Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

To avoid any spamming, we have decided to remove some categories that is no longer being used. Hopefully this would make it easier for compers to focus on the contest info and improve the site loading time.
@  magna_imperial : (19 December 2014 - 03:09 PM) Join for free, earn points & redeem free voucher/item! http://vaseline.woop...l?friend=184042
@  magna_imperial : (19 December 2014 - 03:06 PM) Join for free, earn points, & redeem free vouchers! http://umobile.woop.my/?friend=179823
@  magna_imperial : (18 December 2014 - 11:50 AM) Join for free, earn points & redeem free item/voucher! http://www.whohaa.co...?referral=51141
@  magna_imperial : (18 December 2014 - 11:47 AM) Join for free, earn points & redeem free item/voucher! http://joy.woop.my?fd=186245
@  Contest : (15 December 2014 - 03:20 AM) https://www.liptonic...x.php/app/prize
@  Iswara96 : (12 December 2014 - 03:52 AM) Tahniah Harimau Malaya. Moga edisi kali ini Malaysia juara Piala AFF Suzuki 2014. In Shaa Allah.
@  Contest : (09 December 2014 - 04:39 AM) https://www.facebook...49692221?ref=ts
@  minibot : (06 December 2014 - 09:26 AM) ok.. nie menang keta tak yah HP. http://www.mymesra.c...t_PETRONAS.aspx
@  Contest : (05 December 2014 - 08:03 PM) Red Bull highest purchase lah pulak, x best la cam ni..huhu
@  Iswara96 : (05 December 2014 - 03:37 AM) Red Bull menawarlan hadiah kereta Volkswagon Polo disamping hadiah mingguan. http://www.redbull.com.my
@  magna_imperial : (28 November 2014 - 04:00 PM) Salam sejahtera, tolong beri sokongan dengan klik ini, http://goo.gl/MKZETF (bukan SPAM/VIRUS)...Terima kasih!
@  zuss : (28 November 2014 - 12:03 PM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (28 November 2014 - 12:02 PM) https://www.facebook...?type=1
@  AFAH4185 : (27 November 2014 - 10:03 PM) magnum gold per citer. cmne nk tau tersenarai ke x dlm 20 finalist tu.
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) lol.. sendiri tanya, sendiri jawap, haha
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) https://www.facebook...152733023422265
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) ok dah dapat jawapan dia dah..https://www.facebook.com/NestleDrumstick/photos/pb.213756947264.-2207520000.1416917785./10152733023422265/?type=3&src=https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10666015_10152733023422265_5415256365492238027_n.jpg?oh=c73a0e907760bb18819022b126f04a7c&oe=54D8B8AD&__gda__=1426866713_4f3dd90dee3a8e5c54dba80fa03025b1&size=851,315&fbid=10152733023422265
@  Contest : (25 November 2014 - 08:15 PM) *paccking yang baru ni
@  Contest : (25 November 2014 - 08:14 PM) nak tanya Aiskrim Drumstick vanilla packing dia warna biru tau kuning
@  Contest : (25 November 2014 - 12:56 PM) yg lagi 2 pemenang tu dipilih secara rawak, (lucky draw)
@  Contest : (25 November 2014 - 12:55 PM) pemenangg yang highest tu tu mungkin diorang spend 20k atau 30k.
@  Contest : (25 November 2014 - 12:53 PM) Harga Chevrolet Sonic Hatchback RM78,888 http://www.chevrolet...sonic-hatchback
@  Contest : (25 November 2014 - 12:51 PM) orang yng menang hadiah utama tu mungkin dia beli banyak2 time bulan posa ritu, pastu bg sedara , keluarga dia minum..hehe
@  Contest : (25 November 2014 - 12:49 PM) contoh: 1 botol air revive katakanlah purata harga dia RM2.80 sebotol. 2.80X3,000 =8400
@  Contest : (25 November 2014 - 11:39 AM) ehh silap, hadiah keempat cd dan hadiah kelima baju pepsi
@  Contest : (25 November 2014 - 11:38 AM) http://1.bp.blogspot...00/DSCN9423.JPG
@  Contest : (25 November 2014 - 11:36 AM) hadiah keempat cd dan baju
@  Iswara96 : (25 November 2014 - 04:55 AM) menang hadiah ke-4 Peradian Revive Rev-kan Bola, kalau x silap hadiahnya Baucer Nike RM100. Dengar cite ada yg hantar 3,000 borang tapi masih x menang Hadiah Utama iaitu kete Chevrolet. Agaknya yg menang tu hantar berapa ribu borang?
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:53 PM) Please show your support by visiting this link! Not Spam! http://bit.ly/11yUjas
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:52 PM) Get Free RM25 Credit! http://goo.gl/rtX27j
@  Contest : (21 November 2014 - 02:07 PM) "ZESPRI is amazing because.....”
