Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

To avoid any spamming, we have decided to remove some categories that is no longer being used. Hopefully this would make it easier for compers to focus on the contest info and improve the site loading time.
@  Iswara96 : (25 November 2014 - 04:55 AM) menang hadiah ke-4 Peradian Revive Rev-kan Bola, kalau x silap hadiahnya Baucer Nike RM100. Dengar cite ada yg hantar 3,000 borang tapi masih x menang Hadiah Utama iaitu kete Chevrolet. Agaknya yg menang tu hantar berapa ribu borang?
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:53 PM) Please show your support by visiting this link! Not Spam! http://bit.ly/11yUjas
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:52 PM) Get Free RM25 Credit! http://goo.gl/rtX27j
@  Contest : (21 November 2014 - 02:07 PM) "ZESPRI is amazing because.....”
@  Contest : (21 November 2014 - 02:06 PM) Give me idea, i want join this clogan contest. Want submit 10 entry..haha
@  Iswara96 : (21 November 2014 - 03:44 AM) alhamdulillah. hujan yang berterusan dari jumaat lepas baru reda. mudah2an esok mentari akan bersinar di kuala terengganu.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) tapi hadiahnya menarik 26 hadiah setiap bulan
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) pemenanng dikira berdasrkan mata tertinggi.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:01 PM) tadi ada jumpa borang peraduan darlie kat kedai
@  chopperman : (19 November 2014 - 08:27 PM) hehe...
@  Contest : (19 November 2014 - 05:28 PM) atau lebih senang jangan join perdauan yg jenis macam tu.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:25 PM) tu la.. kalau ada bajet lebih je sesuai nak join yg jenis macam tu.. x la rasa kecewa sangat dan boleh bg2 free je barang2 kat kawan
@  minibot : (19 November 2014 - 05:04 PM) HP contest banyak risiko yer kengkawan.. kalau tak bersedia sure kuciwa.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:02 PM) ooo :)
@  minibot : (19 November 2014 - 05:00 PM) @Contest : nestle yang sambil beramal tu.. heheh takde rezki disitu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:58 PM) berkaitan contest HP tu.. sangat sukar untuk predict berapa banyak pemenang GP hantar.. CHK otai HP pun, contest mamee no. 1 result 17/11 winner dapat no. 3 je..
@  Contest : (19 November 2014 - 04:56 PM) @minibot:  peraduan apa hntar banyak jawapan salah tu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:55 PM) @Contest : untuk aiskrim drumstick tu saya jawab no.1 betul, no.2 salah. semoga geng emenang berjaya. tapi jawapan kena betul dulu. kalau salah macam saya aritu hantar byk pun tak guna.. rezki saya kat tempat lain agaknya.
@  Contest : (19 November 2014 - 04:35 PM) https://www.facebook...elevant_count=1
@  Contest : (19 November 2014 - 04:27 PM) https://www.facebook...52746677759654/
@  Contest : (19 November 2014 - 04:23 PM) Jawapan no.2, betul atau salah?
@  Contest : (19 November 2014 - 04:22 PM) Aiskrim Drumstick contest http://www.nestle.co...contestform.pdf
@  Contest : (19 November 2014 - 04:21 PM) https://www.facebook...8502265/?type=1
@  Contest : (18 November 2014 - 05:54 PM) atau kalau ada jamuan hari jadi, sesuailah beli banyak2 potato chips bg tetamu makan.
@  Contest : (18 November 2014 - 05:52 PM) peraduan tu sesuai untuk tokei kedai makan je,
@  minibot : (18 November 2014 - 05:44 PM) heheh.. betul tu @Contest. susah.. kalau dapat iphone6 je berbaloi, kalau tak berjaya.. mmg makan mamee je la..
@  Contest : (18 November 2014 - 03:45 PM) macam susah je nak menang
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) hadiah utama pun 1 je sehari
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) contest mamee tu pemenang ditentukan berdasarkan mata tertinggi
@  minibot : (18 November 2014 - 02:12 PM) go..go... en. chopp. keep up the grrrreat work maintaining emenang. :D
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) link yang betul https://www.facebook.../mymameemonster
