Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

To avoid any spamming, we have decided to remove some categories that is no longer being used. Hopefully this would make it easier for compers to focus on the contest info and improve the site loading time.
@  AzizMostafa : (30 January 2015 - 01:20 PM) Kenapa orang Melayu tak bizniz-minded?! http://www.salehsalmie.com/
@  AzizMostafa : (30 January 2015 - 01:16 PM) Well! Which is better? Getting Wang tunai for a while or buat duit dengan Qalambartar, tanpa pejabat, tanapa Pekerja?!
@  Contest : (30 January 2015 - 12:59 PM) @ AzizMostafa Not understand what you mean ? :sad:
@  AzizMostafa : (29 January 2015 - 06:32 PM) Well Contest!  Give someone a fish, and we feed him only for a day; teach him how to fish and he feeds himself forever?
http://www.emenang.c...n-minds-hearts/
@  AzizMostafa : (29 January 2015 - 06:30 PM) Well Contest!
http://www.emenang.c...n-minds-hearts/
@  Contest : (29 January 2015 - 05:03 PM) @AzizMostafa Kalau ada hadiah wang tunai, saya berminat untuk sertai .. :biggrin:  :biggrin:  :money:
@  AzizMostafa : (29 January 2015 - 01:15 PM)

جوم ماسوق ڤرتنديڠن فوتوݢرافي جاوي "ممبورو ڤاڤن تندا جاوي". هديه مناريق دسدياکن. واهاي ڤمينت ستيا توليسن جاوي، جوم سرتاي ڤرتنديڠن اين http://www.emenang.c...enang-jawiware/

