Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

Got anything to ask? Feel free to use the all-new "eMenang Answers". Ask anything about contest and competition. Share your knowledge, Help others and be an Expert. Plus, the Best Answers is chosen by you & our community.
@  nurislah1983 : (23 April 2014 - 07:43 PM) tq @contest..tahniah sbb b'jaya redeem beg..sy ntah dpt ker x..huhu..
@  Contest : (23 April 2014 - 07:41 PM) tadi siang saya dah dapat beg dutch lady
@  Contest : (23 April 2014 - 07:32 PM) @nurislah1983 hantar pagi jumaat rasanya sempat sampai, tambah-tambah kat kl
@  nurislah1983 : (23 April 2014 - 07:27 PM) nk tanyalah..klu sy htr  borang peraduan dutch lady tu hr jumaat ni, agak2 sempat smpi x??? sy pos kat pos malaysia hq kl n guna setem rm1..
@  shahida : (23 April 2014 - 03:31 PM) @nooramy yeke... tak sabar.. walaupun tak reti slogan...:):)
@  NOORAMY : (23 April 2014 - 02:56 PM) Berita gembira...peraduan miliki rambut menawan tahun baru Cina ini unilever akan diumumkan end april...sila tunggu jika anda join...mana tahu anda seorang yg bertuah...conso rm888 tu...
@  shahida : (23 April 2014 - 07:45 AM) salam semua... ada yang sudi nak kongsi slogan tak.... aduiii slogan tak pandai tapi nak join...
@  Contest : (22 April 2014 - 09:25 PM) yg power root tu ingatkan hadiah play station tu.. rupanya ada hadiah  1 juta..
@  Iswara96 : (22 April 2014 - 08:18 PM) Peraduan mu'min dh htr. Slogan biasa2 je. Utk peraduan Daia sy perlukan 6 slogan. Huhuhu. Sape2 yg ada lebih tu leh pm sy.
@  Iswara96 : (22 April 2014 - 05:52 PM) Grand prize RM1,000,000 sijil simpan premium. Paling kecik hadiah harian RM500 sijil simpanan premium utk 5 pemenang selama 175 hr. Itulah POWER ROOT. mungkin page dia belum update lg.
@  Contest : (22 April 2014 - 04:38 PM) saya rasa selewat-lewatnya seblum tahun baru China akan datang.. :lolu:
@  NOORAMY : (22 April 2014 - 03:28 PM) gamaknya bila dia nk umum ye...
@  NOORAMY : (22 April 2014 - 03:28 PM) Peraduan miliki rambut menawan tahun baru Cina ini ngan vico...
@  shada : (22 April 2014 - 09:56 AM) salam.. siapa da yang join mu'min contest.. saya rs saya ada slogan yang menarik.. hehe. kalau nk bole pm
@  Contest : (21 April 2014 - 11:29 PM) dikira jutawan ke kalau dpt play station atau 5k..hhehe
@  Iswara96 : (21 April 2014 - 10:52 PM) Sape x mau jd jutawan. http://www.facebook.com/powerroot. Bermula 01.05.2014.
@  zuss : (21 April 2014 - 06:35 AM) http://www.standfirmstayfirm.com/
@  Contest : (20 April 2014 - 10:29 PM) esok ingat nak borong gak lah air kotak ribena yg 200ml tu, sebelum ni silap g beli yg 1.5l tu.. dapat 2 point je.hehe
@  Iswara96 : (20 April 2014 - 03:41 AM) 1 hr cuma dpt htr 3 borang. sy rasa dh banyak tp mungkin ada owg lain yg htr lebih banyak dr itu. huhu
@  Iswara96 : (20 April 2014 - 03:38 AM) ntahlah, x brani nk jawab. utk pengesahan leh call 0378807650
@  AzizMostafa : (19 April 2014 - 11:32 PM) Jangan Lepaskan Peluang http://www.emenang.c...aysian-ringgit/ Semoga Berjaya
@  AzizMostafa : (19 April 2014 - 11:32 PM) Jangan Lepaskan Peluang http://www.emenang.c...aysian-ringgit/ Semoga Berjaya
@  Contest : (19 April 2014 - 01:30 PM) http://www.milo.com....es/landing.aspx
@  Contest : (19 April 2014 - 01:29 PM) http://www.milo.com.my/Images Library/Breakfast/2014/contestStep.jpg
@  NOORAMY : (19 April 2014 - 11:01 AM) Semoga berjaya semua ye kawan2...sy pun hantar...x byk...sbb banyak naw contest nk kena follow skrg...
@  Contest : (19 April 2014 - 10:44 AM) @banyaknya hantar, sehari hantar berapa.
@  Contest : (19 April 2014 - 10:43 AM) @ Iswara96 dah tengok kat jadual BP, dan labell botol 1.5 liter tu tersenarai.. tapi cuma x tulis "Celebrating 75 years". mungking yg saya beli tu pek lama. kalau pek lama agak2 diorang terima x?
@  zuss : (19 April 2014 - 07:54 AM) https://www.facebook...20582267?ref=ts
@  zuss : (19 April 2014 - 07:54 AM) http://strepsils.com.my/therightnote/
@  Iswara96 : (19 April 2014 - 03:34 AM) Camcoder? ntahlah. rasa2nya kurang minat psal x banyak aktiviti.huhu
@  Iswara96 : (19 April 2014 - 03:30 AM) saya start htr 10hb. hingga hr ni dh 30 borang sy htr. mudah2an dpt GP. nk ambik pic gan Tg Maria, manatau leh masuk program JJCM. huhuhu.
@  Iswara96 : (19 April 2014 - 03:21 AM) sy htr pek 200ml cuma perlukan kod bar. kalau yg bentuk botol perlukan bungkusan luar. kat borang tu ada diberi Jadual BP,boleh rujuk kat situ.