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) Raikan No. 1 Mamee Contest.
https://www.facebook...eemonsterΒ Β klik pada tab Raikan No. 1 Mamee Contest. hadiah sebuah IPhone 6 untuk 100 hari.
@  chopperman : (17 November 2014 - 04:01 PM) tx boon n tx all for the support. :)
@  Boon : (17 November 2014 - 01:16 PM) http://www.ikcontest.com.my
@  Contest : (16 November 2014 - 04:13 PM) Peraduan Beli & mnnang http://belimenang.ep....com/terma.html
@  Iswara96 : (16 November 2014 - 03:33 AM) lega rasa
@  Contest : (15 November 2014 - 08:46 AM) Peraduan SMS & Menang Dutch Lady at Giant http://www.biarbetul...sms_contest.php
@  chopperman : (15 November 2014 - 06:52 AM) Hi guys. We finally fix the login form. Sry for the troubles.
@  Boon : (09 November 2014 - 10:11 PM) http://www.chipsmore.com.my/funhunt/
@  Contest : (08 November 2014 - 10:39 PM) ada umumkan mungkin kita terlepas pandang.. selalunya peraduan yg besar2 diorang umumkan.. hadiah yg kecik je kut yg x umumkan.
@  AFAH4185 : (08 November 2014 - 07:11 PM) selama korang masuk peraduan ni, ada x peraduan yg xde keputusan pemenangnya. Aku rasa ada beberapa peraduan yang aku masuk rasanya x umum2kan pun pemenangnya. Perlu x ada satu badan bebas / khas sebagai pemantau dalam peraduan ini. ianya bagi mengelakkan penipuan dikalangan peminat2 peraduan ini. setuju tak?
@  Contest : (08 November 2014 - 07:09 AM) Peraduan dimana kau peraduan.. peraduan dah kurang sekarang ni. :sick:
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:35 PM) Power of Vaseline Contest! http://bit.ly/VaselinePowerContest
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:33 PM) Kiss Me Malaysia Selfie Contest! http://goo.gl/XlgJKS
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:32 PM) iProperty People's Choice Awards 2014 Contest! http://bit.ly/iPropPCA2014
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:30 PM) Firefly 'Count the Aircraft' Contest! http://www.fireflyz....nt-the-aircraft
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:29 PM) TGIF Contest! http://bit.ly/1zdxcas
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:23 PM) Please lend your support by clicking http://bit.ly/11yUjas (not spam)
Thank you!
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:23 PM) Please lend your support by clicking bit.ly/11yUjas (not spam)
Thank you!
@  shahida : (27 October 2014 - 07:13 AM) salam... selamat pagi kawan2 semua... Lama tak boleh nak masuk forum... opis blok....
@  Contest : (26 October 2014 - 10:10 PM) http://www.nestle.co...contestform.pdf
@  Contest : (26 October 2014 - 09:53 PM) 30 november
@  AFAH4185 : (26 October 2014 - 03:15 PM) bila tarikh tutup mat kool tu. bleh gak cuba.... jemu dah mkn magnum je.
@  Contest : (26 October 2014 - 12:42 PM) lepas jumpa stick yang tulis 'mat kool' tu kemudian stick tu perlu hantar pulak.. dan  lepas hantar, stick tu, baru diberikan no. siri untuk menentukan pemenang..
@  Contest : (26 October 2014 - 12:39 PM) mat kool pun macam payah gak nak menang..
@  minibot : (26 October 2014 - 10:11 AM) me nak cuba mat kool. mana la tau dapat ps4 lagi beharga dari emas 1g tu.. hehehe.. ( my personal opinion yer tuan puan.)
@  minibot : (26 October 2014 - 10:05 AM) hello afah4185. gold coin lum rezki lg. tapi bila dapat tahu gold coin nyer hanya 1g terus tawar hati. rasa cam tak berbaloi kalau setakat nak dapat gold coin. emmm.. anyway gud luck.
@  AFAH4185 : (25 October 2014 - 05:39 PM) hi minibot. TQ atas jwpn. highest score aku pun cmtu gak. dh masuk games ke empat dh ni. jenuh dah mkn aiskrim. rasa nk mengatasi 4550 tu susah gak. Gold coin ada dpt x minibot. Takat ni aku x dpt gi.
@  Contest : (24 October 2014 - 10:47 AM) http://www.kopikomalaysia.com/
@  Contest : (24 October 2014 - 01:23 AM) slogan + hadiah wang tunai RM100 2x setiap hari http://www.zespri.co...iveaway-how.asp
@  Contest : (24 October 2014 - 01:22 AM) http://www.zespri.co...iveaway-how.asp
@  zuss : (23 October 2014 - 12:37 PM) https://www.facebook...?type=1