@  AzizMostafa : (29 January 2015 - 12:49 PM) Jom Masuk Pertandingan Fotografi Jawi "Memburu Papan Tanda Jawi". Hadiah menarik disediakan. Wahai peminat setia tulisan Jawi, jom sertai pertandingan ini. http://www.emenang.c...enang-jawiware/
@  magna_imperial : (27 January 2015 - 11:38 AM) To Admin: Please warn or ban users who copy & paste other user's contest link
@  liyanairah : (26 January 2015 - 11:11 PM) sbnrny tak faham contest iphone tu... haha
@  liyanairah : (26 January 2015 - 11:05 PM) klik klik klik :bbq: :mom: http://www.dealhero....way/?lucky=6499
@  liyanairah : (26 January 2015 - 10:57 PM) Iphone6 & Samsung Chromebook Lucky Draw Contest! http://www.dealhero....way/?lucky=3351
@  Iswara96 : (26 January 2015 - 04:52 AM) Menang hadiah saguhati Peraduan Minum & Menang@Mydin anjuran Permanis Sandiland. Tak bestnya terpaksa gi KL utk collect hadiah "Man Utd Key Chain". Memang tak berbaloi, kalau ada yg berminat boleh contact saya.
@  matperaduan : (23 January 2015 - 08:05 AM) Win an iPhone6. No purchase required to enter or win - http://bit.ly/dealhero
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 05:29 PM) Earn free side income easily! http://bit.ly/1wayqws
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 05:25 PM) Win RM1,500 Ultimate Shopping Spree! http://blog.applecru...ree/?lucky=2995
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 05:24 PM) Win a Stephen Joseph Nap Mat worth RM179! http://blog.applecru...179/?lucky=2993
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 04:32 PM) Iphone6 & Samsung Chromebook Lucky Draw Contest! http://www.dealhero....way/?lucky=3351
@  magna_imperial : (19 January 2015 - 04:26 PM) Iphone6 & Samsung Chromebook Lucky Draw Contest! http://www.dealhero....way/?lucky=3348
@  nanahana : (19 January 2015 - 09:24 AM) tq @Contest! sy pun terfikir mcm tu..tp still terfikir ada kemungkinan dia nk buat trick question. hehee
@  Contest : (17 January 2015 - 03:46 PM) saya buat betul, sebab 5 hadiah harian. kalau 49 hari 245 hadiah
@  nanahana : (17 January 2015 - 08:25 AM) salam..nak tanya siapa yg dah hantar contest nestle 8 prosperity..soalan no.2 tu jawapan BETUL ke SALAH? setiap hari or 49 hari? tricky.. tq!
@  Iswara96 : (15 January 2015 - 02:06 AM) @joji. In Shaa Allah. Petang tadi baru dpt borang. Mungkin minggu depan baru leh hantar. Saya pun nak menang gak. Rezki awal tahun. In Shaa Allah.
@  joji : (14 January 2015 - 05:58 PM) @iswara96, baru td g pos form untuk contest Nestle tu... hope permulaan tahun ni , menang la  :angel:
@  Iswara96 : (14 January 2015 - 01:16 AM) hadiah tunai RM888.00 utk 5 org selama 49 hari dr Nestle. http://www.nestle.com.my
@  AzizMostafa : (11 January 2015 - 02:35 PM) Photographers! Snap @ Win http://www.emenang.c...enang-jawiware/
@  Iswara96 : (11 January 2015 - 04:02 AM) haha. thanks
@  Ryanx : (10 January 2015 - 01:50 PM) Answer : true, propionibacterium and 8
@  Ryanx : (10 January 2015 - 01:47 PM) http://a.pgtb.me/jjW...try_id=82068875
@  AzizMostafa : (05 January 2015 - 09:44 PM) Selamat tahun baru http://www.emenang.c...enang-jawiware/
@  Iswara96 : (05 January 2015 - 03:52 AM) Selamat tahun baru
@  Ryanx : (28 December 2014 - 01:07 PM) http://www.tourradar...cYXEDUf45WvJRYg
@  Ryanx : (28 December 2014 - 12:35 PM) http://a.pgtb.me/Q3n...try_id=81316251
@  Ryanx : (28 December 2014 - 09:53 AM) http://handground.com/?ref=d86c147835
@  Iswara96 : (28 December 2014 - 03:59 AM) Menang petrol percuma dari shell dgn setiap pembelian RM30.00. http://www.shell.com.my
@  Contest : (25 December 2014 - 12:35 PM) @ AFAH4185 TQ :)
@  AFAH4185 : (25 December 2014 - 11:05 AM) ok.... bdasarkan pengalaman aku sbg pembuat slogan, penggunaan koma ni adalah dibenarkan dan x dikira sbg 1 patah pkataan.
