Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

To avoid any spamming, we have decided to remove some categories that is no longer being used. Hopefully this would make it easier for compers to focus on the contest info and improve the site loading time.
@  magna_imperial : (19 December 2014 - 03:09 PM) Join for free, earn points & redeem free voucher/item! http://vaseline.woop...l?friend=184042
@  magna_imperial : (19 December 2014 - 03:06 PM) Join for free, earn points, & redeem free vouchers! http://umobile.woop.my/?friend=179823
@  magna_imperial : (18 December 2014 - 11:50 AM) Join for free, earn points & redeem free item/voucher! http://www.whohaa.co...?referral=51141
@  magna_imperial : (18 December 2014 - 11:47 AM) Join for free, earn points & redeem free item/voucher! http://joy.woop.my?fd=186245
@  Contest : (15 December 2014 - 03:20 AM) https://www.liptonic...x.php/app/prize
@  Iswara96 : (12 December 2014 - 03:52 AM) Tahniah Harimau Malaya. Moga edisi kali ini Malaysia juara Piala AFF Suzuki 2014. In Shaa Allah.
@  Contest : (09 December 2014 - 04:39 AM) https://www.facebook...49692221?ref=ts
@  minibot : (06 December 2014 - 09:26 AM) ok.. nie menang keta tak yah HP. http://www.mymesra.c...t_PETRONAS.aspx
@  Contest : (05 December 2014 - 08:03 PM) Red Bull highest purchase lah pulak, x best la cam ni..huhu
@  Iswara96 : (05 December 2014 - 03:37 AM) Red Bull menawarlan hadiah kereta Volkswagon Polo disamping hadiah mingguan. http://www.redbull.com.my
@  magna_imperial : (28 November 2014 - 04:00 PM) Salam sejahtera, tolong beri sokongan dengan klik ini, http://goo.gl/MKZETF (bukan SPAM/VIRUS)...Terima kasih!
@  zuss : (28 November 2014 - 12:03 PM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (28 November 2014 - 12:02 PM) https://www.facebook...?type=1
@  AFAH4185 : (27 November 2014 - 10:03 PM) magnum gold per citer. cmne nk tau tersenarai ke x dlm 20 finalist tu.
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) lol.. sendiri tanya, sendiri jawap, haha
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) https://www.facebook...152733023422265
@  Contest : (25 November 2014 - 08:17 PM) ok dah dapat jawapan dia dah..https://www.facebook.com/NestleDrumstick/photos/pb.213756947264.-2207520000.1416917785./10152733023422265/?type=3&src=https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10666015_10152733023422265_5415256365492238027_n.jpg?oh=c73a0e907760bb18819022b126f04a7c&oe=54D8B8AD&__gda__=1426866713_4f3dd90dee3a8e5c54dba80fa03025b1&size=851,315&fbid=10152733023422265
@  Contest : (25 November 2014 - 08:15 PM) *paccking yang baru ni
@  Contest : (25 November 2014 - 08:14 PM) nak tanya Aiskrim Drumstick vanilla packing dia warna biru tau kuning
@  Contest : (25 November 2014 - 12:56 PM) yg lagi 2 pemenang tu dipilih secara rawak, (lucky draw)
@  Contest : (25 November 2014 - 12:55 PM) pemenangg yang highest tu tu mungkin diorang spend 20k atau 30k.