@  minibot : (23 October 2014 - 08:26 AM) sesaper yang finalis tu, bleh share jawapan anda disini. tq
@  minibot : (23 October 2014 - 08:25 AM) Results "Pilihan Bijak, Kesihatan Dijamin - Southernlion. http://southernlion....4_finalist.html
@  minibot : (23 October 2014 - 08:23 AM) hi afah4185. for markah tertinggi me got 4550 point but still not enough. me think you need to have the bonus 1000 (first time player) and use the facebook friend help. hope this membantu.
@  AFAH4185 : (21 October 2014 - 10:34 PM) sape de masuk magnum gold. brape markah highest korang.
@  zuss : (20 October 2014 - 11:08 AM) https://www.facebook...411987818892742
@  zuss : (20 October 2014 - 11:06 AM) http://mbg.com.my/MB...in-contest.html
@  zuss : (20 October 2014 - 11:05 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (20 October 2014 - 11:04 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (20 October 2014 - 11:03 AM) http://www.recycle-e...estLanding.aspx
@  zuss : (20 October 2014 - 11:02 AM) https://www.facebook...?type=1
@  Iswara96 : (20 October 2014 - 05:36 AM) Dah nak masuk hujung tahun biasanya takda peraduan gan hadiah besar. Ini jangkaan saya aje. Kena buat persediaan tuk tahun baru mungkin ada hadiah besar. In shaa Allah.
@  Contest : (19 October 2014 - 12:28 AM) share peraduan hadiah wang tunai please.. :biggrin:
@  magna_imperial : (13 October 2014 - 04:03 PM) Get free points to redeem free gifts! http://www.whohaa.co...?referral=51141
@  magna_imperial : (13 October 2014 - 04:01 PM) Get free RM25 credits! http://goo.gl/rtX27j
@  matperaduan : (10 October 2014 - 04:26 PM) Win an iPad Air http://bit.ly/mygravyt
@  Contest : (10 October 2014 - 02:07 PM) http://www.moe.gov.m...an-view?id=4446
@  zuss : (02 October 2014 - 04:18 PM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (02 October 2014 - 06:46 AM) https://www.facebook...cbeauty?fref=ts
@  Contest : (01 October 2014 - 07:47 AM) http://igemconferenc...my-green-ideas/
@  Contest : (29 September 2014 - 12:20 PM) dah beli 5 pek Dutch lady 1kg, Lima2 xde logo DL..
@  zuss : (29 September 2014 - 07:41 AM) https://www.facebook...846808008662927
@  zuss : (29 September 2014 - 07:37 AM) https://www.facebook...RedBullMalaysia
@  Contest : (29 September 2014 - 04:07 AM) x perlu borang, submit online je kat website dia.. kemudian simpan resit pembelian RM80 dan keatas.
@  chopperman : (28 September 2014 - 09:06 PM) jom cari borang kat kedai tu, contest
@  Contest : (27 September 2014 - 06:21 PM) semoga menang 10k.. :money:  :money:
@  zuss : (27 September 2014 - 02:19 PM) bagus lah u x mata duitan...kurang 1 saingan  :laugh:
@  Contest : (26 September 2014 - 07:57 PM) @zuss produk ni lain macam pulak, nak lalu dekat kedai dia pun dah segan. :lolu:
@  zuss : (26 September 2014 - 03:57 PM) @Contest....sini ada contest hadiah cash...tp u guna ke produk dia?  :biggrin:  https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (26 September 2014 - 03:51 PM) nestle ada kontes kt giant...pop rm35....hadiah shopping spree..
@  Contest : (26 September 2014 - 10:59 AM) x jadi join peraduan tu..huhu
@  chopperman : (26 September 2014 - 09:13 AM) nope.. biasa org jual cash voucher tu dgn org lain.. so baru dpt tunai.. hehe
@  Contest : (26 September 2014 - 08:18 AM) cash vuacher tu boleh tukar dengan wang tunai ke?
@  zuss : (25 September 2014 - 10:02 PM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (25 September 2014 - 10:01 PM) https://www.facebook...626272830774426
@  Contest : (22 September 2014 - 02:52 PM) tu susu untuk kanak-kanak la..kalau minum satg mana tau asyik tidur je nanti..haha
@  chopperman : (22 September 2014 - 02:09 PM) minum susu anda jadi sihat dan kuat!
@  zuss : (22 September 2014 - 07:44 AM) jual balik susu tu kt kwn2 yg ada anak kecil ..
@  Contest : (21 September 2014 - 10:58 PM) xde ke peraduan yang best yg tawarkan hadiah wang tunai.. ingat nak join promosi ducth lady tu, tapi nanti beli susu tu xtau nak buat apa pulak.. dah la susu untuk budak2..