@  NOORAMY : (18 April 2014 - 08:26 PM) Nk tanya...ada x sapa2 ada kawan berminat nk beli camcoder...sy nk jual la...susah naw cari buyer...
@  Contest : (18 April 2014 - 02:33 PM) kalau hantar pek bungkusan ribena yg x  tulis "Celebrationg 75 years tu" boleh ke?
@  Contest : (18 April 2014 - 12:37 PM) tadi baru jumpa borang ribena, ambil 5 terus..minggu depan ingat nak hntar..harap2 menang hadiah baucar mas pun jadilah..hehe
@  Contest : (17 April 2014 - 04:16 PM) hadiah paling best bg saya setakat ni adalah peraduan lot100 dan dutch lady..
@  Iswara96 : (17 April 2014 - 03:51 AM) hadiah paling best rasanya peraduan ubat gigi mu'min iaitu rumah n ada hadiah pakej umrah.
@  Iswara96 : (17 April 2014 - 03:43 AM) hahaha. hadiah mmg x best tp kalau dapat gerenti lompat2.
@  Contest : (16 April 2014 - 10:04 AM) dutch lady dah hantar, tea pot hadiah x best.. ribena belum jumpa borang..hehe
@  Iswara96 : (16 April 2014 - 03:24 AM) haha. sekarang ni join 3 contests yg wat saya pening kepala. Dutch Lady, Tea Pot & Ribena.
@  Contest : (15 April 2014 - 03:50 PM) bosan yg amat.. xde ke peraduan yg best2 yg tawarkan wang tunai.. ingat nk join peraduan yeos tu..tapi x de hanset canggih.
@  AzizMostafa : (15 April 2014 - 11:16 AM) Why not semara Jawi melalui Khat @ games?! http://www.emenang.c...win-kaligrafer/
@  AzizMostafa : (15 April 2014 - 11:15 AM) Why Perumian Jawi?! http://klasikamedia....l-perumian-jawi
@  Iswara96 : (15 April 2014 - 03:56 AM) tahniah pd yg berjaya. pd yg x berjaya spt saya cuba lagi.
@  minibot : (14 April 2014 - 04:13 PM) pemenang permanis - contest saya ingin menang (giant). http://www.permanis....ngin_Menang.jpg
@  minibot : (14 April 2014 - 04:10 PM) pemenang contest f&n 130 tahun http://fndairies.com...3/130winner.pdf
@  Iswara96 : (14 April 2014 - 03:26 AM) Berita baik. Liv 3 - 2 Man City. Jika Liverpool menang sume baki perlawanan, Juara EPL milik Liverpool. YNWA.
@  shahida : (10 April 2014 - 05:28 PM) F&N pun ada contes ke?
@  shahida : (10 April 2014 - 05:28 PM) @tq zuss
@  Contest : (10 April 2014 - 05:13 PM) hadiah sikit je, ada 7 pemenang.
@  Contest : (10 April 2014 - 05:11 PM) power root next jutawan http://www.nextjutawan.com/
@  NOORAMY : (10 April 2014 - 03:57 PM) Yg bestnya..fahrin ckp blh wasap...pop resit...selamat setem...
@  NOORAMY : (10 April 2014 - 03:56 PM) Contest Power root jutawan kembali...1 Mei-31 dec
@  NOORAMY : (10 April 2014 - 03:56 PM) Kawan2...ada sapa2 tgk berita x smlm kt tv3
@  eyriquezahrul : (10 April 2014 - 01:48 PM) Salam/Hi, ada dgr psl contest F&N x? Any link?
@  Contest : (10 April 2014 - 09:26 AM) https://www.facebook...ferrerOverride=
@  Contest : (10 April 2014 - 09:25 AM) https://www.facebook...elevant_count=1
@  Contest : (10 April 2014 - 09:23 AM) http://youagainstdeb...ata/Index.aspx#
@  Contest : (10 April 2014 - 09:23 AM) youagainstdebt.com/Debtpinata/Index.aspx#
@  zuss : (09 April 2014 - 08:09 PM) found the forms at aeon big
@  shahida : (09 April 2014 - 04:29 PM) @zuss air wick tu kat guardian ke?
@  zuss : (09 April 2014 - 01:19 PM) other contests: air wick...LUX @ guardian.....p&g...
@  zuss : (09 April 2014 - 01:17 PM) http://shinewithconfidence.com/
@  zuss : (09 April 2014 - 12:17 PM) https://www.facebook...267997&app_data
@  shahida : (09 April 2014 - 07:47 AM) selamat pagi semua... banyak sgt contes... budget tak byk... hehe
@  Iswara96 : (09 April 2014 - 03:35 AM) peraduan yg perlukan slogan paling mencabar. dah 4 hari ni dia punya slogan x siap2 lg.
@  Contest : (09 April 2014 - 01:39 AM) atau dalam senarai lingkungan no yang ditetap tu akan dipilih slogan paling menarik.
@  Contest : (09 April 2014 - 01:37 AM) *tersenarai
@  Contest : (09 April 2014 - 01:36 AM) syarat peraduan ubat gigi tu macam susah je nak menang.. kena ternarai pada  no yang dikehnedaki dan kena slogan menarik..
@  Boon : (08 April 2014 - 10:30 PM) http://site.al-meswa...p?pageid=143491
@  NOORAMY : (08 April 2014 - 01:42 PM) hahahha
@  NOORAMY : (08 April 2014 - 01:42 PM) Lahai...byk contest ....duit je x brp nk byk dh ni ha....
@  Contest : (07 April 2014 - 11:01 PM) The much awaited People's Choice Award is here! Vote for your favorite brands and stand a chance to win up to RM30,000* worth of prizes.

