Jump to content

Welcome to our forums!

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to check out the latest prizes & competition, discuss, share and private message with other members of our community.

Toggle shoutbox Comper's Chit-Chat

Got anything to ask? Feel free to use the all-new "eMenang Answers". Ask anything about contest and competition. Share your knowledge, Help others and be an Expert. Plus, the Best Answers is chosen by you & our community.
@  shahida : (23 April 2014 - 03:31 PM) @nooramy yeke... tak sabar.. walaupun tak reti slogan...:):)
@  NOORAMY : (23 April 2014 - 02:56 PM) Berita gembira...peraduan miliki rambut menawan tahun baru Cina ini unilever akan diumumkan end april...sila tunggu jika anda join...mana tahu anda seorang yg bertuah...conso rm888 tu...
@  shahida : (23 April 2014 - 07:45 AM) salam semua... ada yang sudi nak kongsi slogan tak.... aduiii slogan tak pandai tapi nak join...
@  Contest : (22 April 2014 - 09:25 PM) yg power root tu ingatkan hadiah play station tu.. rupanya ada hadiah  1 juta..
@  Iswara96 : (22 April 2014 - 08:18 PM) Peraduan mu'min dh htr. Slogan biasa2 je. Utk peraduan Daia sy perlukan 6 slogan. Huhuhu. Sape2 yg ada lebih tu leh pm sy.
@  Iswara96 : (22 April 2014 - 05:52 PM) Grand prize RM1,000,000 sijil simpan premium. Paling kecik hadiah harian RM500 sijil simpanan premium utk 5 pemenang selama 175 hr. Itulah POWER ROOT. mungkin page dia belum update lg.
@  Contest : (22 April 2014 - 04:38 PM) saya rasa selewat-lewatnya seblum tahun baru China akan datang.. :lolu:
@  NOORAMY : (22 April 2014 - 03:28 PM) gamaknya bila dia nk umum ye...
@  NOORAMY : (22 April 2014 - 03:28 PM) Peraduan miliki rambut menawan tahun baru Cina ini ngan vico...
@  shada : (22 April 2014 - 09:56 AM) salam.. siapa da yang join mu'min contest.. saya rs saya ada slogan yang menarik.. hehe. kalau nk bole pm
@  Contest : (21 April 2014 - 11:29 PM) dikira jutawan ke kalau dpt play station atau 5k..hhehe
@  Iswara96 : (21 April 2014 - 10:52 PM) Sape x mau jd jutawan. http://www.facebook.com/powerroot. Bermula 01.05.2014.
@  zuss : (21 April 2014 - 06:35 AM) http://www.standfirmstayfirm.com/
@  Contest : (20 April 2014 - 10:29 PM) esok ingat nak borong gak lah air kotak ribena yg 200ml tu, sebelum ni silap g beli yg 1.5l tu.. dapat 2 point je.hehe
@  Iswara96 : (20 April 2014 - 03:41 AM) 1 hr cuma dpt htr 3 borang. sy rasa dh banyak tp mungkin ada owg lain yg htr lebih banyak dr itu. huhu
@  Iswara96 : (20 April 2014 - 03:38 AM) ntahlah, x brani nk jawab. utk pengesahan leh call 0378807650
@  AzizMostafa : (19 April 2014 - 11:32 PM) Jangan Lepaskan Peluang http://www.emenang.c...aysian-ringgit/ Semoga Berjaya
@  AzizMostafa : (19 April 2014 - 11:32 PM) Jangan Lepaskan Peluang http://www.emenang.c...aysian-ringgit/ Semoga Berjaya
@  Contest : (19 April 2014 - 01:30 PM) http://www.milo.com....es/landing.aspx
@  Contest : (19 April 2014 - 01:29 PM) http://www.milo.com.my/Images Library/Breakfast/2014/contestStep.jpg
@  NOORAMY : (19 April 2014 - 11:01 AM) Semoga berjaya semua ye kawan2...sy pun hantar...x byk...sbb banyak naw contest nk kena follow skrg...
@  Contest : (19 April 2014 - 10:44 AM) @banyaknya hantar, sehari hantar berapa.
@  Contest : (19 April 2014 - 10:43 AM) @ Iswara96 dah tengok kat jadual BP, dan labell botol 1.5 liter tu tersenarai.. tapi cuma x tulis "Celebrating 75 years". mungking yg saya beli tu pek lama. kalau pek lama agak2 diorang terima x?
@  zuss : (19 April 2014 - 07:54 AM) https://www.facebook...20582267?ref=ts
@  zuss : (19 April 2014 - 07:54 AM) http://strepsils.com.my/therightnote/
@  Iswara96 : (19 April 2014 - 03:34 AM) Camcoder? ntahlah. rasa2nya kurang minat psal x banyak aktiviti.huhu
@  Iswara96 : (19 April 2014 - 03:30 AM) saya start htr 10hb. hingga hr ni dh 30 borang sy htr. mudah2an dpt GP. nk ambik pic gan Tg Maria, manatau leh masuk program JJCM. huhuhu.
@  Iswara96 : (19 April 2014 - 03:21 AM) sy htr pek 200ml cuma perlukan kod bar. kalau yg bentuk botol perlukan bungkusan luar. kat borang tu ada diberi Jadual BP,boleh rujuk kat situ.
@  NOORAMY : (18 April 2014 - 08:26 PM) Nk tanya...ada x sapa2 ada kawan berminat nk beli camcoder...sy nk jual la...susah naw cari buyer...