Photo
- - - - -

[TREASURE HUNT] KEMBARA AMAL PELANCONGAN NEGERI SEMBILAN 2008


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 longlivemusic

longlivemusic

    Fellowship Comper

  • Exclusive Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,139 posts

Posted 14 August 2008 - 12:13 PM

Posted Image[attachment=0]0.JPG[/attachment]

TITLE: [TREASURE HUNT] KEMBARA AMAL PELANCONGAN NEGERI SEMBILAN 2008
PRIZE: Refer ad
DEADLINE: Before 17 August 2008
WEBSITE/URL: http://afq2u.com/

DESCRIPTION:
SYARAT
A B C D E F G H I J
1
2
3 KEMBARA AMAL PELANCONGAN NEGERI SEMBILAN 2008
4 (PENCARIAN HARTA KARUN BERKENDERAAN)
5 ANJURAN : KELAB AKHBAR NEGERI SEMBILAN (KELANA) DENGAN KERJASAMA
6 KERAJAAN NEGERI SEMBILAN, EXXONMOBIL DAN TOURISM MALAYSIA
7 TARIKH : 17 Ogos 2008 (Ahad)
8 TEMPAT BERKUMPUL : Perkarangan Kompleks Kraf Seremban, Negeri Sembilan Darul Khusus
9 MASA PENDAFTARAN : Bermula jam 7:30 pagi
10 MASA PERLEPASAN : Bermula jam 9.00 pagi
11 LALUAN : Seremban ~ Port Dickson
12 JARAK LALUAN : 80 kilometer (Anggaran)
13
14 SYARAT -SYARAT DAN PERATURAN YANG PERLU DIPATUHI OLEH SETIAP PESERTA
15
16 1 Peserta mestilah berumur 18 tahun keatas dan terbuka kepada semua Pemilik Kereta,Van,MPV dan sebagainya.
17 (Kanak-Kanak tidak digalakkan menyertai aktiviti ini).
18 2 Sebuah kereta dikira satu kumpulan.Pemandu dan penumpang dalam sesebuah kereta adalah dikira peserta.
19 Setiap kumpulan ( kereta ) mestilah terdiri daripada sekurang-kurangnya 2 orang peserta dan tidak melebihi
20 4 orang ( dewasa ) .Setiap peserta dikenakan bayaran pendaftaran sepertimana yang dinyatakan dalam borang penyertaan.
21 3 Peserta dalam sesebuah kumpulan mesti mendaftarkan nama kumpulan masing-masing mengikut kesesuaian.
22 4 Pengembaraan berkereta ini bukanlah satu perlumbaan dan semua peraturan traffik hendaklah dipatuhi.Penganjur
23 tidak bertanggung jawab jika peserta disaman,kemalangan atau kehilangan nyawa sepanjang pengembaraan ini.
24 5 Semua peserta hendaklah mempunyai taraf kesihatan yang baik dan tidak menghidapi sebarang penyakit yang
25 boleh mempengaruhi keadaan pemanduan.
26 6 Pemandu kenderaan hendaklah mempunyai lesen memandu yang sah dan kenderaan yang di daftarkan untuk
27 penyertaan juga hendaklah mempunyai cukai jalan dan insuran yang belum tamat tempoh.
28 7 Markah akan diberi untuk setiap jawapan yang betul dan kumpulan yang memperolehi markah tertinggi akan diumumkan sebagai
29 pemenang.Jika terdapat markah yang sama,pemenang diadili melalui harta karun yang betul,masa yang diambil dan jumlah peserta .
30 8 Keputusan pengadil adalah muktamad dan sebarang rayuan serta bantahan tidak akan dilayan.
31 9 Sebarang perubahan peraturan,pembayaran atau maklumat yang diberikan pada sessi taklimat perlu dipatuhi oleh setiap peserta.
32 Sila bawa pen,alat pemadam,hard board(papan@alas untuk menulis,mesin kira,kamus (jika perlu) sebagai rujukan kumpulan anda.
