ahli kumpulan anda dalam keadaan sihat dan mampu
6 mengikuti pengembaraan menarik ini.Pastikan anda mengikuti arahan dibawah !!!
7
8 APA YANG PERLU ANDA BUAT.
9
10 1. Kenderaan anda mesti dalam keadaan 100% sempurna.Servis terlebih dahulu jika perlu.
11 2. Pastikan anda berada di tempat permulaan di Perkarangan Wisma Negeri,Seremban,Negeri
12 Sembilan pada 17/08/08 (Ahad)sebelum jam 7.30 pagi
13 3. Tampal pelekat yang diberi. Pamirkan dengan jelas dikedua-dua belah pintu hadapan kereta.
14 4. Susun kenderaan anda dengan teratur setiap masa walau dimana anda berhenti.
15 5. Dengar serta fahami taklimat,penerangan serta arahan yang diberi oleh pihak Marshall.
16 6. Bawa pakaian tambahan,wang saku untuk perbelanjaan serta keperluan persendirian.
17 7. Bawa kenderaan anda dengan berhati-hati,cermat dan fahami pelan laluan yang diberi.
18 8. Bawa semua aturcara,peraturan serta pelan perjalanan untuk memudahkan anda.
19 9. Bincang sesama rakan dalam kumpulan anda dan rahsiakan jawapan dari kumpulan lain.
20 10. Pastikan anda menekan speedometer kereta anda ke tanda '0' sebaik sahaja bermulanya
21 perjalanan anda di tempat perlepasan.
22
23 ANDA JANGAN BUAT
24
25 1. Jangan lewat hadir melebihi 8.00 pagi 17/08/2008 di tempat permulaan di Wisma Negeri,Seremban.
26 2. Jangan berlumba semasa pengembaraan,jangan mabuk atau mengantuk semasa memandu.
27 3. Jangan lupa membawa semua pelan,peraturan dan aturcara pengembaraan ini sepanjang masa.
28 4. Jangan gunakan telefon bimbit semasa memandu dan jangan lupa membawa kamera sendiri.
29 5 Jangan lupa mencari,membeli atau menyediakan HARTA KARUN untuk markah bonus anda.
30 6. Jangan bocorkan jawapan anda kepada kumpulan lain.
31 7. Jangan menghalang kenderaan lain apabila anda berhenti mencari harta karun.
32 8. Jangan lupa mengisi nama kumpulan,nombor plat kenderaan dan di kertas jawapan yang diberi.
33 9. Jangan lupa memastikan kenderaan anda dalam keadaan baik,selamat dan lengkap.
34
35 Sebarang masalah,kekeliruan atau tersesat jalan semasa pengembaraan,sila hubungi : -
36
37 1. Mohd Rosly Abd Jalil - 019 - 6526265
38 2. Ismanizam Yahaya - 019 - 6616765 Hadiah utama wang tunai

lebih dari RM5000!!!!
39
40
41 Selamat mengembara………jumpa disana…………..
42
43
44
45 Pemenang hingga tempat ke 15

setiap kategori
ACARA
A B C D
1 ATURCARA KEMBARA AMAL PELANCUNGAN NEGERI SEMBILAN 2008
2 TARIKH : 17HB. OGOS 2008 (AHAD)
3 MASA : 7.30 PAGI
4 MULA : PERKARANGAN KOMPLEKS KRAF, SEREMBAN N.S
5 TAMAT : PALM SPRING RESORT,PORT DICKSON
6
7 MASA AGENDA CATITAN PENYELARAS
8
9 0700 - Ketibaan AJK bertugas Urusetia
10
11 0730 - 0830 - Pendaftaran peserta ** Taklimat mengenai AFQ Motorsports
12 * Peserta diminta berkumpul di Kawasan perjalanan.
13 Letak Kereta di Perkarangan Kompleks Kraf, ** Penyerahan kertas AFQ Motorsports
14 Seremban soalan.
15
16 0830 - 0900 - Susun Kenderaan Peserta AFQ Motorsports
17
18 0900 - Pelepasan Peserta oleh VIP Jemputan ** Pengembaraan bermula. KELANA
19
20 1400 - 1500 - Makan tengahari di Palm Spring Resort,PD ** Pengembaraan tamat KELANA
21 Sessi Permarkahan
22
23 1530 - 1545 - Persembahan Jawapan & Keputusan Pengiraan Markah AFQ Motorsports
24
25
26 1545 - 1600 - Jemputan VIP,Majlis Penutup,Persembahan, Pengerusi Majlis,Jemputan dan KELANA
27 Penyampaian Hadiah dan Ucapan Persiapan.
28
29 1600 - Aktiviti bebas




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users