@  Contest : (25 November 2014 - 12:53 PM) Harga Chevrolet Sonic Hatchback RM78,888 http://www.chevrolet...sonic-hatchback
@  Contest : (25 November 2014 - 12:51 PM) orang yng menang hadiah utama tu mungkin dia beli banyak2 time bulan posa ritu, pastu bg sedara , keluarga dia minum..hehe
@  Contest : (25 November 2014 - 12:49 PM) contoh: 1 botol air revive katakanlah purata harga dia RM2.80 sebotol. 2.80X3,000 =8400
@  Contest : (25 November 2014 - 11:39 AM) ehh silap, hadiah keempat cd dan hadiah kelima baju pepsi
@  Contest : (25 November 2014 - 11:38 AM) http://1.bp.blogspot...00/DSCN9423.JPG
@  Contest : (25 November 2014 - 11:36 AM) hadiah keempat cd dan baju
@  Iswara96 : (25 November 2014 - 04:55 AM) menang hadiah ke-4 Peradian Revive Rev-kan Bola, kalau x silap hadiahnya Baucer Nike RM100. Dengar cite ada yg hantar 3,000 borang tapi masih x menang Hadiah Utama iaitu kete Chevrolet. Agaknya yg menang tu hantar berapa ribu borang?
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:53 PM) Please show your support by visiting this link! Not Spam! http://bit.ly/11yUjas
@  magna_imperial : (21 November 2014 - 02:52 PM) Get Free RM25 Credit! http://goo.gl/rtX27j
@  Contest : (21 November 2014 - 02:07 PM) "ZESPRI is amazing because.....”
@  Contest : (21 November 2014 - 02:06 PM) Give me idea, i want join this clogan contest. Want submit 10 entry..haha
@  Iswara96 : (21 November 2014 - 03:44 AM) alhamdulillah. hujan yang berterusan dari jumaat lepas baru reda. mudah2an esok mentari akan bersinar di kuala terengganu.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) tapi hadiahnya menarik 26 hadiah setiap bulan
@  Contest : (20 November 2014 - 02:02 PM) pemenanng dikira berdasrkan mata tertinggi.
@  Contest : (20 November 2014 - 02:01 PM) tadi ada jumpa borang peraduan darlie kat kedai
@  chopperman : (19 November 2014 - 08:27 PM) hehe...
@  Contest : (19 November 2014 - 05:28 PM) atau lebih senang jangan join perdauan yg jenis macam tu.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:25 PM) tu la.. kalau ada bajet lebih je sesuai nak join yg jenis macam tu.. x la rasa kecewa sangat dan boleh bg2 free je barang2 kat kawan
@  minibot : (19 November 2014 - 05:04 PM) HP contest banyak risiko yer kengkawan.. kalau tak bersedia sure kuciwa.
@  Contest : (19 November 2014 - 05:02 PM) ooo :)
@  minibot : (19 November 2014 - 05:00 PM) @Contest : nestle yang sambil beramal tu.. heheh takde rezki disitu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:58 PM) berkaitan contest HP tu.. sangat sukar untuk predict berapa banyak pemenang GP hantar.. CHK otai HP pun, contest mamee no. 1 result 17/11 winner dapat no. 3 je..
@  Contest : (19 November 2014 - 04:56 PM) @minibot:  peraduan apa hntar banyak jawapan salah tu.
@  minibot : (19 November 2014 - 04:55 PM) @Contest : untuk aiskrim drumstick tu saya jawab no.1 betul, no.2 salah. semoga geng emenang berjaya. tapi jawapan kena betul dulu. kalau salah macam saya aritu hantar byk pun tak guna.. rezki saya kat tempat lain agaknya.
@  Contest : (19 November 2014 - 04:35 PM) https://www.facebook...elevant_count=1
@  Contest : (19 November 2014 - 04:27 PM) https://www.facebook...52746677759654/
@  Contest : (19 November 2014 - 04:23 PM) Jawapan no.2, betul atau salah?
@  Contest : (19 November 2014 - 04:22 PM) Aiskrim Drumstick contest http://www.nestle.co...contestform.pdf
@  Contest : (19 November 2014 - 04:21 PM) https://www.facebook...8502265/?type=1
@  Contest : (18 November 2014 - 05:54 PM) atau kalau ada jamuan hari jadi, sesuailah beli banyak2 potato chips bg tetamu makan.