@  Contest : (24 December 2014 - 01:55 PM) nak tanya, kalau buat slogan boleh ada (,)- koma tak.. dan kalau dibenarkan adakah (,) -->koma) ttu dikira sebagai patah perkataan.
@  magna_imperial : (19 December 2014 - 03:09 PM) Join for free, earn points & redeem free voucher/item! http://vaseline.woop...l?friend=184042
@  magna_imperial : (19 December 2014 - 03:06 PM) Join for free, earn points, & redeem free vouchers! http://umobile.woop.my/?friend=179823
@  magna_imperial : (18 December 2014 - 11:50 AM) Join for free, earn points & redeem free item/voucher! http://www.whohaa.co...?referral=51141
@  magna_imperial : (18 December 2014 - 11:47 AM) Join for free, earn points & redeem free item/voucher! http://joy.woop.my?fd=186245
@  Contest : (15 December 2014 - 03:20 AM) https://www.liptonic...x.php/app/prize
@  Iswara96 : (12 December 2014 - 03:52 AM) Tahniah Harimau Malaya. Moga edisi kali ini Malaysia juara Piala AFF Suzuki 2014. In Shaa Allah.
@  Contest : (09 December 2014 - 04:39 AM) https://www.facebook...49692221?ref=ts
@  minibot : (06 December 2014 - 09:26 AM) ok.. nie menang keta tak yah HP. http://www.mymesra.c...t_PETRONAS.aspx
@  Contest : (05 December 2014 - 08:03 PM) Red Bull highest purchase lah pulak, x best la cam ni..huhu
@  Iswara96 : (05 December 2014 - 03:37 AM) Red Bull menawarlan hadiah kereta Volkswagon Polo disamping hadiah mingguan. http://www.redbull.com.my
@  magna_imperial : (28 November 2014 - 04:00 PM) Salam sejahtera, tolong beri sokongan dengan klik ini, http://goo.gl/MKZETF (bukan SPAM/VIRUS)...Terima kasih!
@  zuss : (28 November 2014 - 12:03 PM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (28 November 2014 - 12:02 PM) https://www.facebook...?type=1
@  AFAH4185 : (27 November 2014 - 10:03 PM) magnum gold per citer. cmne nk tau tersenarai ke x dlm 20 finalist tu.
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) lol.. sendiri tanya, sendiri jawap, haha
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) https://www.facebook...152733023422265
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) ok dah dapat jawapan dia dah..https://www.facebook.com/NestleDrumstick/photos/pb.213756947264.-2207520000.1416917785./10152733023422265/?type=3&src=https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10666015_10152733023422265_5415256365492238027_n.jpg?oh=c73a0e907760bb18819022b126f04a7c&oe=54D8B8AD&__gda__=1426866713_4f3dd90dee3a8e5c54dba80fa03025b1&size=851,315&fbid=10152733023422265
@  Contest : (25 November 2014 - 08:15 PM) *paccking yang baru ni
@  Contest : (25 November 2014 - 08:14 PM) nak tanya Aiskrim Drumstick vanilla packing dia warna biru tau kuning
@  Contest : (25 November 2014 - 12:56 PM) yg lagi 2 pemenang tu dipilih secara rawak, (lucky draw)
@  Contest : (25 November 2014 - 12:55 PM) pemenangg yang highest tu tu mungkin diorang spend 20k atau 30k.
@  Contest : (25 November 2014 - 12:53 PM) Harga Chevrolet Sonic Hatchback RM78,888 http://www.chevrolet...sonic-hatchback
@  Contest : (25 November 2014 - 12:51 PM) orang yng menang hadiah utama tu mungkin dia beli banyak2 time bulan posa ritu, pastu bg sedara , keluarga dia minum..hehe
@  Contest : (25 November 2014 - 12:49 PM) contoh: 1 botol air revive katakanlah purata harga dia RM2.80 sebotol. 2.80X3,000 =8400
@  Contest : (25 November 2014 - 11:39 AM) ehh silap, hadiah keempat cd dan hadiah kelima baju pepsi
@  Contest : (25 November 2014 - 11:38 AM) http://1.bp.blogspot...00/DSCN9423.JPG
@  Contest : (25 November 2014 - 11:36 AM) hadiah keempat cd dan baju
@  Iswara96 : (25 November 2014 - 04:55 AM) menang hadiah ke-4 Peradian Revive Rev-kan Bola, kalau x silap hadiahnya Baucer Nike RM100. Dengar cite ada yg hantar 3,000 borang tapi masih x menang Hadiah Utama iaitu kete Chevrolet. Agaknya yg menang tu hantar berapa ribu borang?
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:53 PM) Please show your support by visiting this link! Not Spam! http://bit.ly/11yUjas