Plus, introducing you new Teens Choice Award designed exclusively for teens, aged 13 - 19. Vote and win exciting gadgets worth up to RM10,000.
@  Contest : (07 April 2014 - 11:00 PM) hadiah peraduan guardian pun lumayan jugak tu.. ada 2 kategori. hadiah bernilai rm30,000 dan rm 10,000.
@  Contest : (07 April 2014 - 10:56 PM) @nooramy ya keropok roller coaster tu, harap-harap ada hadiah wang tunai.. kalau ada nak join..hehe
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 08:30 PM) Roller coaster Jajan tu kan...
@  minibot : (07 April 2014 - 05:39 PM) di guardian juga ada contest baru anjuran unilever rasanya.
@  minibot : (07 April 2014 - 05:37 PM) Assalammualaikum..roller coaster ada contest baru. blum start lagi tapi dah ada promo pada pek roller coaster. selamat mencuba
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 03:56 PM) Winner  dh Ada tu...otai Kita chk pulun rm5k
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 03:50 PM) Sapa yg join frozz?
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 01:05 PM) rexona pun Ada...
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 01:05 PM) Any latest contest?
@  Iswara96 : (05 April 2014 - 04:32 AM) kat borang peraduan tu ada tulis laman webnya. http://www.ribena-serlahkan.com.my.
@  Iswara96 : (05 April 2014 - 04:29 AM) Baucer Habib Jewels RM500. Hadiah Mingguan utk 5 pemenang selama 8 minggu.
@  eyriquezahrul : (04 April 2014 - 12:20 PM) ouh, I need time understanding this forum. huhu.
@  shahida : (04 April 2014 - 07:46 AM) nak downdload kat mana borang ribena tu.
@  shahida : (04 April 2014 - 07:45 AM) @iswara96 baucer habib x bape?
@  Contest : (04 April 2014 - 06:12 AM) *Daia
@  Contest : (04 April 2014 - 06:12 AM) yang ribena tu kalau x dapat duit malaslah nak join.. peraduan dai yg ni http://www.emenang.c...-keluarga-daia/
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:45 AM) Daia ada peraduan gak ke. biasanya borang daia ada kt akhbar utusan malaysia. dah lama x bc akhbar.
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:42 AM) hadiah ribena tu baucer perabut courts mammoth je. GP 50k.lps tu 8k n 3k.hadiah saguhati baucer brg kemas habib jewel rm500.
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:37 AM) mungkin borang tu boleh download
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:36 AM) peraduan tu br mula. ada masa lg tp hari2 kena masuk pasaraya.
@  Contest : (03 April 2014 - 05:18 PM) peraduan ribena tu hadiah hadiah wang tunai?? kalau ada nak join lah..haha
@  shahida : (03 April 2014 - 03:48 PM) @NOORAMY tadi gi cari borang indocafe n daia tak ada.... huhuhu
@  shahida : (03 April 2014 - 03:47 PM) @AzizMostafa Salam...:)
@  shahida : (03 April 2014 - 03:46 PM) iswara nak borang ribena tu boleh :)
@  NOORAMY : (03 April 2014 - 03:19 PM) Iswara...Jom tukar borang...
@  AzizMostafa : (03 April 2014 - 12:23 PM) Tulisan Jawi Masih Relevan? http://penjawis.com/web/v1/index.php
@  Iswara96 : (03 April 2014 - 04:14 AM) Mau cr borang indocafe tp lum sampai lg. Dpt pulak borang ribena "Peraduan Serlahkan Impianmu Bersama Ribena". GPnya perabut RM50K.