@  Contest : (21 November 2014 - 02:06 PM) Give me idea, i want join this clogan contest. Want submit 10 entry..haha
@  Iswara96 : (21 November 2014 - 03:44 AM) alhamdulillah. hujan yang berterusan dari jumaat lepas baru reda. mudah2an esok mentari akan bersinar di kuala terengganu.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) tapi hadiahnya menarik 26 hadiah setiap bulan
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) pemenanng dikira berdasrkan mata tertinggi.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:01 PM) tadi ada jumpa borang peraduan darlie kat kedai
@  chopperman : (19 November 2014 - 08:27 PM) hehe...
@  Contest : (19 November 2014 - 05:28 PM) atau lebih senang jangan join perdauan yg jenis macam tu.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:25 PM) tu la.. kalau ada bajet lebih je sesuai nak join yg jenis macam tu.. x la rasa kecewa sangat dan boleh bg2 free je barang2 kat kawan
@  minibot : (19 November 2014 - 05:04 PM) HP contest banyak risiko yer kengkawan.. kalau tak bersedia sure kuciwa.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:02 PM) ooo :)
@  minibot : (19 November 2014 - 05:00 PM) @Contest : nestle yang sambil beramal tu.. heheh takde rezki disitu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:58 PM) berkaitan contest HP tu.. sangat sukar untuk predict berapa banyak pemenang GP hantar.. CHK otai HP pun, contest mamee no. 1 result 17/11 winner dapat no. 3 je..
@  Contest : (19 November 2014 - 04:56 PM) @minibot:  peraduan apa hntar banyak jawapan salah tu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:55 PM) @Contest : untuk aiskrim drumstick tu saya jawab no.1 betul, no.2 salah. semoga geng emenang berjaya. tapi jawapan kena betul dulu. kalau salah macam saya aritu hantar byk pun tak guna.. rezki saya kat tempat lain agaknya.
@  Contest : (19 November 2014 - 04:35 PM) https://www.facebook...elevant_count=1
@  Contest : (19 November 2014 - 04:27 PM) https://www.facebook...52746677759654/
@  Contest : (19 November 2014 - 04:23 PM) Jawapan no.2, betul atau salah?
@  Contest : (19 November 2014 - 04:22 PM) Aiskrim Drumstick contest http://www.nestle.co...contestform.pdf
@  Contest : (19 November 2014 - 04:21 PM) https://www.facebook...8502265/?type=1
@  Contest : (18 November 2014 - 05:54 PM) atau kalau ada jamuan hari jadi, sesuailah beli banyak2 potato chips bg tetamu makan.
@  Contest : (18 November 2014 - 05:52 PM) peraduan tu sesuai untuk tokei kedai makan je,
@  minibot : (18 November 2014 - 05:44 PM) heheh.. betul tu @Contest. susah.. kalau dapat iphone6 je berbaloi, kalau tak berjaya.. mmg makan mamee je la..
@  Contest : (18 November 2014 - 03:45 PM) macam susah je nak menang
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) hadiah utama pun 1 je sehari
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) contest mamee tu pemenang ditentukan berdasarkan mata tertinggi
@  minibot : (18 November 2014 - 02:12 PM) go..go... en. chopp. keep up the grrrreat work maintaining emenang. :D
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) link yang betul https://www.facebook.../mymameemonster
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) Raikan No. 1 Mamee Contest.
https://www.facebook...eemonster  klik pada tab Raikan No. 1 Mamee Contest. hadiah sebuah IPhone 6 untuk 100 hari.
@  chopperman : (17 November 2014 - 04:01 PM) tx boon n tx all for the support. :)
@  Boon : (17 November 2014 - 01:16 PM) http://www.ikcontest.com.my
@  Contest : (16 November 2014 - 04:13 PM) Peraduan Beli & mnnang http://belimenang.ep....com/terma.html
@  Iswara96 : (16 November 2014 - 03:33 AM) lega rasa
@  Contest : (15 November 2014 - 08:46 AM) Peraduan SMS & Menang Dutch Lady at Giant http://www.biarbetul...sms_contest.php
@  chopperman : (15 November 2014 - 06:52 AM) Hi guys. We finally fix the login form. Sry for the troubles.
@  Boon : (09 November 2014 - 10:11 PM) http://www.chipsmore.com.my/funhunt/
@  Contest : (08 November 2014 - 10:39 PM) ada umumkan mungkin kita terlepas pandang.. selalunya peraduan yg besar2 diorang umumkan.. hadiah yg kecik je kut yg x umumkan.