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:52 PM) Get Free RM25 Credit! http://goo.gl/rtX27j
@  Contest : (21 November 2014 - 02:07 PM) "ZESPRI is amazing because.....”
@  Contest : (21 November 2014 - 02:06 PM) Give me idea, i want join this clogan contest. Want submit 10 entry..haha
@  Iswara96 : (21 November 2014 - 03:44 AM) alhamdulillah. hujan yang berterusan dari jumaat lepas baru reda. mudah2an esok mentari akan bersinar di kuala terengganu.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) tapi hadiahnya menarik 26 hadiah setiap bulan
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) pemenanng dikira berdasrkan mata tertinggi.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:01 PM) tadi ada jumpa borang peraduan darlie kat kedai
@  chopperman : (19 November 2014 - 08:27 PM) hehe...
@  Contest : (19 November 2014 - 05:28 PM) atau lebih senang jangan join perdauan yg jenis macam tu.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:25 PM) tu la.. kalau ada bajet lebih je sesuai nak join yg jenis macam tu.. x la rasa kecewa sangat dan boleh bg2 free je barang2 kat kawan
@  minibot : (19 November 2014 - 05:04 PM) HP contest banyak risiko yer kengkawan.. kalau tak bersedia sure kuciwa.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:02 PM) ooo :)
@  minibot : (19 November 2014 - 05:00 PM) @Contest : nestle yang sambil beramal tu.. heheh takde rezki disitu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:58 PM) berkaitan contest HP tu.. sangat sukar untuk predict berapa banyak pemenang GP hantar.. CHK otai HP pun, contest mamee no. 1 result 17/11 winner dapat no. 3 je..
@  Contest : (19 November 2014 - 04:56 PM) @minibot:  peraduan apa hntar banyak jawapan salah tu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:55 PM) @Contest : untuk aiskrim drumstick tu saya jawab no.1 betul, no.2 salah. semoga geng emenang berjaya. tapi jawapan kena betul dulu. kalau salah macam saya aritu hantar byk pun tak guna.. rezki saya kat tempat lain agaknya.
@  Contest : (19 November 2014 - 04:35 PM) https://www.facebook...elevant_count=1
@  Contest : (19 November 2014 - 04:27 PM) https://www.facebook...52746677759654/
@  Contest : (19 November 2014 - 04:23 PM) Jawapan no.2, betul atau salah?
@  Contest : (19 November 2014 - 04:22 PM) Aiskrim Drumstick contest http://www.nestle.co...contestform.pdf
@  Contest : (19 November 2014 - 04:21 PM) https://www.facebook...8502265/?type=1
@  Contest : (18 November 2014 - 05:54 PM) atau kalau ada jamuan hari jadi, sesuailah beli banyak2 potato chips bg tetamu makan.
@  Contest : (18 November 2014 - 05:52 PM) peraduan tu sesuai untuk tokei kedai makan je,
@  minibot : (18 November 2014 - 05:44 PM) heheh.. betul tu @Contest. susah.. kalau dapat iphone6 je berbaloi, kalau tak berjaya.. mmg makan mamee je la..
@  Contest : (18 November 2014 - 03:45 PM) macam susah je nak menang
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) hadiah utama pun 1 je sehari
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) contest mamee tu pemenang ditentukan berdasarkan mata tertinggi
@  minibot : (18 November 2014 - 02:12 PM) go..go... en. chopp. keep up the grrrreat work maintaining emenang. :D
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) link yang betul https://www.facebook.../mymameemonster
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) Raikan No. 1 Mamee Contest.
https://www.facebook...eemonster  klik pada tab Raikan No. 1 Mamee Contest. hadiah sebuah IPhone 6 untuk 100 hari.
@  chopperman : (17 November 2014 - 04:01 PM) tx boon n tx all for the support. :)
@  Boon : (17 November 2014 - 01:16 PM) http://www.ikcontest.com.my
@  Contest : (16 November 2014 - 04:13 PM) Peraduan Beli & mnnang http://belimenang.ep....com/terma.html