@  Contest : (18 November 2014 - 05:52 PM) peraduan tu sesuai untuk tokei kedai makan je,
@  minibot : (18 November 2014 - 05:44 PM) heheh.. betul tu @Contest. susah.. kalau dapat iphone6 je berbaloi, kalau tak berjaya.. mmg makan mamee je la..
@  Contest : (18 November 2014 - 03:45 PM) macam susah je nak menang
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) hadiah utama pun 1 je sehari
@  Contest : (18 November 2014 - 02:51 PM) contest mamee tu pemenang ditentukan berdasarkan mata tertinggi
@  minibot : (18 November 2014 - 02:12 PM) go..go... en. chopp. keep up the grrrreat work maintaining emenang. :D
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) link yang betul https://www.facebook.../mymameemonster
@  minibot : (18 November 2014 - 02:09 PM) Raikan No. 1 Mamee Contest.
https://www.facebook...eemonster  klik pada tab Raikan No. 1 Mamee Contest. hadiah sebuah IPhone 6 untuk 100 hari.
@  chopperman : (17 November 2014 - 04:01 PM) tx boon n tx all for the support. :)
@  Boon : (17 November 2014 - 01:16 PM) http://www.ikcontest.com.my
@  Contest : (16 November 2014 - 04:13 PM) Peraduan Beli & mnnang http://belimenang.ep....com/terma.html
@  Iswara96 : (16 November 2014 - 03:33 AM) lega rasa
@  Contest : (15 November 2014 - 08:46 AM) Peraduan SMS & Menang Dutch Lady at Giant http://www.biarbetul...sms_contest.php
@  chopperman : (15 November 2014 - 06:52 AM) Hi guys. We finally fix the login form. Sry for the troubles.
@  Boon : (09 November 2014 - 10:11 PM) http://www.chipsmore.com.my/funhunt/
@  Contest : (08 November 2014 - 10:39 PM) ada umumkan mungkin kita terlepas pandang.. selalunya peraduan yg besar2 diorang umumkan.. hadiah yg kecik je kut yg x umumkan.
@  AFAH4185 : (08 November 2014 - 07:11 PM) selama korang masuk peraduan ni, ada x peraduan yg xde keputusan pemenangnya. Aku rasa ada beberapa peraduan yang aku masuk rasanya x umum2kan pun pemenangnya. Perlu x ada satu badan bebas / khas sebagai pemantau dalam peraduan ini. ianya bagi mengelakkan penipuan dikalangan peminat2 peraduan ini. setuju tak?
@  Contest : (08 November 2014 - 07:09 AM) Peraduan dimana kau peraduan.. peraduan dah kurang sekarang ni. :sick:
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:35 PM) Power of Vaseline Contest! http://bit.ly/VaselinePowerContest
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:33 PM) Kiss Me Malaysia Selfie Contest! http://goo.gl/XlgJKS
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:32 PM) iProperty People's Choice Awards 2014 Contest! http://bit.ly/iPropPCA2014
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:30 PM) Firefly 'Count the Aircraft' Contest! http://www.fireflyz....nt-the-aircraft
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:29 PM) TGIF Contest! http://bit.ly/1zdxcas
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:23 PM) Please lend your support by clicking http://bit.ly/11yUjas (not spam)
Thank you!
@  magna_imperial : (27 October 2014 - 09:23 PM) Please lend your support by clicking bit.ly/11yUjas (not spam)
Thank you!
@  shahida : (27 October 2014 - 07:13 AM) salam... selamat pagi kawan2 semua... Lama tak boleh nak masuk forum... opis blok....
@  Contest : (26 October 2014 - 10:10 PM) http://www.nestle.co...contestform.pdf
@  Contest : (26 October 2014 - 09:53 PM) 30 november
@  AFAH4185 : (26 October 2014 - 03:15 PM) bila tarikh tutup mat kool tu. bleh gak cuba.... jemu dah mkn magnum je.