@  AFAH4185 : (08 November 2014 - 07:11 PM) selama korang masuk peraduan ni, ada x peraduan yg xde keputusan pemenangnya. Aku rasa ada beberapa peraduan yang aku masuk rasanya x umum2kan pun pemenangnya. Perlu x ada satu badan bebas / khas sebagai pemantau dalam peraduan ini. ianya bagi mengelakkan penipuan dikalangan peminat2 peraduan ini. setuju tak?
@  Contest : (08 November 2014 - 07:09 AM) Peraduan dimana kau peraduan.. peraduan dah kurang sekarang ni. :sick:
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:35 PM) Power of Vaseline Contest! http://bit.ly/VaselinePowerContest
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:33 PM) Kiss Me Malaysia Selfie Contest! http://goo.gl/XlgJKS
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:32 PM) iProperty People's Choice Awards 2014 Contest! http://bit.ly/iPropPCA2014
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:30 PM) Firefly 'Count the Aircraft' Contest! http://www.fireflyz....nt-the-aircraft
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:29 PM) TGIF Contest! http://bit.ly/1zdxcas
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:23 PM) Please lend your support by clicking http://bit.ly/11yUjas (not spam)
Thank you!
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:23 PM) Please lend your support by clicking bit.ly/11yUjas (not spam)
Thank you!
@  shahida : (27 October 2014 - 07:13 AM) salam... selamat pagi kawan2 semua... Lama tak boleh nak masuk forum... opis blok....
@  Contest : (26 October 2014 - 10:10 PM) http://www.nestle.co...contestform.pdf
@  Contest : (26 October 2014 - 09:53 PM) 30 november
@  AFAH4185 : (26 October 2014 - 03:15 PM) bila tarikh tutup mat kool tu. bleh gak cuba.... jemu dah mkn magnum je.
@  Contest : (26 October 2014 - 12:42 PM) lepas jumpa stick yang tulis 'mat kool' tu kemudian stick tu perlu hantar pulak.. dan  lepas hantar, stick tu, baru diberikan no. siri untuk menentukan pemenang..
@  Contest : (26 October 2014 - 12:39 PM) mat kool pun macam payah gak nak menang..
@  minibot : (26 October 2014 - 10:11 AM) me nak cuba mat kool. mana la tau dapat ps4 lagi beharga dari emas 1g tu.. hehehe.. ( my personal opinion yer tuan puan.)
@  minibot : (26 October 2014 - 10:05 AM) hello afah4185. gold coin lum rezki lg. tapi bila dapat tahu gold coin nyer hanya 1g terus tawar hati. rasa cam tak berbaloi kalau setakat nak dapat gold coin. emmm.. anyway gud luck.
@  AFAH4185 : (25 October 2014 - 05:39 PM) hi minibot. TQ atas jwpn. highest score aku pun cmtu gak. dh masuk games ke empat dh ni. jenuh dah mkn aiskrim. rasa nk mengatasi 4550 tu susah gak. Gold coin ada dpt x minibot. Takat ni aku x dpt gi.
@  Contest : (24 October 2014 - 10:47 AM) http://www.kopikomalaysia.com/
@  Contest : (24 October 2014 - 01:23 AM) slogan + hadiah wang tunai RM100 2x setiap hari http://www.zespri.co...iveaway-how.asp
@  Contest : (24 October 2014 - 01:22 AM) http://www.zespri.co...iveaway-how.asp
@  zuss : (23 October 2014 - 12:37 PM) https://www.facebook...?type=1
@  minibot : (23 October 2014 - 08:26 AM) sesaper yang finalis tu, bleh share jawapan anda disini. tq
@  minibot : (23 October 2014 - 08:25 AM) Results "Pilihan Bijak, Kesihatan Dijamin - Southernlion. http://southernlion....4_finalist.html
@  minibot : (23 October 2014 - 08:23 AM) hi afah4185. for markah tertinggi me got 4550 point but still not enough. me think you need to have the bonus 1000 (first time player) and use the facebook friend help. hope this membantu.
@  AFAH4185 : (21 October 2014 - 10:34 PM) sape de masuk magnum gold. brape markah highest korang.
@  zuss : (20 October 2014 - 11:08 AM) https://www.facebook...411987818892742
@  zuss : (20 October 2014 - 11:06 AM) http://mbg.com.my/MB...in-contest.html
@  zuss : (20 October 2014 - 11:05 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (20 October 2014 - 11:04 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (20 October 2014 - 11:03 AM) http://www.recycle-e...estLanding.aspx
@  zuss : (20 October 2014 - 11:02 AM) https://www.facebook...?type=1
@  Iswara96 : (20 October 2014 - 05:36 AM) Dah nak masuk hujung tahun biasanya takda peraduan gan hadiah besar. Ini jangkaan saya aje. Kena buat persediaan tuk tahun baru mungkin ada hadiah besar. In shaa Allah.