Photo
- - - - -

[TREASURE HUNT] KEMBARA AMAL PELANCONGAN NEGERI SEMBILAN 2008


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 longlivemusic

longlivemusic

    Fellowship Comper

  • Exclusive Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,139 posts

Posted 14 August 2008 - 12:13 PM

Posted Image[attachment=0]0.JPG[/attachment]

TITLE: [TREASURE HUNT] KEMBARA AMAL PELANCONGAN NEGERI SEMBILAN 2008
PRIZE: Refer ad
DEADLINE: Before 17 August 2008
WEBSITE/URL: http://afq2u.com/

DESCRIPTION:
SYARAT
A B C D E F G H I J
1
2
3 KEMBARA AMAL PELANCONGAN NEGERI SEMBILAN 2008
4 (PENCARIAN HARTA KARUN BERKENDERAAN)
5 ANJURAN : KELAB AKHBAR NEGERI SEMBILAN (KELANA) DENGAN KERJASAMA
6 KERAJAAN NEGERI SEMBILAN, EXXONMOBIL DAN TOURISM MALAYSIA
7 TARIKH : 17 Ogos 2008 (Ahad)
8 TEMPAT BERKUMPUL : Perkarangan Kompleks Kraf Seremban, Negeri Sembilan Darul Khusus
9 MASA PENDAFTARAN : Bermula jam 7:30 pagi
10 MASA PERLEPASAN : Bermula jam 9.00 pagi
11 LALUAN : Seremban ~ Port Dickson
12 JARAK LALUAN : 80 kilometer (Anggaran)
13
14 SYARAT -SYARAT DAN PERATURAN YANG PERLU DIPATUHI OLEH SETIAP PESERTA
15
16 1 Peserta mestilah berumur 18 tahun keatas dan terbuka kepada semua Pemilik Kereta,Van,MPV dan sebagainya.
17 (Kanak-Kanak tidak digalakkan menyertai aktiviti ini).
18 2 Sebuah kereta dikira satu kumpulan.Pemandu dan penumpang dalam sesebuah kereta adalah dikira peserta.
19 Setiap kumpulan ( kereta ) mestilah terdiri daripada sekurang-kurangnya 2 orang peserta dan tidak melebihi
20 4 orang ( dewasa ) .Setiap peserta dikenakan bayaran pendaftaran sepertimana yang dinyatakan dalam borang penyertaan.
21 3 Peserta dalam sesebuah kumpulan mesti mendaftarkan nama kumpulan masing-masing mengikut kesesuaian.
22 4 Pengembaraan berkereta ini bukanlah satu perlumbaan dan semua peraturan traffik hendaklah dipatuhi.Penganjur
23 tidak bertanggung jawab jika peserta disaman,kemalangan atau kehilangan nyawa sepanjang pengembaraan ini.
24 5 Semua peserta hendaklah mempunyai taraf kesihatan yang baik dan tidak menghidapi sebarang penyakit yang
25 boleh mempengaruhi keadaan pemanduan.
26 6 Pemandu kenderaan hendaklah mempunyai lesen memandu yang sah dan kenderaan yang di daftarkan untuk
27 penyertaan juga hendaklah mempunyai cukai jalan dan insuran yang belum tamat tempoh.
28 7 Markah akan diberi untuk setiap jawapan yang betul dan kumpulan yang memperolehi markah tertinggi akan diumumkan sebagai
29 pemenang.Jika terdapat markah yang sama,pemenang diadili melalui harta karun yang betul,masa yang diambil dan jumlah peserta .
30 8 Keputusan pengadil adalah muktamad dan sebarang rayuan serta bantahan tidak akan dilayan.
31 9 Sebarang perubahan peraturan,pembayaran atau maklumat yang diberikan pada sessi taklimat perlu dipatuhi oleh setiap peserta.
32 Sila bawa pen,alat pemadam,hard board(papan@alas untuk menulis,mesin kira,kamus (jika perlu) sebagai rujukan kumpulan anda.
33 10 Semua peserta(penumpang,pemandu) dalam setiap kenderaan mesti didaftarkan di dalam borang yang disediakan dan pendaftaran
34 disaat akhir tidak dilayan.Kumpulan yang membawa peserta tanpa mendaftar secara automatik terbatal penyertaannya.
35 Pihak penganjur tidak akan menanggung segala makan minum,cenderahati serta kemudahan lain bagi yang tidak mendaftar.
36 11 Semua perbelanjaan persendirian,petrol dan tol sepanjang perjalanan pengembaraan ke destinasi ditanggung oleh para peserta
37 sendiri.Pihak penganjur membiayai jamuan makan tengahari,hadiah dan cenderahati sahaja.
38 12 Setiap borang penyertaan mestilah lengkap beserta bayaran pendaftaran bagi setiap peserta yang akan menyertai pencarian
39 harta karun ini.Sebarang perubahan peserta di saat-saat akhir tidak akan dilayan. Borang boleh di fax kepada 06-7625331
40 13 Soalan,panduan laluan (tulips) serta minuman ringan akan diberikan sebaik saja peserta akan memulakan perjalanan dari tempat
41 perlepasan iaitu di Perkarangan Wisma Negeri,Seremban.Isikan nama ahli kumpulan anda dan ikut arahan yang diberikan.
42 Pastikan peserta menjawab semua soalan dan rahsiakan dari kumpulan lain.
43 14 Sebarang pertanyaan,bayaran serta penyerahan borang hendaklah berhubung terus kepada Urusetia:
44
45 1) Mohd Rosly Abd Jalil (019 6526265)
46 2) Ismanizam Yahaya (019 6616765)