@  Contest : (26 October 2014 - 12:42 PM) lepas jumpa stick yang tulis 'mat kool' tu kemudian stick tu perlu hantar pulak.. dan  lepas hantar, stick tu, baru diberikan no. siri untuk menentukan pemenang..
@  Contest : (26 October 2014 - 12:39 PM) mat kool pun macam payah gak nak menang..
@  minibot : (26 October 2014 - 10:11 AM) me nak cuba mat kool. mana la tau dapat ps4 lagi beharga dari emas 1g tu.. hehehe.. ( my personal opinion yer tuan puan.)
@  minibot : (26 October 2014 - 10:05 AM) hello afah4185. gold coin lum rezki lg. tapi bila dapat tahu gold coin nyer hanya 1g terus tawar hati. rasa cam tak berbaloi kalau setakat nak dapat gold coin. emmm.. anyway gud luck.
@  AFAH4185 : (25 October 2014 - 05:39 PM) hi minibot. TQ atas jwpn. highest score aku pun cmtu gak. dh masuk games ke empat dh ni. jenuh dah mkn aiskrim. rasa nk mengatasi 4550 tu susah gak. Gold coin ada dpt x minibot. Takat ni aku x dpt gi.
@  Contest : (24 October 2014 - 10:47 AM) http://www.kopikomalaysia.com/
@  Contest : (24 October 2014 - 01:23 AM) slogan + hadiah wang tunai RM100 2x setiap hari http://www.zespri.co...iveaway-how.asp
@  Contest : (24 October 2014 - 01:22 AM) http://www.zespri.co...iveaway-how.asp
@  zuss : (23 October 2014 - 12:37 PM) https://www.facebook...?type=1
@  minibot : (23 October 2014 - 08:26 AM) sesaper yang finalis tu, bleh share jawapan anda disini. tq
@  minibot : (23 October 2014 - 08:25 AM) Results "Pilihan Bijak, Kesihatan Dijamin - Southernlion. http://southernlion....4_finalist.html
@  minibot : (23 October 2014 - 08:23 AM) hi afah4185. for markah tertinggi me got 4550 point but still not enough. me think you need to have the bonus 1000 (first time player) and use the facebook friend help. hope this membantu.
@  AFAH4185 : (21 October 2014 - 10:34 PM) sape de masuk magnum gold. brape markah highest korang.
@  zuss : (20 October 2014 - 11:08 AM) https://www.facebook...411987818892742
@  zuss : (20 October 2014 - 11:06 AM) http://mbg.com.my/MB...in-contest.html
@  zuss : (20 October 2014 - 11:05 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (20 October 2014 - 11:04 AM) https://www.facebook...?type=1
@  zuss : (20 October 2014 - 11:03 AM) http://www.recycle-e...estLanding.aspx
@  zuss : (20 October 2014 - 11:02 AM) https://www.facebook...?type=1
@  Iswara96 : (20 October 2014 - 05:36 AM) Dah nak masuk hujung tahun biasanya takda peraduan gan hadiah besar. Ini jangkaan saya aje. Kena buat persediaan tuk tahun baru mungkin ada hadiah besar. In shaa Allah.