33 10 Semua peserta(penumpang,pemandu) dalam setiap kenderaan mesti didaftarkan di dalam borang yang disediakan dan pendaftaran
34 disaat akhir tidak dilayan.Kumpulan yang membawa peserta tanpa mendaftar secara automatik terbatal penyertaannya.
35 Pihak penganjur tidak akan menanggung segala makan minum,cenderahati serta kemudahan lain bagi yang tidak mendaftar.
36 11 Semua perbelanjaan persendirian,petrol dan tol sepanjang perjalanan pengembaraan ke destinasi ditanggung oleh para peserta
37 sendiri.Pihak penganjur membiayai jamuan makan tengahari,hadiah dan cenderahati sahaja.
38 12 Setiap borang penyertaan mestilah lengkap beserta bayaran pendaftaran bagi setiap peserta yang akan menyertai pencarian
39 harta karun ini.Sebarang perubahan peserta di saat-saat akhir tidak akan dilayan. Borang boleh di fax kepada 06-7625331
40 13 Soalan,panduan laluan (tulips) serta minuman ringan akan diberikan sebaik saja peserta akan memulakan perjalanan dari tempat
41 perlepasan iaitu di Perkarangan Wisma Negeri,Seremban.Isikan nama ahli kumpulan anda dan ikut arahan yang diberikan.
42 Pastikan peserta menjawab semua soalan dan rahsiakan dari kumpulan lain.
43 14 Sebarang pertanyaan,bayaran serta penyerahan borang hendaklah berhubung terus kepada Urusetia:
44
45 1) Mohd Rosly Abd Jalil (019 6526265)
46 2) Ismanizam Yahaya (019 6616765)
47 atau email : afqmotorsports@yahoo.com.my
48 website : http://www.afq2u.com
49 3) Mohd Amin Abdul Jalil, Pengerusi Biro Sukan, Kelab Akhbar Negeri Sembilan (013-3944978)
50
51 Bayaran: Sebuah Kereta / Kenderaan : RM 200 (Ringgit Malaysia Dua Ratus Sahaja) / 4 orang
52
53 Bayaran boleh dibuat dengan bank in dan simpan slip bayaran sebagai bukti ke akaun berikut :
54 Bank : CIMB No akaun : 05060020379050 (AFQ Enterprise)
55 Bank : Maybank No akaun : 105019787813 (Mohd Rosly Abd Jalil)
BORANG
A B C D E F G H I
1 KEMBARA AMAL PELANCUNGAN NEGERI SEMBILAN 2008
2 (PENCARIAN HARTA KARUN BERKENDERAAN)
3
4 BORANG PENYERTAAN NO PENDAFTARAN KENDERAAN(PLAT) :
5
6 KATEGORI: TERBUKA / *TERTUTUP NAMA KUMPULAN :
7 *Tertutup: Media serta jemputan media Negeri Sembilan
8 PEMANDU
9
10 NAMA PENUH : NO K/P :
11
12 ALAMAT :
13
14 TEL @ HP :
15
16 JURU PANDU
17
18 NAMA PENUH : NO K/P :
19
20 ALAMAT :
21
22 TEL @ HP :
23
24 PENUMPANG 1
25
26 NAMA PENUH : NO K/P :
27
28 ALAMAT :
29
30 TEL @ HP :
31
32 PENUMPANG 2
33
34 NAMA PENUH : NO K/P :
35
36 ALAMAT :
37
38 TEL @ HP :
39
40 PERAKUAN PESERTA
41
42 " Bahawasanya saya bersetuju untuk mengikuti pengembaraan mencari harta karun anjuran Kelab Akhbar
43 Negeri Sembilan (KELANA) yang akan diadakan pada 17 Ogos 2008 dan akan mematuhi segala peraturan
44 jalanraya yang telah ditetapkan oleh pihak berkuasa.Jika berlaku sebarang kemalangan,kehilangan nyawa,