47 atau email : afqmotorsports@yahoo.com.my
48 website : http://www.afq2u.com
49 3) Mohd Amin Abdul Jalil, Pengerusi Biro Sukan, Kelab Akhbar Negeri Sembilan (013-3944978)
50
51 Bayaran: Sebuah Kereta / Kenderaan : RM 200 (Ringgit Malaysia Dua Ratus Sahaja) / 4 orang
52
53 Bayaran boleh dibuat dengan bank in dan simpan slip bayaran sebagai bukti ke akaun berikut :
54 Bank : CIMB No akaun : 05060020379050 (AFQ Enterprise)
55 Bank : Maybank No akaun : 105019787813 (Mohd Rosly Abd Jalil)
BORANG
A B C D E F G H I
1 KEMBARA AMAL PELANCUNGAN NEGERI SEMBILAN 2008
2 (PENCARIAN HARTA KARUN BERKENDERAAN)
3
4 BORANG PENYERTAAN NO PENDAFTARAN KENDERAAN(PLAT) :
5
6 KATEGORI: TERBUKA / *TERTUTUP NAMA KUMPULAN :
7 *Tertutup: Media serta jemputan media Negeri Sembilan
8 PEMANDU
9
10 NAMA PENUH : NO K/P :
11
12 ALAMAT :
13
14 TEL @ HP :
15
16 JURU PANDU
17
18 NAMA PENUH : NO K/P :
19
20 ALAMAT :
21
22 TEL @ HP :
23
24 PENUMPANG 1
25
26 NAMA PENUH : NO K/P :
27
28 ALAMAT :
29
30 TEL @ HP :
31
32 PENUMPANG 2
33
34 NAMA PENUH : NO K/P :
35
36 ALAMAT :
37
38 TEL @ HP :
39
40 PERAKUAN PESERTA
41
42 " Bahawasanya saya bersetuju untuk mengikuti pengembaraan mencari harta karun anjuran Kelab Akhbar
43 Negeri Sembilan (KELANA) yang akan diadakan pada 17 Ogos 2008 dan akan mematuhi segala peraturan
44 jalanraya yang telah ditetapkan oleh pihak berkuasa.Jika berlaku sebarang kemalangan,kehilangan nyawa,
45 kecederaan semasa program ini berlangsung, saya dan ahli keluarga tidak akan mengambil sebarang tindakan
46 mahkamah atau undang-undang ke atas penganjur mahupun penyelaras aktiviti ini.
47
48 Tandatangan Pemandu atau Wakil Kumpulan :. No K/P :....
49 ( Nama Penuh : )
50 Tarikh :
51 Pastikan borang yang telah lengkap diisi perlu dihantar ke meja urusetia berserta bayaran selewat-lewatnya 4 hari sebelum program bermula.
PERSIAPAN
A B C D E F G H I
1 KEMBARA AMAL PELANCUNGAN NEGERI SEMBILAN 2008
2 (PENCARIAN HARTA KARUN BERKENDERAAN)
3
4 Tahniah !!! Anda bertuah kerana terpilih menyertai pengembaraan mencari harta karun buat julung
5 kali di adakan. Pastikan anda,rakan serta ahli kumpulan anda dalam keadaan sihat dan mampu
6 mengikuti pengembaraan menarik ini.Pastikan anda mengikuti arahan dibawah !!!
7
8 APA YANG PERLU ANDA BUAT.
9
10 1. Kenderaan anda mesti dalam keadaan 100% sempurna.Servis terlebih dahulu jika perlu.
11 2. Pastikan anda berada di tempat permulaan di Perkarangan Wisma Negeri,Seremban,Negeri
12 Sembilan pada 17/08/08 (Ahad)sebelum jam 7.30 pagi
13 3. Tampal pelekat yang diberi. Pamirkan dengan jelas dikedua-dua belah pintu hadapan kereta.
14 4. Susun kenderaan anda dengan teratur setiap masa walau dimana anda berhenti.
15 5. Dengar serta fahami taklimat,penerangan serta arahan yang diberi oleh pihak Marshall.
16 6. Bawa pakaian tambahan,wang saku untuk perbelanjaan serta keperluan persendirian.
17 7. Bawa kenderaan anda dengan berhati-hati,cermat dan fahami pelan laluan yang diberi.
18 8. Bawa semua aturcara,peraturan serta pelan perjalanan untuk memudahkan anda.
19 9. Bincang sesama rakan dalam kumpulan anda dan rahsiakan jawapan dari kumpulan lain.
20 10. Pastikan anda menekan speedometer kereta anda ke tanda '0' sebaik sahaja bermulanya
21 perjalanan anda di tempat perlepasan.
22
23 ANDA JANGAN BUAT
24
25 1. Jangan lewat hadir melebihi 8.00 pagi 17/08/2008 di tempat permulaan di Wisma Negeri,Seremban.
26 2. Jangan berlumba semasa pengembaraan,jangan mabuk atau mengantuk semasa memandu.
27 3. Jangan lupa membawa semua pelan,peraturan dan aturcara pengembaraan ini sepanjang masa.
28 4. Jangan gunakan telefon bimbit semasa memandu dan jangan lupa membawa kamera sendiri.
29 5 Jangan lupa mencari,membeli atau menyediakan HARTA KARUN untuk markah bonus anda.
30 6. Jangan bocorkan jawapan anda kepada kumpulan lain.
31 7. Jangan menghalang kenderaan lain apabila anda berhenti mencari harta karun.
32 8. Jangan lupa mengisi nama kumpulan,nombor plat kenderaan dan di kertas jawapan yang diberi.
33 9. Jangan lupa memastikan kenderaan anda dalam keadaan baik,selamat dan lengkap.
34
35 Sebarang masalah,kekeliruan atau tersesat jalan semasa pengembaraan,sila hubungi : -
36
37 1. Mohd Rosly Abd Jalil - 019 - 6526265
38 2. Ismanizam Yahaya - 019 - 6616765 Hadiah utama wang tunai