Photo
- - - - -

Keputusan Cabutan Sijil Simpanan Premium Bulan Februari 2008


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 longlivemusic

longlivemusic

    Fellowship Comper

  • Exclusive Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,139 posts

Posted 11 March 2008 - 10:21 PM

TITLE: Keputusan Cabutan Sijil Simpanan Premium Bulan Februari 2008
WEBSITE/URL: http://www.bsn.com.m...putusan2008.htm

RESULTWINNERS:
[attachment=2]5.JPG[/attachment][attachment=1]6.JPG[/attachment][attachment=0]7.JPG[/attachment]

Keputusan SSP Bulan Februari, 2008 HADIAH KE-13: 1550 X SSP bernilai RM100

000548818 000560224 000560851 000673599 000993548 001356483 001552800 001583197 002084434 002112020 002476388 002889058 002898441 002934762 002989329 003014544 003336913 005578659 005740549 006889585 006907823 007048160 007194467 008335335 008464599 008934900 009584892 009625467 010203847 010256092 011254676 011504130 011819674 012879266 014004050 014180497 014473797 014485257 014717583 015855022 016032357 016922764 017442746 018793373 018944451 019988819 022751032 023003861 024300512 024728006 025157584 025440553 026022028 026558980 027310976 027992354 028444330 029722878 031291945 031473807 031590295 031671215 032387486 032727807 033837851 034000289 034507094 035108642 036917753 038585352 039324261 040463175 040832121 042805304 043637477 044551363 044552884 045255595 049181070 049535496 051080816 051796568 052241929 052742635 053231783 053726798 053842479 054185301 054964342 055198393 055500445 055685701 056046847 057980794 058601418 059337900 060805600 061949566 063047508 063826771 065952958 066547859 067849837 067960910 073247337 073738363 075068878 075175456 076009958 076799157 077499962 077747543 079395053 080676878 082118846 082122026 082318668 082560003 082776264 083080149 083088129 083211321 083271061 084262712 084847954 085495511 086614688 087262964 087658277 088023156 089031953 089206307 090017553 090021676 090226457 090244528 090275234 090992332 091582174 092564477 093607919 094462519 094593713 094779620 096567371 098432336 098714973 099283304 099457411 099822480 100255085 100695802 100931504 102697505 102975832 103884499 104314563 108685831 112695479 112806238 113606848 114188862 114792382 114862966 115779125 115986568 117233316 117243161 117621169 118314249 119811761 121351372 121617671 122066633 122512632 123265591 123764724 123952841 124584265 125162496 125471049 126026837 126445540 126666150 128449894 128689197 129048173 129208840 129440944 130266503 130684551 131975016 132125182 132930233 133202970 133459212 134148728 134706390 136985581 138504810 138931528 139535493 139625417 140204970 140978954 141686797 141790727 141790984 142179858 142542386 142773987 143441998 144858624 144931590 145492691 145854021 145911280 146081852 147070481 148899843 149011376 149178020 149682860 150341690 152004020 152179036 152179790 153154813 154130932 154246131 154668330 154693037 155572584 155866934 156980914 157263878 158525512 158728589 160681516 160832128 160911599 161310926 161594455 161870017 161895865 162324126 162722992 163041337 163563551 164750916 165751664 165786785 167664481 167736605 167989668 168745525 168850728 169066688 169314163 169511163 169835227 170437807 170678882 170956641 171502741 172575669 174254309 174918802 176040589 176391127 177195122 178266278 178631623 179479087 180333944 181730369 182334757 182422317 182655023 182861142 183788061 184140757 184177167 185217947 185981786 187316079 187948362 188586203 189590470 190008272 190008276 190560045 191410985 191910586 192033904 192258104 192541290 193628285 194314471 194901282 196669960 196753785 198422038 198608157 198742666 199290503 199581145 199979046 201318483 201723285 201843906 202370397 203210694 203508210 204154570 205206452 206166144 206484383 207934693 208105531 208450919 208679095 208827232 209442218 209488405 210254559 210317516 211064740 211193999 211294973 211790943 211847219 212227528 214107387 214350811 214409270 215454857 215989059 216041161 216399417 218205214 219510588 219733936 220137533 220939661 