@  Contest : (18 April 2014 - 02:33 PM) kalau hantar pek bungkusan ribena yg x  tulis "Celebrationg 75 years tu" boleh ke?
@  Contest : (18 April 2014 - 12:37 PM) tadi baru jumpa borang ribena, ambil 5 terus..minggu depan ingat nak hntar..harap2 menang hadiah baucar mas pun jadilah..hehe
@  Contest : (17 April 2014 - 04:16 PM) hadiah paling best bg saya setakat ni adalah peraduan lot100 dan dutch lady..
@  Iswara96 : (17 April 2014 - 03:51 AM) hadiah paling best rasanya peraduan ubat gigi mu'min iaitu rumah n ada hadiah pakej umrah.
@  Iswara96 : (17 April 2014 - 03:43 AM) hahaha. hadiah mmg x best tp kalau dapat gerenti lompat2.
@  Contest : (16 April 2014 - 10:04 AM) dutch lady dah hantar, tea pot hadiah x best.. ribena belum jumpa borang..hehe
@  Iswara96 : (16 April 2014 - 03:24 AM) haha. sekarang ni join 3 contests yg wat saya pening kepala. Dutch Lady, Tea Pot & Ribena.
@  Contest : (15 April 2014 - 03:50 PM) bosan yg amat.. xde ke peraduan yg best2 yg tawarkan wang tunai.. ingat nk join peraduan yeos tu..tapi x de hanset canggih.
@  AzizMostafa : (15 April 2014 - 11:16 AM) Why not semara Jawi melalui Khat @ games?! http://www.emenang.c...win-kaligrafer/
@  AzizMostafa : (15 April 2014 - 11:15 AM) Why Perumian Jawi?! http://klasikamedia....l-perumian-jawi
@  Iswara96 : (15 April 2014 - 03:56 AM) tahniah pd yg berjaya. pd yg x berjaya spt saya cuba lagi.
@  minibot : (14 April 2014 - 04:13 PM) pemenang permanis - contest saya ingin menang (giant). http://www.permanis....ngin_Menang.jpg
@  minibot : (14 April 2014 - 04:10 PM) pemenang contest f&n 130 tahun http://fndairies.com...3/130winner.pdf
@  Iswara96 : (14 April 2014 - 03:26 AM) Berita baik. Liv 3 - 2 Man City. Jika Liverpool menang sume baki perlawanan, Juara EPL milik Liverpool. YNWA.
@  shahida : (10 April 2014 - 05:28 PM) F&N pun ada contes ke?
@  shahida : (10 April 2014 - 05:28 PM) @tq zuss
@  Contest : (10 April 2014 - 05:13 PM) hadiah sikit je, ada 7 pemenang.
@  Contest : (10 April 2014 - 05:11 PM) power root next jutawan http://www.nextjutawan.com/
@  NOORAMY : (10 April 2014 - 03:57 PM) Yg bestnya..fahrin ckp blh wasap...pop resit...selamat setem...
@  NOORAMY : (10 April 2014 - 03:56 PM) Contest Power root jutawan kembali...1 Mei-31 dec
@  NOORAMY : (10 April 2014 - 03:56 PM) Kawan2...ada sapa2 tgk berita x smlm kt tv3
@  eyriquezahrul : (10 April 2014 - 01:48 PM) Salam/Hi, ada dgr psl contest F&N x? Any link?
@  Contest : (10 April 2014 - 09:26 AM) https://www.facebook...ferrerOverride=
@  Contest : (10 April 2014 - 09:25 AM) https://www.facebook...elevant_count=1
@  Contest : (10 April 2014 - 09:23 AM) http://youagainstdeb...ata/Index.aspx#
@  Contest : (10 April 2014 - 09:23 AM) youagainstdebt.com/Debtpinata/Index.aspx#
@  zuss : (09 April 2014 - 08:09 PM) found the forms at aeon big
@  shahida : (09 April 2014 - 04:29 PM) @zuss air wick tu kat guardian ke?
@  zuss : (09 April 2014 - 01:19 PM) other contests: air wick...LUX @ guardian.....p&g...
@  zuss : (09 April 2014 - 01:17 PM) http://shinewithconfidence.com/
@  zuss : (09 April 2014 - 12:17 PM) https://www.facebook...267997&app_data
@  shahida : (09 April 2014 - 07:47 AM) selamat pagi semua... banyak sgt contes... budget tak byk... hehe
@  Iswara96 : (09 April 2014 - 03:35 AM) peraduan yg perlukan slogan paling mencabar. dah 4 hari ni dia punya slogan x siap2 lg.
@  Contest : (09 April 2014 - 01:39 AM) atau dalam senarai lingkungan no yang ditetap tu akan dipilih slogan paling menarik.
@  Contest : (09 April 2014 - 01:37 AM) *tersenarai
@  Contest : (09 April 2014 - 01:36 AM) syarat peraduan ubat gigi tu macam susah je nak menang.. kena ternarai pada  no yang dikehnedaki dan kena slogan menarik..
@  Boon : (08 April 2014 - 10:30 PM) http://site.al-meswa...p?pageid=143491
@  NOORAMY : (08 April 2014 - 01:42 PM) hahahha
@  NOORAMY : (08 April 2014 - 01:42 PM) Lahai...byk contest ....duit je x brp nk byk dh ni ha....
@  Contest : (07 April 2014 - 11:01 PM) The much awaited People's Choice Award is here! Vote for your favorite brands and stand a chance to win up to RM30,000* worth of prizes.