45 kecederaan semasa program ini berlangsung, saya dan ahli keluarga tidak akan mengambil sebarang tindakan
46 mahkamah atau undang-undang ke atas penganjur mahupun penyelaras aktiviti ini.
47
48 Tandatangan Pemandu atau Wakil Kumpulan :…………………………………. No K/P :……………………....
49 ( Nama Penuh : )
50 Tarikh :………………………
51 Pastikan borang yang telah lengkap diisi perlu dihantar ke meja urusetia berserta bayaran selewat-lewatnya 4 hari sebelum program bermula.
PERSIAPAN
A B C D E F G H I
1 KEMBARA AMAL PELANCUNGAN NEGERI SEMBILAN 2008
2 (PENCARIAN HARTA KARUN BERKENDERAAN)
3
4 Tahniah !!! Anda bertuah kerana terpilih menyertai pengembaraan mencari harta karun buat julung
5 kali di adakan. Pastikan anda,rakan serta ahli kumpulan anda dalam keadaan sihat dan mampu
6 mengikuti pengembaraan menarik ini.Pastikan anda mengikuti arahan dibawah !!!
7
8 APA YANG PERLU ANDA BUAT.
9
10 1. Kenderaan anda mesti dalam keadaan 100% sempurna.Servis terlebih dahulu jika perlu.
11 2. Pastikan anda berada di tempat permulaan di Perkarangan Wisma Negeri,Seremban,Negeri
12 Sembilan pada 17/08/08 (Ahad)sebelum jam 7.30 pagi
13 3. Tampal pelekat yang diberi. Pamirkan dengan jelas dikedua-dua belah pintu hadapan kereta.
14 4. Susun kenderaan anda dengan teratur setiap masa walau dimana anda berhenti.
15 5. Dengar serta fahami taklimat,penerangan serta arahan yang diberi oleh pihak Marshall.
16 6. Bawa pakaian tambahan,wang saku untuk perbelanjaan serta keperluan persendirian.
17 7. Bawa kenderaan anda dengan berhati-hati,cermat dan fahami pelan laluan yang diberi.
18 8. Bawa semua aturcara,peraturan serta pelan perjalanan untuk memudahkan anda.
19 9. Bincang sesama rakan dalam kumpulan anda dan rahsiakan jawapan dari kumpulan lain.
20 10. Pastikan anda menekan speedometer kereta anda ke tanda '0' sebaik sahaja bermulanya
21 perjalanan anda di tempat perlepasan.
22
23 ANDA JANGAN BUAT
24
25 1. Jangan lewat hadir melebihi 8.00 pagi 17/08/2008 di tempat permulaan di Wisma Negeri,Seremban.
26 2. Jangan berlumba semasa pengembaraan,jangan mabuk atau mengantuk semasa memandu.
27 3. Jangan lupa membawa semua pelan,peraturan dan aturcara pengembaraan ini sepanjang masa.
28 4. Jangan gunakan telefon bimbit semasa memandu dan jangan lupa membawa kamera sendiri.
29 5 Jangan lupa mencari,membeli atau menyediakan HARTA KARUN untuk markah bonus anda.
30 6. Jangan bocorkan jawapan anda kepada kumpulan lain.
31 7. Jangan menghalang kenderaan lain apabila anda berhenti mencari harta karun.
32 8. Jangan lupa mengisi nama kumpulan,nombor plat kenderaan dan di kertas jawapan yang diberi.
33 9. Jangan lupa memastikan kenderaan anda dalam keadaan baik,selamat dan lengkap.
34
35 Sebarang masalah,kekeliruan atau tersesat jalan semasa pengembaraan,sila hubungi : -
36
37 1. Mohd Rosly Abd Jalil - 019 - 6526265
38 2. Ismanizam Yahaya - 019 - 6616765 Hadiah utama wang tunai