221590310 222029943 222635795 222793484 223062368 223189421 223329574 223636824 224457007 224829733 225307071 225636332 225760028 226398392 226403802 227429786 228963612 229654017 229809123 231494423 231807845 232059292 232392222 233022830 233162626 233587284 233715986 236072562 236695077 236871900 237349465 237894063 238313130 238835216 239728823 240306647 240758408 241087449 241175705 241430242 241815818 242792919 243107806 243394056 243448000 243891640 244149042 244243313 244377216 244602894 245501415 247887268 249598797 249599180 249973937 252287940 253164958 253750241 254064424 254390737 254863084 255049544 255353089 255695569 256860825 258157438 258224832 258235332 258812944 259946486 260245136 261065543 261816132 262329071 264518669 265597119 266219562 266510809 267951271 268240146 268364412 268425811 268643206 268976728 269107122 269136760 269696254 269725999 269770432 269826873 270333858 270730081 272082426 272993291 273688443 274656129 275647475 276137372 276379023 276488589 276695374 276859723 277057821 277519134 278449418 279168340 279617010 280006661 280333335 281836402 282434651 285292509 285547939 285790820 287014398 287066148 288835498 289036664 289315836 289318719 290855037 291383668 291749815 292598527 293489518 293729668 294589592 294724135 295509386 296016756 297028406 297337513 297401510 297451349 297905565 298006203 298115837 298319855 298590154 298602762 298867360 299636351 300337438 300808351 300877821 300877984 300954655 301855057 302013502 302088642 302188241 302397460 302936154 303640509 303929360 304799086 304896522 305877289 306463739 306488770 307174930 307624607 308177459 308717438 308868924 309346312 309841039 310489049 310923442 312148874 312308938 312405034 312464520 313752440 313832692 314048155 315845201 316087891 316209818 316466114 316725072 316846400 316959909 Keputusan SSP Bulan Februari, 2008 HADIAH KE-13: 1550 X SSP bernilai RM100
317127871 317164526 317481003 317675622 317962889 318716248 318731105 318852929 319254259 319526558 320066984 320511776 321109906 321431889 321470203 321626026 322174167 322333227 322643075 323063370 323245958 323484282 324129035 324546103 325091179 325386205 325447696 326794994 327196106 327676620 327963534 328195833 329144267 329227897 329329946 329618660 330438550 330659131 330881839 330974685 331053014 331160924 331220518 331291986 331785677 331865447 332402964 333145643 333749711 334118386 334456078 334639901 334721542 335135690 335164042 335283367 335440089 335948095 336320531 336611614 336798675 336821132 337443177 337646406 338293482 338789427 339257505 339973994 340091591 340329876 340792708 341351314 341628489 341629932 342160814 342843820 342871945 343042221 343781119 344318375 344995336 345052305 345327389 345895869 346608061 347054356 348242059 348429335 348528487 348677666 348677867 348895102 349272504 349893853 350736499 351325585 351331736 351648479 351663319 352299528 354588301 355162726 355945293 356918424 356924570 356949223 356971260 358397345 359219368 359558294 359894675 359915409 360149822 360555750 361729618 362133251 362248182 362515578 362742494 363236636 364307640 364874377 364931751 365001104 365504381 365607935 366390942 366789282 366815210 368550594 368873356 369189643 369525613 369531009 370090809 370125655 370360919 370542282 370912590 371349914 371405234 372147102 372509417 372587555 372628996 372790525 373058736 373529237 373856362 373862167 374666138 375158617 375557644 375617962 375978675 376322105 376415603 376484962 376793776 377494551 377630527 377774206 377896629 377914914 378033600 378701458 378728964 378945120 379275629 379603784 379845970 380005521 380450880 380571172 380755138 381655596 381945065 382529139 383197375 384349371 384555091 384675630 384708299 385361341 385385747 385488809 385783137 385864201 386066693 386163164 386298951 386639585 387121505 387312410 387987087 388989512 389100698 389101547 38928 389463319 389840078 390120232 390458480 391056250 392774945 393332678 393490149 393528732 393596039 393768629 394155986 394317550 394460900 394819688 395033054 395256301 