Photo
- - - - -

Pemenang Cabutan Bertuah Creative Club


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 longlivemusic

longlivemusic

    Fellowship Comper

  • Exclusive Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,139 posts

Posted 15 July 2008 - 01:32 AM

TITLE: Pemenang Cabutan Bertuah Creative Club
WEBSITE/URL: http://cesb.net.my/m...abutan-bertuah/

RESULTWINNERS:
Cabutan bertuah telah dijalankan pada hujung bulan lepas. Dan….. terdapat 120 pemenang!!!!

Hadiahnya berupa keahlian Creative Club secara percuma bernilai RM20! Anda juga secara automatiknya akan menerima Katalog Creative terbaru (RM10) dan juga Limited Print Cover Novel terunggul kami (RM19.90). Dengan kata lainnya, setiap seorang akan menerima hadiah bernilai RM49.90!

Satu lagi cabutan bertuah akan diadakan khas buat ahli Creative Club. Jadi, cabutan kali ini tidak termasuk penyertaan daripada ahli-ahli Creative Club.

Jika anda pernah menyertainya… sila baca betul-betul list nama-nama pemenang di halaman seterusnya. Mungkin nama anda ada terpampang! Semoga Berjaya!

p/s : Sila rujuk forum Creative Club untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat penggunaan no keahlian anda buat sementara waktu. (memandangkan anda belum mendapat kad lagi)