lebih dari RM5000!!!!
39
40
41 Selamat mengembarajumpa disana..
42
43
44
45 Pemenang hingga tempat ke 15

setiap kategori
ACARA
A B C D
1 ATURCARA KEMBARA AMAL PELANCUNGAN NEGERI SEMBILAN 2008
2 TARIKH : 17HB. OGOS 2008 (AHAD)
3 MASA : 7.30 PAGI
4 MULA : PERKARANGAN KOMPLEKS KRAF, SEREMBAN N.S
5 TAMAT : PALM SPRING RESORT,PORT DICKSON
6
7 MASA AGENDA CATITAN PENYELARAS
8
9 0700 - Ketibaan AJK bertugas Urusetia
10
11 0730 - 0830 - Pendaftaran peserta ** Taklimat mengenai AFQ Motorsports
12 * Peserta diminta berkumpul di Kawasan perjalanan.
13 Letak Kereta di Perkarangan Kompleks Kraf, ** Penyerahan kertas AFQ Motorsports
14 Seremban soalan.
15
16 0830 - 0900 - Susun Kenderaan Peserta AFQ Motorsports
17
18 0900 - Pelepasan Peserta oleh VIP Jemputan ** Pengembaraan bermula. KELANA
19
20 1400 - 1500 - Makan tengahari di Palm Spring Resort,PD ** Pengembaraan tamat KELANA
21 Sessi Permarkahan
22
23 1530 - 1545 - Persembahan Jawapan & Keputusan Pengiraan Markah AFQ Motorsports
24
25
26 1545 - 1600 - Jemputan VIP,Majlis Penutup,Persembahan, Pengerusi Majlis,Jemputan dan KELANA
27 Penyampaian Hadiah dan Ucapan Persiapan.
28
29 1600 - Aktiviti bebas




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users