395541046 395611005 395959068 396087790 396831525 397200217 397988553 398108109 398373839 398855086 399065310 399120655 399524285 399591860 399776392 399892476 400410597 401441076 401614876 402529325 402631651 403036379 403251681 403573104 403660720 403726204 403770916 403794737 403999560 404019246 404136847 404598428 404749993 404805380 404968433 405052098 405107433 405121182 406095652 406242724 406262173 406418875 406974131 407075787 407089425 407635311 407832473 408121393 408536782 408619401 409296358 409308221 409325292 409359979 409643128 409751299 409786142 409796359 409975638 410149758 410267893 410268858 410303682 410334449 410762293 410838569 410930323 411142271 411263528 411319119 411339866 411531780 411783560 411973911 412036462 412111694 412215063 412437538 412622358 412664190 412857424 413062990 413418300 413985627 414552248 414993370 415134530 415256750 415672260 416039631 416115832 416130665 416199437 416257750 416849494 416913558 417224179 417326745 417637404 417684243 417746724 417799923 417861761 417954251 418000670 418350129 418604050 418624987 419060101 419292022 419428246 419482471 419531893 419563345 419700057 420246039 420388120 420666462 420723209 420877308 420927247 421344700 421547678 421639619 421640159 421731981 421799388 421927616 422072645 422080994 422188029 422308560 422417591 422625780 422677519 422823104 423233222 423292912 423423350 423556147 423703527 423742059 423861087 423899790 423963515 424036424 424209935 424238097 424364885 424434193 424609709 425028340 425094258 425104853 425320965 425545727 425585232 425872112 425973709 426074341 426451976 426600684 426697521 426771503 426776684 426860939 427273081 427394713 427492312 427637424 427760417 427781439 427814271 427966455 428041326 428303770 428359818 428522209 428675311 428771533 429041313 429318194 429878776 430368223 430386216 430390722 430582307 430695514 430968282 431058798 431518851 431696750 431934222 432072260 432737780 432741308 432811118 433037908 433050484 433249818 433267579 433609035 433680718 433848267 433854062 434074476 434303029 434885208 435106208 435255615 435266999 435479498 435872459 436260704 436357411 436492578 436509669 436641766 436764380 436898948 436903116 436904832 437020111 437126925 437140544 437168976 437326773 437475630 437654072 437658566 437983359 438015773 438266609 438527755 438541248 438641861 438790612 438882524 439117573 439248757 439386827 439759634 439833056 439972281 440025434 440178772 440277471 440320917 440480702 440555794 440580813 440664711 440822566 440872965 440884549 440968736 441156630 441368281 441719687 442007869 442164336 442297640 442374607 442608808 442945217 443039713 443046281 443058489 443188673 443195950 443212122 443447675 443604492 443732425 443851472 443997574 444047436 444322200 444396656 444598138 444761933 444979587 445507959 445537335 445706601 445756480 445796924 446053899 446101513 446237760 446324376 446332604 446392700 446546428 446824016 446866860 446880619 446887396 447147728 447201920 447235252 447648344 447851092 447913900 447983551 448034315 448602353 448680990 448920176 449184432 449279388 449356959
449384768 449397905 449400835 449577929 450732213 450786300 450982954 451062238 451142461 451158140 451163783 451417162 451436143 451494662 451624668 451631364 451718320 451744386 451813662 451928300 452087169 452200861 452570966 452927814 453200511 453278622 453410538 453612893 453830888 453860834 453866570 453878267 454018400 454111902 454217032 454260500 454414588 454708988 455078583 455138684 455187788 455533466 455689347 455717939 455967435 456334058 456370275 456559304 456585768 456639033 456747828 457084452 457444750 457610235 457730224 457951411 458022625 458064461 458110699 458129326 458131331 458310667 458318998 458443584 458732885 458801619 458810204 459026636 459355467 459608427 459666864 459696961 459863699 459863941 459920359 459940793 459941594 460246804 460246955 460366575 460471113 460650448 460653815 460711556 460879555 461019012 461059895 461114168 461252108 461256847 461258181 461609207 461720940 461942412 