Photo
- - - - -

Pemenang Cabutan Bertuah Creative Club


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 longlivemusic

longlivemusic

    Fellowship Comper

  • Exclusive Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,139 posts

Posted 15 July 2008 - 01:32 AM

TITLE: Pemenang Cabutan Bertuah Creative Club
WEBSITE/URL: http://cesb.net.my/m...abutan-bertuah/

RESULTWINNERS:
Cabutan bertuah telah dijalankan pada hujung bulan lepas. Dan….. terdapat 120 pemenang!!!!

Hadiahnya berupa keahlian Creative Club secara percuma bernilai RM20! Anda juga secara automatiknya akan menerima Katalog Creative terbaru (RM10) dan juga Limited Print Cover Novel terunggul kami (RM19.90). Dengan kata lainnya, setiap seorang akan menerima hadiah bernilai RM49.90!

Satu lagi cabutan bertuah akan diadakan khas buat ahli Creative Club. Jadi, cabutan kali ini tidak termasuk penyertaan daripada ahli-ahli Creative Club.

Jika anda pernah menyertainya… sila baca betul-betul list nama-nama pemenang di halaman seterusnya. Mungkin nama anda ada terpampang! Semoga Berjaya!

p/s : Sila rujuk forum Creative Club untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat penggunaan no keahlian anda buat sementara waktu. (memandangkan anda belum mendapat kad lagi)