Plus, introducing you new Teens Choice Award designed exclusively for teens, aged 13 - 19. Vote and win exciting gadgets worth up to RM10,000.
@  Contest : (07 April 2014 - 11:00 PM) hadiah peraduan guardian pun lumayan jugak tu.. ada 2 kategori. hadiah bernilai rm30,000 dan rm 10,000.
@  Contest : (07 April 2014 - 10:56 PM) @nooramy ya keropok roller coaster tu, harap-harap ada hadiah wang tunai.. kalau ada nak join..hehe
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 08:30 PM) Roller coaster Jajan tu kan...
@  minibot : (07 April 2014 - 05:39 PM) di guardian juga ada contest baru anjuran unilever rasanya.
@  minibot : (07 April 2014 - 05:37 PM) Assalammualaikum..roller coaster ada contest baru. blum start lagi tapi dah ada promo pada pek roller coaster. selamat mencuba
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 03:56 PM) Winner  dh Ada tu...otai Kita chk pulun rm5k
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 03:50 PM) Sapa yg join frozz?
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 01:05 PM) rexona pun Ada...
@  NOORAMY : (07 April 2014 - 01:05 PM) Any latest contest?
@  Iswara96 : (05 April 2014 - 04:32 AM) kat borang peraduan tu ada tulis laman webnya. http://www.ribena-serlahkan.com.my.
@  Iswara96 : (05 April 2014 - 04:29 AM) Baucer Habib Jewels RM500. Hadiah Mingguan utk 5 pemenang selama 8 minggu.
@  eyriquezahrul : (04 April 2014 - 12:20 PM) ouh, I need time understanding this forum. huhu.
@  shahida : (04 April 2014 - 07:46 AM) nak downdload kat mana borang ribena tu.
@  shahida : (04 April 2014 - 07:45 AM) @iswara96 baucer habib x bape?
@  Contest : (04 April 2014 - 06:12 AM) *Daia
@  Contest : (04 April 2014 - 06:12 AM) yang ribena tu kalau x dapat duit malaslah nak join.. peraduan dai yg ni http://www.emenang.c...-keluarga-daia/
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:45 AM) Daia ada peraduan gak ke. biasanya borang daia ada kt akhbar utusan malaysia. dah lama x bc akhbar.
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:42 AM) hadiah ribena tu baucer perabut courts mammoth je. GP 50k.lps tu 8k n 3k.hadiah saguhati baucer brg kemas habib jewel rm500.
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:37 AM) mungkin borang tu boleh download
@  Iswara96 : (04 April 2014 - 03:36 AM) peraduan tu br mula. ada masa lg tp hari2 kena masuk pasaraya.
@  Contest : (03 April 2014 - 05:18 PM) peraduan ribena tu hadiah hadiah wang tunai?? kalau ada nak join lah..haha
@  shahida : (03 April 2014 - 03:48 PM) @NOORAMY tadi gi cari borang indocafe n daia tak ada.... huhuhu
@  shahida : (03 April 2014 - 03:47 PM) @AzizMostafa Salam...:)
@  shahida : (03 April 2014 - 03:46 PM) iswara nak borang ribena tu boleh :)
@  NOORAMY : (03 April 2014 - 03:19 PM) Iswara...Jom tukar borang...
@  AzizMostafa : (03 April 2014 - 12:23 PM) Tulisan Jawi Masih Relevan? http://penjawis.com/web/v1/index.php
@  Iswara96 : (03 April 2014 - 04:14 AM) Mau cr borang indocafe tp lum sampai lg. Dpt pulak borang ribena "Peraduan Serlahkan Impianmu Bersama Ribena". GPnya perabut RM50K.
@  NOORAMY : (02 April 2014 - 11:01 PM) Kawan2...Ada sapa2 yg menang contest we love u 7e x?hari ni dah Ada yg dpt call...
@  AzizMostafa : (02 April 2014 - 01:25 PM) Salam Sh@hid@
@  AzizMostafa : (02 April 2014 - 01:14 PM) Salam, Boleh Tulis Khat cara Digital? Aku berikan hadiah jika berjaya tukar-2 bunga:
http://www.emenang.c...win-kaligrafer/
@  shahida : (02 April 2014 - 10:35 AM) Salam @nooramy :)