462180162 462264335 462392358 462443067 462450375 462550767 462621644 462724025 462807143 462838575 462933655 463034166 463164658 463277685 463289737 463338008 463383122 463394720 463561739 463587732 463684301 463771891 463931298 464361076 464460577 464472210 464528437 464619036 464682045 464826210 464904981 464968503 464981300 464993240 464995906 465004698 465237102 465268316 465314109 465431434 465440730 465446160 465462008 465621479 465638628 465790255 466018588 466241067 466301927 466331192 466419602 466515096 466545037 466556548 466773535 466798501 466863774 467075454 467127925 467150341 467261308 467531855 467594635 467615744 467766688 467881447 467887744 467939491 467964440 468046098 468116469 468169225 468330369 468500271 468513309 468585702 468665927 468672038 468703140 468703602 468779638 468926141 469137160 469159425 469323927 469617057 469682317 469707964 470061765 470068642 470094866 470128943 470182026 470189330 470657014 470689419 470695806 470735213 471032125 471104877 471244615 471312977 471538058 471547290 471683735 471685733 471808926 471819561 471836431 472095852 472277561 472417968 472663750 472715449 472761749 472813099 472982545 472997529 473005266 473046679 473052032 473229282 473259910 473375325 473434161 473598155 473653068 473977126 474023963 474100295 474219533 474316070 474331734 474332136 474362949 474724531 474791271 474804962 475069730 475226617 475239730 475360112 475394440 475460027 475547207 475669402 475806201 475895309 476239307 476254445 476284173 476367108 476392933 476463366 476554061 476555234 476629085 476737645 476804738 476832615 477042073 477060020 477334405 477391090 477398795 477431940 477498172 477567054 477657331 477782725 477819611 477841223 477848831 477900483 477919048 477934592 477969200 477992642 478090708 478302639 478398425 478720495 478739913 478794619 478810468 479069522 479226846 479244101 479317657 479428734 479707807 479719865 479734943 480132169 480151641 480391879 480412262 480485010 480500364 480741209 480900949 480920985 480928293 481056287 481061054 481086282 481176205 481307050 481347952 481352216 481423406 481449350 481496313 481633299 481796377 481814543 481955262 481966195 481990585 482202417 482285636 482314762 482328734 482438191 482505120 482644486 482650044 482691814 482853678 482940692 482993102 483001223 483047255 483113241 483167422 483260521 483274358 483345921 483388632 483484061 483492711 483685274 483704240 483817720 483860978 483892848 483929285 483958721 483989539 484010983 484269102 484414780 484473732 484485079 484491216 484497112 484500028 484687771 484809034 484993889 485120840 485185919 485319100 485345437 485458498 485525005 485578394 485584054 485622775 485775498 485849053 485929808 486014708 486034073 486139029 486146674 486213880 486277034 486455038 486523998 486557287 486620078 486707411 486726676 486769759 486789523 486864951 486920501 486954848 486980183 487036243 487049949 487073574 487104625 487224021 487324169 487344590 487420566 487423584 487435903 487484420 487617215 487669085 487669529 487694368 487696824 487796588 487863074 487906338 488099088 488101152 488128803 488162599 488166769 488522730 488563390 488601882 488647972 488710287 488740536 488778631 488927901 489048980 489092892 489123241 489192543 489227229 489249128 489314216 489328450 489375068 489620984 489675315 489688389 489739847 489779101 489811877 489885831 490015007 490087858 490111287 490112006 490149217 490186325 490223840 490576727 490675332 490687773 490703804 490732872 490773471 490789539 490888244 490935698 490941553 490972782 490976103 491027604 491076900 491107199 491129591 491314588 491502866 491727269 491802953 491863332 492015209 492038609 492095449 492135120 492144509 492149371 492339123 492346293 492381334 492399939 492424532 492443265 492458126 492467145 492580920 492657383 492748957 492751272 492768456 493094391 493120836 493208085 493244542 493254556 493293148 493328430 493337601 493439363 493459692 493474083 493580712 493680692 493837555 493912061




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users