1 Ahmad Ismail Muhammed CC1648 61 Nor Aziah Abd Rahman CC1708
2 Amelia Mohd Yunus CC1649 62 Nor Azwan Abdul Majid CC1709
3 Anida Iberahim CC1650 63 Norashikin Abu CC1710
4 Arni Samiraty Abdol Samat CC1651 64 Norazlin Sanusi CC1711
5 Asmara Zulkiply CC1652 65 Norhaliza Razali CC1712
6 Azizah Md Ali CC1653 66 Norhaseni Hashim CC1713
7 Azura Md Jais CC1654 67 Norhashimah Mat Noor CC1714
8 Badariah Zainal Abidin CC1655 68 Norhayati Rased CC1715
9 Che Norlaila Abd Rahman CC1656 69 Norhazlina Junoh CC1716
10 Claudia Khairunnisa CC1657 70 Norlizah Kamaruddin CC1717
11 Effazuatul Shema Mohamed Suffian CC1658 71 Normah Muhamad CC1718
12 Emilia Khamis CC1659 72 Normalawati Mohamed CC1719
13 Endang Suriani Muzakir CC1660 73 Norsitah Mohd Noor CC1720
14 Esah Zainal CC1661 74 Nur Amalina Azmi CC1721
15 Fatin Nur Afzan Afifahali CC1662 75 Nur Eliana Abdul Aziz CC1722
16 Fauzah Ahmad CC1663 76 Nur Rifhan Kamaludin CC1723
17 Fauziah Mohd Khatib CC1664 77 Nurul Hafiza CC1724
18 Hani Shahriah Mohamed CC1665 78 Nurul Hafizah Rasabar CC1725
19 Haslinah Taher CC1666 79 Nurul Nadia Nor Azmi CC1726
20 Hasunda Mazlan CC1667 80 Raabiatul Adawiah Ishak CC1727
21 Hazizah Wahab CC1668 81 Radzidah Malek CC1728
22 Husni Karim CC1669 82 Rahaizam Omar CC1729
23 Illiana CC1670 83 Rashidi Talib CC1730
24 Intan Fazrin Hasri CC1671 84 Roha Muhamed CC1731
25 Intan Nurlizah Mohammad CC1672 85 Rosfizah Maarof CC1732
26 Intan Sakinaz CC1673 86 Roshayati Abdullah CC1733
27 Intansuhana Ramli CC1674 87 Roslan Wahab CC1734
28 Irni Masmza Nawi CC1675 88 Roslawati Mohd Kamal CC1735
29 Irwan Hanafiz CC1676 89 Rosmayati Abd Majid CC1736
30 Juliana Yaakub CC1677 90 Rosmizah Ahmad CC1737
31 Kama Abu Bakar CC1678 91 Ruziawati Ramazan CC1738
32 Kasma Ahmad CC1679 92 Sabariah Daeng Mangili CC1739
33 Khairol Anuar CC1680 93 Sarinah Salleh CC1740
34 Khairun Nisak Buyong CC1681 94 Sauwiah Jaafar CC1741
35 Maimunah Abd Mutalib CC1682 95 Serihanum Nordin CC1742
36 Marlena Kamaruzaman CC1683 96 Shamsul Haizan Shamsuddin CC1743
37 Mashauddin Miskam CC1684 97 Sharifah Nor Marena Syed Anuar CC1744
38 Mohamad Hatim Ahmad CC1685 98 Sharizan Mohd Nawi CC1745
39 Mohd Afandi Hashim CC1686 99 Shereen Muhammad CC1746
40 Mohd Fahmy Puteh CC1687 100 Siti Aishah Muhammad CC1747
41 Mohd Osman Baba CC1688 101 Siti Balkis Ab Ghani CC1748
42 Mohd Zakaria Razali CC1689 102 Siti Burbainie A Rahim CC1749
43 Monaliza Mustafa CC1690 103 Siti Fairuz Che Dolah CC1750
44 Morni Mastri CC1691 104 Siti Fatimah Zaharah CC1751
45 Muhammad Hazim Suhaimi CC1692 105 Siti Nadira Mohiadin CC1752
46 Munira Hassim CC1693 106 Siti Sara Din CC1753
47 Nizatul Azlinda Nizamudin CC1694 107 Siti Suhada Sabarudin CC1754
48 Noor Aida Haji Abu Bakar CC1695 108 Siti Yusni Mohamed Yaacob CC1755
49 Noor Azlina Zainudin CC1696 109 Sitti Murni Abidin CC1756
50 Noor Hasliza Hashim CC1697 110 So’bah Ahmad CC1757
51 Noor Laili Shaharudin CC1698 111 Suraya Ashari CC1758
52 Noor Liza Hasbullah CC1699 112 Suriana Bakar CC1759
53 Noor Marlenee Nordin CC1700 113 Susie Jukiman CC1760
54 Noor Zurairah CC1701 114 Wan Haliza Wan Ahmad CC1761
55 Nooramilia Hussain CC1702 115 Wan Zafirah Syazana CC1762
56 Noorfaizah Abdullah CC1703 116 Yong Maisara Mohd Hairuddin CC1763
57 Noorul ‘Ain Mohd Zaki CC1704 117 Zaini Abd Aziz CC1764
58 Noorzehan Abas CC1705 118 Zaiton Yusof CC1765
59 Nor Aini Osman CC1706 119 Zuraidah Hashim CC1766
60 Nor Alsikim Amran CC1707 120 Zurina Sulaiman CC1767




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users