1 Ahmad Ismail Muhammed CC1648 61 Nor Aziah Abd Rahman CC1708
2 Amelia Mohd Yunus CC1649 62 Nor Azwan Abdul Majid CC1709
3 Anida Iberahim CC1650 63 Norashikin Abu CC1710
4 Arni Samiraty Abdol Samat CC1651 64 Norazlin Sanusi CC1711
5 Asmara Zulkiply CC1652 65 Norhaliza Razali CC1712
6 Azizah Md Ali CC1653 66 Norhaseni Hashim CC1713
7 Azura Md Jais CC1654 67 Norhashimah Mat Noor CC1714
8 Badariah Zainal Abidin CC1655 68 Norhayati Rased CC1715
9 Che Norlaila Abd Rahman CC1656 69 Norhazlina Junoh CC1716
10 Claudia Khairunnisa CC1657 70 Norlizah Kamaruddin CC1717
11 Effazuatul Shema Mohamed Suffian CC1658 71 Normah Muhamad CC1718
12 Emilia Khamis CC1659 72 Normalawati Mohamed CC1719
13 Endang Suriani Muzakir CC1660 73 Norsitah Mohd Noor CC1720
14 Esah Zainal CC1661 74 Nur Amalina Azmi CC1721
15 Fatin Nur Afzan Afifahali CC1662 75 Nur Eliana Abdul Aziz CC1722
16 Fauzah Ahmad CC1663 76 Nur Rifhan Kamaludin CC1723
17 Fauziah Mohd Khatib CC1664 77 Nurul Hafiza CC1724
18 Hani Shahriah Mohamed CC1665 78 Nurul Hafizah Rasabar CC1725
19 Haslinah Taher CC1666 79 Nurul Nadia Nor Azmi CC1726
20 Hasunda Mazlan CC1667 80 Raabiatul Adawiah Ishak CC1727
21 Hazizah Wahab CC1668 81 Radzidah Malek CC1728
22 Husni Karim CC1669 82 Rahaizam Omar CC1729
23 Illiana CC1670 83 Rashidi Talib CC1730
24 Intan Fazrin Hasri CC1671 84 Roha Muhamed CC1731
25 Intan Nurlizah Mohammad CC1672 85 Rosfizah Maarof CC1732
26 Intan Sakinaz CC1673 86 Roshayati Abdullah CC1733
27 Intansuhana Ramli CC1674 87 Roslan Wahab CC1734
28 Irni Masmza Nawi CC1675 88 Roslawati Mohd Kamal CC1735
29 Irwan Hanafiz CC1676 89 Rosmayati Abd Majid CC1736
30 Juliana Yaakub CC1677 90 Rosmizah Ahmad CC1737
31 Kama Abu Bakar CC1678 91 Ruziawati Ramazan CC1738
32 Kasma Ahmad CC1679 92 Sabariah Daeng Mangili CC1739
33 Khairol Anuar CC1680 93 Sarinah Salleh CC1740
34 Khairun Nisak Buyong CC1681 94 Sauwiah Jaafar CC1741
35 Maimunah Abd Mutalib CC1682 95 Serihanum Nordin CC1742
36 Marlena Kamaruzaman CC1683 96 Shamsul Haizan Shamsuddin CC1743
37 Mashauddin Miskam CC1684 97 Sharifah Nor Marena Syed Anuar CC1744
38 Mohamad Hatim Ahmad CC1685 98 Sharizan Mohd Nawi CC1745
39 Mohd Afandi Hashim CC1686 99 Shereen Muhammad CC1746
40 Mohd Fahmy Puteh CC1687 100 Siti Aishah Muhammad CC1747
41 Mohd Osman Baba CC1688 101 Siti Balkis Ab Ghani CC1748
42 Mohd Zakaria Razali CC1689 102 Siti Burbainie A Rahim CC1749
43 Monaliza Mustafa CC1690 103 Siti Fairuz Che Dolah CC1750
44 Morni Mastri CC1691 104 Siti Fatimah Zaharah CC1751
45 Muhammad Hazim Suhaimi CC1692 105 Siti Nadira Mohiadin CC1752
46 Munira Hassim CC1693 106 Siti Sara Din CC1753
47 Nizatul Azlinda Nizamudin CC1694 107 Siti Suhada Sabarudin CC1754
48 Noor Aida Haji Abu Bakar CC1695 108 Siti Yusni Mohamed Yaacob CC1755
49 Noor Azlina Zainudin CC1696 109 Sitti Murni Abidin CC1756
50 Noor Hasliza Hashim CC1697 110 So’bah Ahmad CC1757
51 Noor Laili Shaharudin CC1698 111 Suraya Ashari CC1758
52 Noor Liza Hasbullah CC1699 112 Suriana Bakar CC1759
53 Noor Marlenee Nordin CC1700 113 Susie Jukiman CC1760
54 Noor Zurairah CC1701 114 Wan Haliza Wan Ahmad CC1761
55 Nooramilia Hussain CC1702 115 Wan Zafirah Syazana CC1762
56 Noorfaizah Abdullah CC1703 116 Yong Maisara Mohd Hairuddin CC1763
57 Noorul ‘Ain Mohd Zaki CC1704 117 Zaini Abd Aziz CC1764
58 Noorzehan Abas CC1705 118 Zaiton Yusof CC1765
59 Nor Aini Osman CC1706 119 Zuraidah Hashim CC1766
60 Nor Alsikim Amran CC1707 120 Zurina Sulaiman CC1767




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users