Photo
- - - - -

BSN - SSP December Draw Winners


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 longlivemusic

longlivemusic

    Fellowship Comper

  • Exclusive Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,139 posts

Posted 10 January 2008 - 01:21 PM

TITLE: BSN - SSP December Draw Winners
WEBSITE/URL: http://www.bsn.com.m...utusan2007.html

RESULTWINNERS:
HADIAH PERTAMA

MERCEDES BENZ E200K (A)

CHANG HUNG JIN

Kemaman, Terengganu

No.K/P : 760807065393

No. Sijil : 220312484



HADIAH KE 2

PROTON PERDANA 2.0 V6 (A)

ABD WAHAB BIN AHMAD

Nilai, Negeri Sembilan

No.K/P : 560410055625

No. Sijil : 480824660


HADIAH KE 3

NAZA CITRA 2.0 (A)

RAJA KUMAR A/L MAHADEVAN

Klang, Selangor

No.K/P : 540323105067

No. Sijil : 371251858



HADIAH KE 4

PROTON GEN.2 1.6 (A)

TOH YUET CHU

Cheras, Selangor

No.K/P : 720720145378

No. Sijil : 64676547



HADIAH KE 5

Pakej Pelancongan Liga Perdana Inggeris untuk 2 orang

TEOH YOCK SOU

Taiping, Perak

No.K/P : 530731085828

No. Sijil : 6964546



MOHD NORMALA BIN MOHD AMIN

Ipoh, Perak

No.K/P : 510919085565

No. Sijil : 303417593


HADIAH KE 6

TV PLASMA 42"

ADIDA AZNAH BINTI LAN HAWARI

Petaling Jaya, Selangor

No.K/P : 631106035238

No. Sijil : 304440324



RUZILAWATI BINTI IBRAHIM

Kuala Terengganu, Terengganu

No.K/P : 710305115068

No. Sijil : 443353841




5 UNIT HADIAH KE-7

MODENAS X-CITE

002979356

444859350

447303610

467407583

484047234



5 UNIT HADIAH KE-8

LCD 32"

214075865

268308338

271828419

447030864

461415620



5 UNIT HADIAH KE-9

PETI SEJUK

091080838

137802159

178807608

195425511

484194581






10 UNIT HADIAH KE-10

ASTRO MAX

005071914

105509106

333476687

342810384

413351091

438509932

448197857

450086188

470601790

482970553



10 UNIT HADIAH KE-11

KAMERA DIGITAL

004831769

233248859

234069698

276065498

282569849

343590353

345060574

345699622

465818048

466519536





15 UNIT HADIAH KE-12

KETUHAR GELOMBANG MIKRO

028703403

064338498

073395524

155218166

217200933

242002115

341849261

363571169

430352769

433147388

442368724

451552911

479009103

479056214

485974978




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users