lebih dari RM5000!!!!
39
40
41 Selamat mengembara………jumpa disana…………..
42
43
44
45 Pemenang hingga tempat ke 15

setiap kategori
ACARA
A B C D
1 ATURCARA KEMBARA AMAL PELANCUNGAN NEGERI SEMBILAN 2008
2 TARIKH : 17HB. OGOS 2008 (AHAD)
3 MASA : 7.30 PAGI
4 MULA : PERKARANGAN KOMPLEKS KRAF, SEREMBAN N.S
5 TAMAT : PALM SPRING RESORT,PORT DICKSON
6
7 MASA AGENDA CATITAN PENYELARAS
8
9 0700 - Ketibaan AJK bertugas Urusetia
10
11 0730 - 0830 - Pendaftaran peserta ** Taklimat mengenai AFQ Motorsports
12 * Peserta diminta berkumpul di Kawasan perjalanan.
13 Letak Kereta di Perkarangan Kompleks Kraf, ** Penyerahan kertas AFQ Motorsports
14 Seremban soalan.
15
16 0830 - 0900 - Susun Kenderaan Peserta AFQ Motorsports
17
18 0900 - Pelepasan Peserta oleh VIP Jemputan ** Pengembaraan bermula. KELANA
19
20 1400 - 1500 - Makan tengahari di Palm Spring Resort,PD ** Pengembaraan tamat KELANA
21 Sessi Permarkahan
22
23 1530 - 1545 - Persembahan Jawapan & Keputusan Pengiraan Markah AFQ Motorsports
24
25
26 1545 - 1600 - Jemputan VIP,Majlis Penutup,Persembahan, Pengerusi Majlis,Jemputan dan KELANA
27 Penyampaian Hadiah dan Ucapan Persiapan.
28
29 1600 - Aktiviti bebas




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users